micla
|
Ojla, vidim da ste se imele lepo na srečanju. Sej nasploh je bil danes ful lep dan. Tle pri nas v Gorici prou lepo in toplo sončke. Danes smo bile pri pediatru na kontroli višine in teže in moji sumi so postali realnost. Naša prinčipesa se ni dovolj zredila. Zadnjič smo ble 13 novembra tam in je imela 4.535, danes pa 4.990 (torej razlike 455 v treh tednih) kar pa ni glih najboljš, zato imamo naslednji teden v sredo spet kontrolo, ko bo en mesec razlike. Samo glede na to, kako mi noče jest zadnji teden že vidim, da ne bo dosti dobila, sploh pa ne 150, kar bi morala, da izpolni mesečno normo 600. Ne vem kaj jo daje zadnje dni, ma čez dan mi sploh noče jest. Ponoči, zjutraj in zvečer je kar uredu, dnevne obroke pa se samo ihti in sploh noče jest. komej komej ji silim da poje vsaj 60, mogla bi pa 120 . Ma ne vem kaj naj, ker v bistvu ni nič sitna - torej ni lačna, ker sicer bi tulila, ampak ona se je preprosto odločla, da čez dan ne bo jedla. Včasih se tko ihti, da mi že prou najeda živce. Upam,da bo ta faza kmalu mimo, ker res ne vem kaj naj, ali ji kljub njenemu upiranju silit al kaj. Ma bi jo mogli videt kake face dela in kako se z vsemi štirimi upira mleku. Klaudia....torej so naše mere 58cm in 4990g. Šibam hitro pod tuš in še jst spat, ker sem res crknjena. Včeraj sem zelo slabo spala, kar nisem mogla zaspat do 1, čeprav je naša pridno pančkala do 4,30. Mogoče sem čakala, da pride miklavž. Se beremo jutri,