MetiLu
|
Punce, a ste že kaj začele razmišljat o porodu? Mene vsake toliko časa kakšna misel prešine, še vedno si pa govorim, da bo moj porod pa itak lahek in hiter in čist po reglcih A je katero že kej strah oz. kako se spopadate z mislijo, da bo treba skoz majhen prostor velikemu dojnčku pomagat na svet privekat? Predvsem tiste, ki še nismo nikoli rodile. Sej nočem utrujat, samo da ne bomo skoz samo o hrani debatirale Moj srči je bil zadnjič čist fertik, ker je lih neki z mano bral vaše odgovore, pa ga je ena pohvalila z " za atija". Je prebral ta stavek, pa je čist bled ratal pol je šel pa pod tuš, pa grem za njim, pol je pa samo prijavu: "fak stara, men še zdej ni jasn da bom atek!" pa ga pogledam, pa sem rekla, da men tud ni še čist jasn, kaj naju čaka... Kakšen dan že kar vidim, kolk bo luštno, pa vsa oprema, pa cotike, pa mala štručka v vsem tem dogajanju , spet drug dan pa nimam feelinga oz. kar ne morem si predstavljat, da bo čez par mesecev najinega fuzbalerja A še katero takšne misli lovijo?