|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako veš????
15.7.2008 18:53:04   
tj81
IZVIRNO SPOROČILO: imam

user posted image user posted image Inti saj bo in to takrat, ko boš najmanj pričakovala. Še prejšnji mesec sem bila na istem kot ti, zdelo se mi je, da mi prodajajo pokvarjene teste nosečnosti- vedno sem pričakovala user posted image ugledala jih nisem nikoli, ta mesec, ko pa nisva pričakovala, bila sem tudi pri ginekologu, ker 9 mesecev ni uspelo, dal mi je klomifen, no ta mesec pa sva ugledala user posted image in šele sedaj vidim, da je bila vse le psiha. Posvetila sem se izpitom, na user posted image malo pozabila in uspelo je. tudi tebi bo boš videla. Držim pesti zate user posted image


se podpišem pod tvoj post, imam.

inti, en user posted image zate!

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako veš????
15.7.2008 19:56:31   
Anonimen
ojla punce~jaz imam menstro na 20 dni.dobiti bi jo morala 13.7. stem da sen 12.7.imela roza madež.trebuh je zelo napet,nič me ne boli.mogoče rahlo prsi.test pa ni pokaže neg.kakšno je vaše mnenjeuser posted image

(odgovor članu imam)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kako veš????
16.7.2008 15:47:04   
Inti_07
Ja punce hvala za tolažbo res. Moram priznat da sm bila včeraj res zelo user posted image  vendar sva se z mojim nato pogovorila in je bilo boljse. Ja zdaj julija in avgusta ne bova nič delala nauser posted image  ker imam veliko mat. pregrado, ki mi jo bodo odstranili sept. takoj po menstruaciji. Nato en mesec ne smeš nič in potem bova spet probala. Po eni strani je morda še boljse da je prislauser posted image , da ne bi imela pozneje kakšne težave če bi bila user posted image  (velika verjetnost da pride do SS) Tko da se bom probala odklopiti, čeprav zelo težko ker vsak dan vidim kako user posted image  in si samo mislim kdaj bom jaz na njihovem mestuuser posted image . No pa očitno še ni pravi čas zato upam da bo po operaciji končnouser posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kako veš????
16.7.2008 17:15:27   
imam
Veliko sreče Inti, vzemita si torej nekaj časa zase, uživajta, poskusita malo pozabiti - čeprav vem da je težko in potem spet v akcijo. Me vse, pa bomo držale pesti zate, da ti po operaciji čimprej uspe. user posted image

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kako veš????
16.7.2008 17:40:01   
drašika
Imam čestitam za user posted image !!!

Jaz sem tudi na istem Inti_07. Jaz tudi delam teste pa nič... Toliko je govora o tem da psiha naredi svoje in jaz jim dam prav. Ampak odklopit pa se ne morem in ne morem.

Torej Inti vso srečo v bodoče!! Držim pesti!  

user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kako veš????
17.7.2008 18:59:19   
taši84
se bom kr tlele prdružla. glede na rdeče-rjav izcedek prejšn teden, test v sredo negativen, me zanima zakaj mi je že od ponedeljka slabo po cele dneve in učer pa dons sm šla na dolgo potrebo 5x. a je mela še katera take težave? a je možn da sm user posted image al je vse le psiha. sj vem da se čudn sliš sam res ne vem zakaj me to matra. help!!!


_____________________________

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kako veš????
19.7.2008 14:14:50   
tia12
zivjo punce!tudi jaz se obracam na vas....v spodnjem delu trebuha me zvija...imam krce kot da bom vsak cas  dobila menstruacijo,trebuh na pet je mozno da sem user posted image ?minilo je en teden od  spolnega odnosa odnosa zdaj vsak dan....

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kako veš????
19.7.2008 14:15:28   
tia12
tudi plodne dneve imam zdaj...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kako veš????
19.7.2008 14:19:55   
tia12
menstruacijo pa bi morala dobiti tam nekje okrog 30tega....


(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kako veš????
19.7.2008 14:49:14   
divans1
To pa žal še ne moreš vedet, verjetno te zvija zaradi ovulacije oz. plodnih dni. To ni nič takega. Veliko punc ima s tem probleme vsak mesec. Okrog 30. pa naredi test, pa boš videla kaj bo pokazalo.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kako veš????
19.7.2008 17:19:34   
Naja30
Če imaš zdaj O, te ziher zvija zarad tega.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: kako veš????
19.7.2008 17:32:40   
tia12
Vem da je mogoče zaradi ovulacije, vendar se to dogaja prvič.....upam da bo....user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   A sem res noseča?
15.3.2009 18:57:42   
valerička
Pozdravljeni!
Imam neko težavico, res je da že imam punčko staro 2 leti, ampak menstruacije od poroda nisem imela skoraj nič le zelo redko. zdaj pa že skoraj 3 mesece je nisem dobila pa sem naredla 3 teste za nosečnost pa sta dva bila negativna, tale danes ki sem ga naredila pa je bil pozitiven. slabo mi je kak en teden pa ne tako da bi bruhala ampak le na bruhanje mi gre. vsi skoraj so mi rekli, da ker imam določene probleme in se s tem preveč  obremenjujem, da je to krivo za izostanek menstruacije. zdaj pa nevem a naj verjamem da sem noseča ali ne.
Hvala LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: A sem res noseča?
15.3.2009 19:22:21   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: valerička

Pozdravljeni!
Imam neko težavico, res je da že imam punčko staro 2 leti, ampak menstruacije od poroda nisem imela skoraj nič le zelo redko. zdaj pa že skoraj 3 mesece je nisem dobila pa sem naredla 3 teste za nosečnost pa sta dva bila negativna, tale danes ki sem ga naredila pa je bil pozitiven. slabo mi je kak en teden pa ne tako da bi bruhala ampak le na bruhanje mi gre. vsi skoraj so mi rekli, da ker imam določene probleme in se s tem preveč  obremenjujem, da je to krivo za izostanek menstruacije. zdaj pa nevem a naj verjamem da sem noseča ali ne.
Hvala LP!



Lahko da zaradi psihičnih težav ne bi imela menstruacije, ampak da bi  pa test pozitivno pokazal zaradi psihe ... ne, to pa je bolj malloo verjetno. po moje si kar noseča.

(odgovor članu valerička)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: A sem res noseča?
16.3.2009 11:39:12   
Anonimen
Tudi jaz mam eno vprašanje. Res je, da z dragim delava na user posted image , vendar se ne utrujava preveč, ko bo pa bo.

V jajčnihkih imam podobno bolečino kot pred menstruacijo le da močnejšo, pol je tu še utrujenost in tko na trenutke me obide slabost vendar ne tako močna da bi morala bruhati. Pojavil se mi je tudi prozorno belkast izcedek brez vonja.

Kaj bi to pomenilo, a je imela katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: kako veš????
16.3.2009 19:19:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

V navodilih za Clearblue piše, da pri nerednih ciklisuih lahko opraviš test 19. dan po nezaščitenem spolnem odnosu user posted image


Ja to je pa tres maluser posted image ...mislm, pol bi tudi me, ki imamo redne cikle delale teste po 19tem dnevu...so pa res mal čudni. Za nas, ki imamo pa redne cikle mormo pa počakat, da preteče 28,30 al pa ne vem kolk še dni, da naj počakamo izostanek...BAD!!


Ja, 19. dan po nezaščitenem spolnem odnosu (v času ovulacije seveda), ne 19. dan ciklusa. Za tiste, ki imajo redne, je dovolj hitro 14. dan.



hahahhah.....ja to bi blo fajn, ja, če bi človek sploh vedu, kdaj nej bi imela ovluacijo....plodni dnevi so pa 14 cni po koledarčku ( jaz : od 28 do 43 dni ciklus )...

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: kako veš????
16.3.2009 19:32:56   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Inti_07

Punce pozdravljeneuser posted image ! Lepo bi vas prosila za pomoč. Imam neredno menstruacijo. Maja sem jo imela 12.5., junija pa 9.6. (moram vam povedati da se mi skos nekako tako giblje) Ovulacijo naj bi imela po izračunih 20.6 (+/- 2 dni) in z fantom sva to tudi iskoristila. Nato sem nastrpno čakala svojo men. 9.7 ki pa je do danes še nisem dobila. Ker sem bila neučakana in sem nekje prebrala da lahko narediš test že 2 dni pred predvideno menstr. sem ga naredila in test je bil negativen. Danes smo 13.7 in ponovno sem naredila test ki je zopet bil negativen.(opazila sem pa dve pikici na tistem delu, ki bi lahko bil plus, vendar ni bilo obarvano) (Sploh ne vem kdaj naj zopet naredim test, ker imam neredni ciklus menstruacije) Imam napete prsi, in čudni okus vsake toliko časa, predvsem pa napet trebuh in vsake toliko časa me tudi špika. Jajčniki me ne bolijo (kot ponavadi pred mestruacijo, ki pa je v mojem primeru zelo boleča). Prosim povejte mi kaj vse to pomeni? Je možno da semuser posted image pa moj hormon še nepokaže to, ali je vse plod moje domišlije? Kdaj naj zopet naredim test? Že tolko sem keša zmetala za teste pa ničuser posted image , zdaj pa res ne vem več kaj naj naredim. Prosim za nasvet, hvala in LP


inti, predlagam ti, da se skuliraš...glej, me z nerednimi, sploh ne moremo to tako na DNEVE gledat kot pa unez rednimi...se ti bo še zmešalo, če boš to vse kalkulirala...dejta vidva bolj u easy to...nič ne klakuliri več, ker verjemi mi, da ne boš nič nakalkulirala, ker bodo ti šteivlke ene dneve pokazale, tvoje telo pa bo odregiralo z znakci na druge dneve...spoznaj raje svoje telo, ga opazuj..pa si zapiši...sluz ta in ta dan...bolečine ta in ta dan...men se tudi psihično začne ful dogajat še preden je M in sem včeri dragega vprašala, če se bial prejšnji mesec tut tok zatežena, in je reku da ja...sam moj dragi to u easy, me stisne k sebi in me šteka, da mi je težko, da ne delam tega namerno...pač dogaja se mi...sej men je tut ful zoprn ta psihična stanja in te bolečine...

glej in enkrat bo tist plusek...je pa TEŽKO vsem, tistim, k se trudijo krajši čas ali daljši čas...edinim k ni težko je unim k jim je ratal v prvo...pa še celo nosečnost bp...

jest pa z testi takole nardim, da ko začutim, da bi ga...ga nardim...ampak to ne zdej vsak teden....ponavadi počakam toliko, da M pride, če pa res že sumljivo zamuja, pa pol naredim test...je pa tko bolj k se z tem obremenjuješ, dalj časa ti bo zmaujala, če nisi nosečka...ker to pač tko psiha dela...me k imamo neredne, imamo to itak z psiho povezano in z stresom v life...in temu primerno se odziva potem tudi naše telo....

tko, da počasi....ne se zaletet...pr teh stvareh ne moreš nič iz dans na jutri narest...ker ni odvisno sam od tebe, ampak od njega, pol pa še od life-a...

ah, sej enkrat bomo user posted image

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: kako veš????
16.3.2009 21:31:28   
Kepica83
Moji znaki. Nenormalno boleče prsi- za zmešat, povišana telesna temperatura 37-37,6  en teden pred predvideno M. Napetost, slabosti in na koncu ++++++. Žal se je končalo z abrazijo v 9 tednu user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: kako veš????
17.3.2009 16:37:28   
zala1
Kolk časa prej pa so se pojavili znaki? A je možno 5 dni po ovulaciji že čutiti znake? Danes me ful špika tle spodaja - ne vem jajčniki? ali je to prezgodaj? hvala.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: kako veš????
18.3.2009 8:11:09   
mala kuharica
Punce, jaz se vam tudi pridružujem v čakanju in si želim, da bi imela vsaj malo jasnovidnih sposobnosti, da bi vedela, kaj vse to špinakanje v jajčnikih in bolečine v križu, tečnobauser posted image  ,.... pri meni pomenijo. Moj pravi, da se z mano res nekaj čudnega dogaja. Bom pa to vedela čisto zares čez 14 dni, zato držite pesti še za mene malo.

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: kako veš????
18.3.2009 8:19:17   
Pupa83
Mene tudi špika, pa utrujena sem, napihnjena, razdražljiva (sm se včer kr tko za prazn nič zjokala...)... in upam, da konec tedna ne dobim user posted image !!!

(odgovor članu mala kuharica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: A sem res noseča?
18.3.2009 11:10:51   
majalina
jst mam čisto iste znake...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: A sem res noseča?
18.3.2009 11:37:00   
giotti
Jaz sem brez testa močno sumila, da sem noseča, ker mi temperatura ni padla dan pred M za desetinko ali dve kot mi je en mesec pred tem, ko sem začela res zelo natančno meriti.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: A sem res noseča?
19.3.2009 18:11:24   
Jada82
Zala, pupa, mala kuharica in majalina, držim pesti za vse, da bi sedaj pa res zagledale user posted image !!!! Res!!! Jaz imam do tja še 2 tedna!  Midva vsake dva dni pridno user posted image , tako da upam, da ta mesec pa bo kaj user posted image Mislim pa, da ovulacije še nimam. Imam pa neredne cikle. Prejšnji mesec me je 7 dni pred M (če bi bila 28. dan) začelo špikati, pa beli tok itd., tako da pomoje je bila to ovulacija. M sem potem dobila 39. dan.
MIdva sedaj 5. mesec delava na user posted image ... ampak, mislim, da sem vsakič naredila napako ... brala sem, da je ovulacija tako nekako 14 dni pred načrtovano menstruacijo, zato sva prej veselo user posted image kakšne pol meseca ali več, potem me je pa začelo špikat, pa bolet v jajčnikih, pa slabo sem se počutila in potem nisva več seksala, ker mi ni bilo do tega zaradi počutja, vsakič pa sem tudi mislila, da sem že user posted image , ker je špikanje pač tudi en znak. Potem sem s psiho pridelala še ostale znake user posted image . No, po 4 mesecih takega ravnanja pa sem dojela, da je verjetno takrat šele ovulacija. Tako da sva do sedaj vedno že nehala user posted image pred ovulacijo.... sem jest en bučman. Ta mesec pa sem rekla, gremo veselo na delo do konca cikla, slabo pučutje je ali ni... vseeno. In upam, da bo ratalo, ali pa vsaj naslednji mesec. user posted image Ja, problem je, da preden sem sploh jemala tabletke, nisem nikoli čutila ovulacije, potem sem dolgo jemala tabletke ... sedaj pa jo očitno čutim. Hm .. tako da držite pesti tudi zame, da se čim prej prime user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: A sem res noseča?
20.3.2009 6:49:15   
Pupa83
Jada82 držim pesti zate in za vse ostale, ki se trudite za user posted image !!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?