Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

) no skratka o neki pošasti, ki se boji in jo reši punčka in jo komaj prepriča, da ostane pri njej. Moram tudi jaz poiskati to. Mogoče bo kaj pomagala.
 ) no skratka o neki pošasti, ki se boji in jo reši punčka in jo komaj prepriča, da ostane pri njej. Moram tudi jaz poiskati to. Mogoče bo kaj pomagala.  

, besno skakala okoli postelje in mahala z rokami, pravi teater sem naredila in se drla zraven "Bejži, opica" in  "Lej, ko je šla skozi okno ven" (okno sem seveda odprla za bolj realističen učinek).
  , besno skakala okoli postelje in mahala z rokami, pravi teater sem naredila in se drla zraven "Bejži, opica" in  "Lej, ko je šla skozi okno ven" (okno sem seveda odprla za bolj realističen učinek).   , ampak očitno je zadevo moral predelati sam. In to je bilo zaenkrat to, nič strahu od takrat. Zaenkrat seveda.
 , ampak očitno je zadevo moral predelati sam. In to je bilo zaenkrat to, nič strahu od takrat. Zaenkrat seveda.  In midva ful paziva, da nisva preveč strašljiva, čim vidiva, da se preveč boji, odjenjava.
  In midva ful paziva, da nisva preveč strašljiva, čim vidiva, da se preveč boji, odjenjava.   ...če volk ne more v hišo itd. in sem ji dopovedala da pač ne, da vrata zeklenemo, pa da nihče ne more v hišo.
 ...če volk ne more v hišo itd. in sem ji dopovedala da pač ne, da vrata zeklenemo, pa da nihče ne more v hišo.