Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 17:02:59
neja24062007
Mislim da je to dovolj. Naša bo stara kmalu 5 mesecev pa spije čaja okoli 50 ml dnevno. Silim je ne, pije ko je žejna; če ni žejna pa se s cucljem igra . Takrat, ko ne kaka dan ali dva sama zahteva več čaja. Mleko zavrača ko pa ji ponudim čaj, ga pa 'zeksa' tud po 20 ml naenkrat.
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:07:19
Anonimen
nasa se vedno ne pije skoraj nic, pa je stara 8 mesecev in ze je gosto hrano... noce ne caja, ne vode, ne soka.... nic od nic... ocitno dobi dovolj pri meni z dojenjem.... jaz se ne bi obremenjavala, ali dobi dovolj.... ce odvaja (lula in kaka) dovolj pogosto in ce urin ni rumen, potem dobi dovolj
RE: Koliko vaši dojenčki pijejo 15.11.2007 21:37:19
butt3rfly
naj spije tolko, kolker hoče. kaj boš bogega otročka pustila žejnega. naj si vzame toliko kot rabi. moj tud spije tolko pr 4ih mesecih.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."