Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) mi je prav grdo visela čez pas. Moje stare cunje so mi prav od cca 6. meseca (sem pa imela srečo, da je bilo vmes poletje, ker z letnimi hlačami na elastiko nisem imela problemov
).

Čeprav sama sem bila pred porodom težka 53 kilc se zredila 8 kilc po prvem porodu sem imela 56 potem sem ponovno zanosila se zredila za 6 kilc ker sem v nosečnosti 2 shujšala pa po porodu imela 58 kilc potem sem pa po 1 letu od poroda shujšala na 52 kilc tako da sem se pač v obeh nosečnostih malo zredila imela itak boke že prej in se komot spravla v oblačila ki sem jih imela pred obema porodoma čeprav zdej so mi še te prevelike in je bilo treba nove nakupit.
ne pri meni... še skos mam 6 kil dol za spravit. S tem, da sem se še zredila za 2 kili, ko sem prišla domov..... O starih cunjah pa..... razmišljam, da jih iz omare vržem...
mam tok večje joške zdej (pa nimam več mleka), da me vse veže čez prsi.. sem mela mala prsa prej, ampak so mi noro zrastla med nosečnostjo, nazaj pa niso glih 100% skočile. moje XS majce od prej so preozke za čez te đoze zdej..