|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:03:50   
valči
Evo,pri nas toliko snega,da je Mihael šel v kombenizionu v vrtec,Lara ba doma bolana z vročino.Vse je belo,še sneži,glavno zima bela.

Jaka,bravo za pol letauser posted image user posted image

Elena,tebi pauser posted image user posted image za zobekauser posted image

Zobek,ki pride,je ostra š****,zraste kasneje.

Mišk,
lepe priprave so to za poroko in krasbni bote.Za Donino oblekco kar brskaj in šnofaj po trgovinah,bož že našla.Boš ji dala kaj rdečega v kombinacijo,klobuk,špangico,čevelčke?Kako bote lepiuser posted image
Jaz sem prišla skoz brez probe,pri frizuri in ličenju,tako da ni mus.Dragi pa naj ima bolj taki sproščen,ne polizan čop,mu bo bolj pasal.Koliko sem ga videla,ga jaz ne ni polizala-čopa!!!user posted image Naj bo frizura  taka moderna.
Morem it,Nino zvija in komaj čakam zobkov,ker jo muči,mučiuser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:06:39   
mama06
pingi tudi vama iskrene čestitke!!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:07:15   
valči
Ej,babike,koliko napakuser posted image ,sem imela Nino v rokah,ko sem pisala.
ostra š****-zobek ki pokuka iz dlesniuser posted image



_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:31:17   
živa
Na srečo sta moja dva zaspala, da sem vas na hitro, ampak res na hitro preletela, ste kar preveč prečvekale user posted image .

mama06, jaz tudi ne uvajam in ne mislim do 6. meseca oz. mogoče še kak dan dlje, ker bomo takrat ravno na morju user posted image .

Patronažno moram poklicat, da mi pride spet malo razložit, kdaj se lahko kaj uvede.

kinnie, jaz sem blizu LJ preseljena Gorenjka, občasno grem domov na obisk, pa se lahko takrat dobiva na kaki kavi.

jasna, sem sicer uspela napisat eno recenzijo, drugače sem imela pa bolj dopust kot ne, sem bila na obisku pri mami user posted image .

Plavanje dojenčkov: jaz sem zadnjič v KR spraševala, ko sem peljala večjega na plavanje, in naj bi že sprejemali prijave, vendar na spletni strani še nič ne piše; bom preverila magari še po tel. v LJ. Za otroke, ki se usločujejo, mi je pa vaditeljica rekla, da jih imajo starši npr. 15 minutk v obroču, nato pa jih dajo ven in so z njimi v vodi brez obroča, da se ne zategujejo. Problem naj bi bil, da na trebuhu zategujejo hrbtne mišice. Ker pa so meni v RA rekli, da moramo pasti kravice z iztegnjenimi rokami, po mojem 15 minutk na teden v obroču ne bo škodilo.

Srečanje v CE: načeloma sem za, odvisno od dneva/datuma. Se pa ne spoznam prav nič, še kar sem poznala, sem pozabila, ker me že toliko časa ni bilo tam.

Lp,

živa


(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:38:47   
suzanamai
Suzanamai,jaz sem se z mojim malo menila o prikolici in sva zainteresirana..Samo kamp še poiščemo


Skuštrana super, malo se pozanimaj. Saj veš senčka pa mirna plaža....

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Desetke007
18.3.2008 15:49:04   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Suzanamai: jaz pa ne razumem navodiluser posted image ali pa sem že postala čist zblojena.user posted image .... a masiraš samo na zunanji strani dojke ob straneh ali okoli in okoli bradavic. A to delaš obe hkrati ali vsako posebej. Jaz razumem tako, da masiraš samo ob straneh na zunanji strani... in ali potem delaš samo krogece..........ne mi zamerit......nisem najbolj naspana in sem sedaj čisto zakomplicirala...me pa zanima.
Masiraš po zunanjem delu dojke, in sicer okoli, kot da delaš kroge. Bom probala narisat. jaz delam kar obe hkrati, najprej navznoter, potem navzven.
Bom pokazala na srečanjuuser posted image
Pa hvala za plonk listek za uvajanje...bo tudi meni zelo prav prišel.
user posted image A je mogoče katera že kupila stekleni ribež? Kje se sploh dobi? MI je o njem že mama pravila, ko sem bila noseča, pa ga nisem še nikjer videla.

Jaz sem danes kupila plastičnega, steklenega pa še nikjer nisem videla, lahko pa ga probam narediti


Tudi od mene čestitke vsem , ki praznujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:04:35   
ditta
Suzanamai, hvala za odgovor. Jaz sem tisti dan šla na vrat na nos v Mullerja in kupila riževo bio kašico...ter šele potem doma prebrala, da jo naj bi pripravila z mlekom (umetnim). Sicer bi jo verjetno lahko pripravila tudi kar s svojim, a ker pumpice nimam, sem jo probala narediti z vodo,...in itak je ni hotela jesti (sej je res fuj bljak okusa). Prve dve miniaturne žiličke je polizala in odprla usta z velikim pričakovanjem, saj ji po žlički dajem AD3 kapljice z mojim mlekom,...potem pa se je začela zmrdovati in pačiti, zato sem nehala ter jo dala direktno na ziziko. Pediatrinja mi je dodajanje odsvetovala, saj naj ne bi bilo potrebno, prav tako uvajanje goste hrane... Ampak jaz res komaj čakam, da bo dovolj stara in pripravljena na uvajanje goste hrane...Juuupiii! Potem pa upam, da se bo tudi naša baba začela počasi malo bolj rediti.

Je pa sedaj končno začela spet malo bolj normalno jesti. Ob osmih zvečer jo dam spati in potem se mi ponavadi zbudi okoli pol noči, ob treh in ob šestih, potem pa na vsako uro, vse dokler ji ne uspe me vrži ven iz postelje. Zoja je namreč zadnjih deset dni dobila nov velik dar govora in čeblja po cele ure kot navita. Drugega razen eeeejeeejaaaajeaaaajjjeeeeeeeeeee, pa kljub velikemu trudu še ni uspela oblikovati. Sva pa oba čist preč, ko jo gledava kako se trudi po cele ure nekaj razlagati in pripovedovati.

Mimogrede, Zoja se tudi še ne obrne sama iz hrbta na trebuh in kakor je meni povedala fizioterapevtka, kamor hodiva (klinični center), je to šele naslednji korak od kotaljenja, ki naj bi ga otrok obvladal med 6 in 8 mesecem starosti...nekateri pa seveda tudi prej.

Če se prav spomnim je bila na forumu tudi ena punca, ki živi na Reki. Jaz bom poleti zelo veliko v Voloskem pri Opatiji in lahko bi se kdaj zmenile za kakšen sprehod po lungamare.

Morje: Mi bomo po vsej verjetnosti šli prav tako za par dni v prikolico v Baški, veliko bom z Zojo sama v Voloskem, kjer imamo manjše stanovanje, za čisto tapravi dopust pa naj bi šli na Karpatos ali Rodos v apartmaje ter rentali avto za potepanje po otoku. Vse pa je seveda odvisno od našega finančnega stanja v tistem obdobju in tudi od tega ali bom jaz do takrat končno naredila izpit za avto ali ne. Ampak morje zagotovo bo :) in mi prav tako :))!

A boste barvale jajčka in če ima kakšna kakšno luštno idejo, ki ni čisto vsakdanja bi lepo prosila, da nam jo zaupa. Hvala!






(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:28:08   
ditta
Klaudia, verjamem, da si vsem že stokrat razložila, ampak jaz še vedno ne vem kako lahko pod moj profil dam slikico. Verjetno je čisto preprosto, ampak te bi vseeno lepo prosila za navodila.
Thanks!



(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:35:11   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: ditta

Klaudia, verjamem, da si vsem že stokrat razložila, ampak jaz še vedno ne vem kako lahko pod moj profil dam slikico. Verjetno je čisto preprosto, ampak te bi vseeno lepo prosila za navodila.
Thanks!





Joj Klaudia jaz tudiuser posted image

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:39:06   
pingi
O, Ditta, tole me je pa kar privzdignilouser posted image

Baška, zakon. Sicer je meni bolj všeč FKK kamp, kjer je več senčke in manj folka, ampak sem pa bolj sramežljive vrste...user posted image

Za Grčijo pa definitivno predlagam Karpatosuser posted image  (tam sva bila na poročnem potovanjuuser posted image ). Ali pa Kefalonijo, Lefkado, pa tudi Kreta je super.

Drugače pa smo mi tudi imeli Milupino bio riževo kašico, pa jo je kar jedel. Sicer sem si malo na roko stisnila mleka, ampak zgolj za okususer posted image
Zdaj sem nekaj časa prakticirala, da sem mešala to in DM-ovo, ki ima že dodano mleko, pa jo ima ful rad.

Pirhi. Mojemu so všeč itak samo čebulni, tako da... Dobiš pa cel kup raznih kompletov za razna "marmoriranja" in podobno, samo nimam nič izkušenj.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:40:25   
majoli
Jaka, čestitke za 6 mesecev!user posted image   Vse naj tudi ostalim slavljencem.

Suzanamai, ful pridna, da si prepisala plonk listek. Meni nekaj manjka na mojem pildku.

Midva sva dočakala patronažno. Izvedela nisva nič novega. Danes zvečer začneva z riževo kašico, potem pa najprej krompir ali korenje, po tri dni zapored, da vidimo, če bo kakšna reakcija. Ko bova sprobala razno zelenjavo, pa bo dobil še sadje. Danes sem pa Maksu dala tudi razredčen jabolčni sok, pa mu ni preveč okusen. Ampak tale moj fantek res tako malo kaka, da bi bilo fino, če bi popil več tekočine.


(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Desetke007
18.3.2008 16:42:03   
*kinnie*
Joj meni je pa danes tako dolgčas user posted image .  No saj če bi kaj pospravila, no to ne bi bilo nič narobe, samo to mi pa ne gre preveč dobro od rokuser posted image user posted image . Pri nas sedaj ne sneži več, ampak ven ravno tako ne moremo , ker je samo 3 stopinje.

Živa: Če boš kaj na Gorenjskem, sem seveda takoj za kavico user posted image

Evo se sedaj psihično pripravljam na barvanje jajc, pa peko potice....spet bo vaga trpelauser posted image .





(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Desetke007
18.3.2008 17:48:57   
ditta
Pingi, tudi jaz sem FKK frik, ampak moj mož je prevelik sramežljivec in je nagec na plaži samo takrat, ko sva sama... čim pa zagleda, da se nama kdo približuje,..pa čeprav je še kak kilometer (mal pretiravam) stran,...si že kopalke nazaj gor vleče in tudi mene začne pokrivati z brisačo user posted image .
v tednu, ki je za nami, je mene na sprehodih in pred hišo, že dvakrat ornk osmodil sonce. Zoje nisem še nič mazala s kremo za sončenje, sem pa zelo pozorna, da ji sonce ne sveti direktno v obraz.

V Grčijo bomo šli tja, kjer se da tudi surfati, saj si želi moj možek dokazati, da še vedno ni za staro šaro. Tako se že sedaj, kljub mladosti, vsak dan trudi biti čim bolj fit in zvečer, kadar le ima čas, teče z našo psičko Ajo.


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Desetke007
18.3.2008 17:52:45   
skuštrana

Če se prav spomnim je bila na forumu tudi ena punca, ki živi na Reki. Jaz bom poleti zelo veliko v Voloskem pri Opatiji in lahko bi se kdaj zmenile za kakšen sprehod po lungamare.


Evo me user posted image Ja, itak, jaz sem vedno za druženja...se bova dogovorili, da ti ne bo preveč dolgčasuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Desetke007
18.3.2008 18:16:41   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: ditta



V Grčijo bomo šli tja, kjer se da tudi surfati, saj si želi moj možek dokazati, da še vedno ni za staro šaro. Tako se že sedaj, kljub mladosti, vsak dan trudi biti čim bolj fit in zvečer, kadar le ima čas, teče z našo psičko Ajo.




Midva sva poskusila surfati na južnem delu Krete. Je bilo super.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Desetke007
18.3.2008 18:17:24   
mama06
Aja, kljub deževnemu vremenu in snegu smo bili vsi trije 1,5 ure zunaj sedaj popldne, ko je celo posijalo sonceuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Desetke007
18.3.2008 18:25:05   
ditta
oooooooooooo, skuštrana, super!!!! Reka je zakon, a ne! Čas, ki sem ga jaz preživela na Reki in v Voloskem je eno izmed najlepših. Kam pa se boš hodila poleti kopati? Jaz bom po stari navadi kar na pomolu v Voloskem, kjer imam vse pred nosom :)!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Desetke007
18.3.2008 19:22:33   
skuštrana
Ditta,  mi se ponavadi kopamo na Krku, v Jadranovu ali pa v Crikvenici, ker smo bolj v tem delu Rijeke, da nam je bližje..V Voloskem se še nisem nikoli kopala, sem se ene parkrat na Prelukiuser posted image Se bova že zmenili, ni problema...Pa  v M. Drago gremo včasih.

Suzanamai - jaz na Krku poznam kamp v Krku (Jaževec), pa v Stari Baški(tam je fajn, samo ni sence na plaži pa odpade, pa tudi v kampu je bolj malo sence),...Drugo bo treba pa raziskatuser posted image

Ja, no, kakor je zjutraj kazalo, da bo dan šel v nič - dež- se je pri nas full lepo izvlekel..Je bilo full toplo, smo bili na obali in uživali. Liza, Arsen in meuser posted image A rsen je itak spal, mi2 z Lizo pa klasično- metali kamenčke v vodo.
Zdej pa Liza spi, Arsen še nekaj čivka tule poleg, jaz pa čakam da pride M, ker je cel dan v Zg...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Desetke007
18.3.2008 19:34:01   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

IZVIRNO SPOROČILO: ditta

Klaudia, verjamem, da si vsem že stokrat razložila, ampak jaz še vedno ne vem kako lahko pod moj profil dam slikico. Verjetno je čisto preprosto, ampak te bi vseeno lepo prosila za navodila.
Thanks!





Joj Klaudia jaz tudiuser posted image


user posted image  Kot prvo moraš sliko pomanjšat na 73x 73 pixlov in maximalna velikost je 20KB. Za to rabiš poseben program. Potem greš pa v Moj profil in daš pri Moj avatar - naloži mojo sliko

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Desetke007
18.3.2008 19:38:47   
Klaudia
Kot vidim bo treba odprt nov čvek - in sicer Desetke 007 part 2

Se tipkamo tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2574857&mpage=1&key=&#2574857

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 18.3.2008 19:43:43 >


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Desetke007
18.3.2008 19:46:26   
Jenny Anny
Večer vsem.

Hvala za čestitke ob obmesečnici. Medve z Lano tud želiva Jaku in Ajši vse naj naj.

No danes sem zvedla, da je šel na računalniku hard disk, jaz mam pa vse slikce od moje punčke goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No upam, da se bo dalo še kaj rešit, če ne bom kar pouser posted image

No drugač vidim da ste nekateri že kar "zobati"user posted image , čestitke, pri nas upam da bojo tud kmal, ker je user posted image  zadnje čase res ena sitka mitka.
Jutr mamo posvetovalnico in cepljenje, tako da javim nove mere.

Morje za prvi maj gremo v Primošten, za poletje pa še nimam pojma kam.

Naša spi že eno uro, sploh je ne morem kaj dlje obdržat gor, je čist fertig in pol sam še joka, saj ko bo ura šest bo pa kot čuk.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?