*Naja
|
Dolenjka- ti ne moreš it prej rodit, ker kdo bo pa potem ahtu na naše in jim dopovedoval, da morejo ostati še v bušijih. Moreta bit s Taro za dober zgled, da je v bauhiju fajn in da se čaka do pdp-ja . Meti- ja, jst sem tud ful vesela, da sem uredila to z našo malo nagajivko . Imam pa jst tudi tole super metlo S.Sweeper....mi jo je tašča priporočila....in potem sem jo dobila od moje zlate ome...Jst sem fuuuuuul zadovoljna z njo, tak da to si moreš obvezno nabavit. Bamby- a si more moj dragi potem že zdej kej urejat, če bo takrat namesto mene doma za bebo, ko bom jst koristila dopust? Oba sva zaposlene v isti firmi....a more že zdej kej urejat v kadrovski? Pina- si že sčistila hladilnik? Jst ga imam v obdelavi že od enih...madonca je blo leda v zamrzovalniku....ni čudn, da sva dobila tak poračun elektrike.... Vglavnem, jst sem že bolj proti koncu. Hladilnik je spucan v nulo....v zamrzovalniku pa je še nekej leda.....čakam, da se dokončno stopi, pol pa smuk v avteka, pa do moje sestrce, ki je za 1 dan posvojila nekaj drobnarij, ki so zamrznjene . Drugače sem pa danes dala oprat še posteljnino za posteljco...pa 2 dekici, pa še nekej kapic in copatkov....Pa v lekarni sem še kupila mandljevo olje in lanolin-mam za bradavice. Vglavnem...mi smo pripravljeni...vsaj kar se stvari za bebo tiče....en dan v tem tednu mi še iz BC-ja pošljejo par drobnarij, ki sem jih naročila prek spleta, ker jih v trgovini nimajo in to je to. Mislim, da imamo vse...potem pa samo še čičam pa čakam . Aja, na CSD še v petek skočim....Pol pa noge u luft....Aja, pa na naše srečanje še morem it ...Sam pol pa res dost.... . Morem pa povedat, da hvalabogu, da sem toliko prej začela skup spravljat stvari, ker nisem več v stanju po trgovinah letat....to mi pa res pobere energijo....pa mi drugače to sploh ni problem...pa zdej decembra, ko je povsod taka gužva....Hecn, pa ravno jst sem se pred časom hvalila tu na čveku, da komaj čakam decembrsko gužvo v trgovinah . Odpade.... .