Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2007 12:29:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 13:58:18
|
|
|
|
caillou
|
Nalin prvi oklepaj lahko napišem ([), drugega mi z AltGr nikakor ne uspe napisat. Se drugi oglati oklepaj napiše kako drugače ?. Hvala za info.
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:18:04
|
|
|
|
Jerneja_
|
Najlažje vam bo, da prekopirate cel link in ga napopate v podpis in ustrezno uredite (pobrišete presledke in napišete ustrezen tekst). LP Jerneja RR
|
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:19:29
|
|
|
|
caillou
|
Jerneja, mi lahko lepo prosim pomagate še pri oglatem oklepaju. Zakaj se mi levi z altgr izpiše, desni pa ne ?
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 14:22:54
|
|
|
|
Jerneja_
|
Najlažje vam je, da vse prekopirate, kar vam je že Nalin napisala, cel link, da se ne mučite in ne pišete vseh znakov sami. Lahko pa prekopirate samo tale znak ] označite ga z miško, da bo črne brave, potem ctrl+c in ctrl+v na ustrezno mesto v podpisu. Zakaj vam ne prime pa ne bi vedla. LP Jerneja RR
|
|
|
|
|
RE: Aktiven link v podpisu ? 6.11.2007 19:13:06
|
|
|
|
caillou
|
Hvala Jerneji in Nalin. Zadevo sem skopirala v Word in tam uredila z url-jem. Tukaj, v direktnem podpisu pa ni šlo.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?