|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hiperstimulacija
8.11.2007 12:14:01   
orto2
Hej bodoče nosečke!

Kkakšne imate kaj izkušnje s hiperstimulacijo? Sem v postopku iui, prišlo je do hiper. to je bil 2. iui. Po kolikih postopkih vam je uspelo zanosit?

pa me mal že depra išče,....

Rabim malo tolažbe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hiperstimulacija
8.11.2007 12:46:03   
MARTINŠČICA
Jaz v 3 postopkih IUI in enem postopku IVF nisem imela nobene hiperstimaulcije, vsaj nič očitnega. Samo sem in tja me je malo špikalo po jajčnikih. Pri zadnjem postopku IVF me je pa en teden po ET čist zmetalo - napihnjen trebuh, zastajanje vode po celem trebuhu, da sem bila videti kot bi bila vsaj 4 mesece noseča, šumenje v ušesih, bolečine pri uriniranju, boleč cel trebuh, jajčniki, maternica ... Skratka kripl bataljon. Sedaj je pa že vse OK. Od petih nosečk na GK sem imela samo jaz to "srečo", da sem fasala tako hiperstimulacijo. So pa vsi, tako sestre, kot ginekologi in osebna zdravnica rekli, da je to povsem normalno, saj so zdravila močna in da sem pač tako odreagirala. Dobila sem tablete proti bolečinam, 3x dnevno si v tamalo dajem Utrogestan, pa lepo čakam na UZ.

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hiperstimulacija
8.11.2007 14:03:52   
saša80
jaz sem dobila vse stopnje hiperstimulacije kar je možno, je blo kar zakomplicirano...

priporočam ti, da če se ti stanje kakorkoli slabša iz dneva v dan da greš k zdravniku, pa ne pozabi pit veliko tekočine

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hiperstimulacija
1.6.2021 14:26:55   
Mikimiska123
Vem da je tega že davno, vendar vseeno, če se spomniš, kako hudo hiperco si imela? Jaz imam kar hudo, sem odpuščena domov ampak se počutim res katastrofalno, nevem kdaj bo ta tekočina izginila, sem skoraj v 7.tednu, komaj kaj pojem, spim itk nič, prav grozno res. Upam, da se to umiri kmalu drugače nevem kaj bo...

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?