|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 14:59:22
|
|
|
|
Lianna
|
Glede varstva otrok ne vem. Ampak kaj pa če bi vzela varuško sabo? Je verjetno bolj na izi, ker je z vami ves čas.
|
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 19:52:20
|
|
|
|
beli
|
Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco. lep pozdravček Beli
|
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 20:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo zdej 2 zimi vzeli s sabo nono,da je čuvala tamalo in smo mi lahko skupaj smučali.nam je bilo super. tudi brat+njegova punca je ok varjanta!
|
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 7.11.2007 21:20:39
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: beli Ja, luštno se sliši. Kje pa naj dobim varuško? Brata s punco edino bi morda lahko vzela. Kaj drugega mi ne pade na pamet. Sicer pa bi tamalo dala v varstvo le za kakšno urco. lep pozdravček Beli Najbolje, da res vprašaš sorodnika. Jaz sem šla z družino, ki jim pazim otročka smučat in je bilo fajn. Ko je otrok spal so ostali smučali, jaz pa sem bila notri z otrokom. Pa na smučišču so igrišča, kjer se da igrat...itd.
|
|
|
|
|
RE: smučanje z varstvom otrok 14.11.2007 23:10:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mi smo bili lani v Italiji na smučanju, tamala je bila zraven na smučišču - nekaj časa je bila zunaj in se valjala po snegu, nekaj časa je bila v vozičku in nekaj časa je bila v koči. Z možem sva se izmenično smučala in čuvala tamalo. Letos bo enako. Mi kar veliko potujemo in nimamo slabih izkušenj s potovanj. Letos smo bili za prvomajske v Dubaju, za poletne počitnice s križarko na križarjenju po Sredozemlju. Kakšno urico ali dve zase si raje vzameva doma, ko babi & dedi čuvata otroka.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDružinske počitnice na Liburnijski rivieriLiburnijska riviera ponuja popolno družinsko destinacijo ob morju – od varnih vodnih užitkov in otroških programov do ud...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?