Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in sicer ko sam opremljala stanovanje, se je v eni trgovini ful razpizdil ( sem pozabla že kaj je blo - verjetno kaka življenjsko pomembna zadeva) in začel tam vpričo vseh ostalih strank in prodajalcev lajati nad mano
  in sicer ko sam opremljala stanovanje, se je v eni trgovini ful razpizdil ( sem pozabla že kaj je blo - verjetno kaka življenjsko pomembna zadeva) in začel tam vpričo vseh ostalih strank in prodajalcev lajati nad mano so vsi samo obstali in gledali s povešenimi čeljustmi
  so vsi samo obstali in gledali s povešenimi čeljustmi ampak se ostala trezna in sem se mrtvohladno obrnila proti onemu zijajočemu folku in rekla ja, sej tepe me tudi....in odkorakala iz trgovine....seveda je prišel za mano kot en polit cucek, do doma sem bla ves čas tiho v avtu, doma sma pa mela pol eno resno debato, da naj mu bo kristalno jasno, da je to bilo prvič in zadnjič, da če samo enkrat si privošči kaj takega, sma zaključila in če ne verjame naj kar proba
  ampak se ostala trezna in sem se mrtvohladno obrnila proti onemu zijajočemu folku in rekla ja, sej tepe me tudi....in odkorakala iz trgovine....seveda je prišel za mano kot en polit cucek, do doma sem bla ves čas tiho v avtu, doma sma pa mela pol eno resno debato, da naj mu bo kristalno jasno, da je to bilo prvič in zadnjič, da če samo enkrat si privošči kaj takega, sma zaključila in če ne verjame naj kar proba je zgleda verjel, ker se niti kaj približnega ni več ponovilo
  je zgleda verjel, ker se niti kaj približnega ni več ponovilo