Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

2x podojim na levi doki, nato 1x na desni in spet tako. Imam namreč še vedno vneto bradavico in le tako mi je začela celiti
  2x podojim na levi doki, nato 1x na desni in spet tako. Imam namreč še vedno vneto bradavico in le tako mi je začela celiti 

No, mi je full smešno, ker imam desno dojko večjo od leve, pa pri ta prvega otroka sem zadnji mesec, dva dojila samo na desni dojki, ker iz leve ni hotela pit. Potem sem imela pa desno full večjo od leve in da se je to izenačlo sem si morala v levo  dat po tri blazinice za dojenje
  No, mi je full smešno, ker imam desno dojko večjo od leve, pa pri ta prvega otroka sem zadnji mesec, dva dojila samo na desni dojki, ker iz leve ni hotela pit. Potem sem imela pa desno full večjo od leve in da se je to izenačlo sem si morala v levo  dat po tri blazinice za dojenje 

če jo probam na desno pristavit...tak da večino je iz leve, je samo dojena, pa kar laufa....je pa leva seveda večja....moj me zajebava naj se ne sekiram, ko bom nehala dojit bota itak obe manjše kt je zdaj desna
  če jo probam na desno pristavit...tak da večino je iz leve, je samo dojena, pa kar laufa....je pa leva seveda večja....moj me zajebava naj se ne sekiram, ko bom nehala dojit bota itak obe manjše kt je zdaj desna pa tud punce pravjo da se pol to izenači tko da....bomo vidl
  pa tud punce pravjo da se pol to izenači tko da....bomo vidl