|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 8:52:23
|
|
|
|
majča
|
Bravoooooooooooo Vem, kako je to... jaz sem imela pri NS 1:1102, pri hormonskemu testu pa potem 1:1271. Pa še vedno večkrat pomislim: Kaj pa če.....?? Samo optimistično naprej!!! Pa čestitke še enkrat!! :nosecka: Maja in še nekdo
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 8:57:44
|
|
|
|
barby*
|
:bravo::bravo::bravo: BRAVO:bravo::bravo::bravo: Zdaj pa le uživaj v nosečnosti in čim manj skrbi!! pozdravček barby:metulj: in:love:25t4d
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 9:16:50
|
|
|
|
ZARA
|
samo da je vse ok,cestitke :bravo:...
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 9:28:16
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Super, res, samo da je vse ok z vašim :duda: Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 10:00:55
|
|
|
|
Soncnica
|
Super!:bravo::bravo: Vesela sem zate in za tvojega/jo:duda: Sončnica
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 11:17:11
|
|
|
|
hhanahh
|
Valentina, bila sem v Ljubljani v KC, pri dr.Brejcevi. Sicer pa sem iz NM, pri nas ne delajo tega. Bolečine...??;) ;) ;) se da zdržat. Hvala vsem za čestitke, ogromno mi pomenijo. Super ste!!!:) LP, Helena, :duda::roza: & :kuza: :kuza:
|
|
|
|
|
Pozitivna nuhalna svetlina 16.12.2004 11:48:07
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Ščetkanje zob.AdminKdaj ste svojim otrokom začeli umivati zobe?Ko sta zrastla prva dva zobka. (
71%)

Ko jih je otrok imel več. (
14%)

Ko je otrok imel vse zobke. (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!