Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Vsaj na sedmega počakaj,saj vemo,da je kriza....sam če greš ribat stanovanje,boš pa tud mela dve koristi v enem. Ne bo časa za živčnobo,pa še čisto bo Torej kar na delo.
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 10:21:00
madela
Če to ni TO,kar boš videla v kratkem,potem pusti vse skup,razen,če bi se ti ponavljalo.Potem bo pa potreben obisk ginekologa. Pa ne kliči zdaj ,ko pa mi že držimo pesti.
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 15:03:35
študentka Mici
Jaz tud nimam menze od 20.9. in tud nosečka nisem, sem prejle delala test. Do maja sem jemala tabletke, potem sem pa prenehala in jih tud ne jemljem več. Tako, da se mi menstra še ni ustalila. Vsak mesec jo imam kak dan kasnej, ampak do dans bi pa lahko že pršla. Sem nardila dva testa in nisem nosečka in tud upam, da nisem... vsaj zaenkrat...
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 2.11.2007 23:28:08
* Mateja *
Meni se velikokrat piojavi nek rjavkast al pa rdeč izcedek, pijem pa tablete. Kaj to je ne vem, moja g. pa tud ne. Tako da ne se preveč sekirat. Mal odmisli in počakaj kaj bo teden prinesel.
RE: kaj hudiča je ta izcedek??? 10.11.2007 8:09:43
Anonimen
lp. ja najdu mi je eno cisto (hvala bogu ni rakava) in sedaj mi je predpisal zdravila...najprej 10 dni ene potem pa 3 dan menstruacije neke hormonske tablete (ne kontracepciskih)... torej zanosit ne smem 3 mesece