Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
včasih je nisem mela tut po 3 mesce.prejšni mesec je bla zelo šipka.zdaj pa čutim kod da jo bom dobila pa je ni in ni.test delam skor vsak teden pa je vedno - .včasih mi je zjutraj malo slabo in v trebuhu čutim nekako čudno zbadanje in utripanje.a je možno da sem
??? 
trudila več kot leto in pol. Nato sva en dan odklopila, odšla na kratek dopust in glej ga zlomka-šele 9t po dopustu sem izvedela pri G, da sem 9t noseča.
... in vidim, da imamo kar vse dosti podobne "problemčke" - predvsem kar se tiče psihe zaradi želje po otročku. No midva sva z mojim začela malo bolj intenzivno delat na tem dva meseca nazaj in morm rečt, da se mi je zaradi psihe oziroma pač pričakovanja menstruacija takoj prestavila za en teden...imela sem že tisoč in en nosečniški znak
, ampak potem sm pa itak dobila
....mi pa še kr čakamo.....znaki so tk čudni da se zanašam sam na
....test pa pokaže DA NIČ NI.....hmmmm...sj zdaj pa res ne vem kaj naj čakam... vsak večer mi je slabo, pa vsake neki dni me neki zbada v predelu levega jajčnika.... bradavice bolijo tak kot da mam opečene..... sj res ne vem.... počakam še neki dni...pol pa če ne bo
....