Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
če sploh plodnih dni nisem zadela! V drugo kot pravim je bilo presenečenje, ki je zdaj staro 2 leti
, sedaj v tretje sem pa naredila O test ki je pokazal O na 21-22 dan...in smo pridno
, čez par dni bom delala test, pa bom videla..zanekrat ne duha ne sluha o M
, samo grozno beleča prsa, pa vsi modrci so mi premajhni, še moj je včeraja rekel, da mam ful večje joške, pa se z
sploh obremenjuje ne! Aja pa špika me že od O naprej..danes je 10 dni od O! 
ali pa tudi ne. Jaz imam iste znake. Pa še v avtu mi je blazno slabo in moram skoz naprej gledat. Kar drugače ni treba.
, delala teste že pred pričakovano
itd. Itak ni bilo nič! Ta mesec ne bom ponovila iste napake ... pa noben mesec več ne od zdaj naprej!
.
Cel ta teden sem bila non stop "sluzasta". Help me!!
ti želim
resno-kakšne znake pa še rabiš, da bi zagotovo vedla, al si noseča al ne? pojdi pol k dohtarju, da se bo vse takoj razjasnilo. kaj se češ brezveze obremenjevat....
...