Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, a temu ti pravi pocasno uvajanje GH? Dino je jedel komaj banano jabolko, hrusko, korencek, vceraj sem pa yacela y krompirjem. Torej grem jay po polyevo . Ja no kaj, sej te samo za eno vrsto hrane šišamo. Pa še to je tisto dobil samo enkrat eno žličko in ni več hotu ust odpret. Sem se pa zdajle spomnila, da mi bu bilo fajn kako polento počasi skuhat. Mu jo grem kar zdajle. Cvetačka se že kuha. Zvečer mu jaz dam po novem proseno kašico (je brez glutena, kupim od Alnature v DM), pred spanjem pa še flašo in spi celo noč. Po riževi je začel tudi on postajat lačen. Ojoj, siskamiska, kaj je pa to bruhal tako? Bogi... Aha, že vidim, kaj. Ulla, stripy je pa itak zakon! Cuker! Joj, jaz pa sploh nimam tkole naštudirano, kdaj kej in kolk je. Se ne ubadam s tem. Ko je lačen, dobi za jest. Ponavadi dopoldne dve flaši mleka, popoldne zelenjavo ali sadje, pol vmes flašo mleka, zvečer kašico in pred spanjem flašo. Se mi zdi tko nekak. kapica, sp. perilo jaz kupim kar v Intersparu, ampak vzamem od Skiny-ja. Meni so super! Ej ful sem vas na hitro preletela, upam, da nisem kaj pomembnega spustila! Če sem, se opravičujem.
|