nia30.6
|
Zvesta kak si že ti daš duška? aja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo če dans nisem za psihiatrijo pol pa nikoli ne bom! to da ne spimo že ptički vedo, zadnji teden pa na sploh cele noči bedimo, zdaj vedo tud oni ptički, ki so že zdavnaj na jugu ampak kar pa je preveč je preveč! bedeli smo od 00.15-04.45 mislim, pa ne da ne bi bil zaspan!očke je mel krvavo rdeče, na meni je zaspal takoj, ampak čim ga odložiš kamorkoli, zdaj že v najini postelji se začne premetavat, nato pa hop na trebušček in "abrrrrr""agggggg"!!!??? saj prvih 2x ti je še smešno ampak bolj ko gledaš na uro bolj ti živci delajo!če ne bi bil moj bi ga malo v sneg postavla, sa se skulira...joj kak sem grozna! in smo se nosili, malo moj, malo jaz, zraven sirena ko da ga koljemo....ah no in uspe....04.45 zaspi, končno!zdaj pa bo mir, zdaj pa ziher mora vsaj 3 ure potegnit sem rekla! ma jok brate, da ne bi.....mali je mislo z atijem v službo, ker je od 6.20 pokonci.... ja mene pa lahko samo peljejo.... eh saj bo....sem se že navadla, ampak moj mali še ne ve, da mleka pa tud ne morem kar s cisterno natankat, no pa smo tu....spet jok....zize prazne.... sem bila prepričana da bo po 3 zvrhanih žličkah rižeka spal koma, še odraslega bi zmanjkalo, ma ne naspidiran je ko da sem mu red bull dala!!!! dolgo se nisem javila, pa moram mal pojamrat. vsem obmesečnikom, ki sem jih zamudila vsem ,ki potrebujete čav
|