|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odvečna koža na trebuhu - operacija?
30.1.2008 10:43:13   
mojamura
joj.....jaz mam take probleme....ko se tuširam in imam čez kopalnico ogledalo, pa ko vidim vso tisto kožo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sprejemam se v takem telesu....to nisem jaz!!!!user posted image user posted image


eh saj ne vem več kaj naj naredim

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: odvečna koža na trebuhu - operacija?
3.3.2008 13:59:12   
Zanica
jaz tud imam odveeeečno kožo na trebuhu, rodila na CR, in guba gre čez rano. Pa še celo mrežo strij imam......
Mene pa zanima kako bi izgledala naslednja nosečnost, če bi dala to odvečno kožo odstranit... Vem da se celice kože obnavljajo in reproducirajo, ampak ne morem se znebiti občutka da bi mi trebuh počil z naslednjo nosečnostjo. Še z prvo sem imela res ogromen trebuh.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: odvečna koža na trebuhu - operacija?
7.4.2008 11:55:44   
žanai
Ojla!

Kaj pa če bi prej probala s kakšno masažo trebuha?
Ne me narobe razumet, ampak operacija je res agresiven poseg in rezultat ni vedno tak, kot bi si ga želele. Zdravniki kažejo vedno samo tiste slike pacientov, pri katerih je bil uspeh najlepši. Naj vam pokažejo še kako izgleda, če se poseg ponesreči. In potem se boste lažje odločile, če ste pripravljene sprejeti tako tveganje ali ne. Nisem proti lepotnim operacijam, ampak se prej pametno vprašati ali je to res zadnja rešitev?

Sama sem tudi imela probleme s trebuhom po prvem porodu.
Prve dni je bil sploh ogaben, z vso odvečno kožo. Takoj sem začela z masažo, da se je izgled kože po nekaj mesecih izboljšal. Potem sem shujšala na svojo izhodiščno težo, ogromno telovadila... na koncu je bil trebuh boljši (recimo temu zadovoljivega izgleda), ampak nikoli več enak kot pred porodom. S tem sem se pač morala sprijazniti. Seveda se mi je naredila kakšna guba, ko sem se prepognila, drugače pa je bil še kar raven in koža je izgledala lepo.

In zakaj masaža lahko pomaga? Naše telo se spreminja ves čas in se prilagaja novim potrebam, ki jih ima. Tako se nam npr. struktura kosti spreminja, če se spremeni njihova obremenitev itd. Podobno je s kožo. S pravilno masažo se lahko stimulira tvorba elastičnih vlaken v koži in čez nekaj časa se spremenita struktura in izgled kože, ki postane bolj napeta in lepša. Masaža tudi spodbudi cirkulacijo krvi v koži in tako pospešuje obnovo kožo. Prav tako pa dobro vpliva tudi na same trebušne mišice.

Lahko se masirate kar same. Jaz sem se masirala 2 krat na dan (mogoče 1-2 minuti) podobno, kot je opisano tukaj:
http://kofetek.com/content/view/497/319/

Drugače pa je o masaži trebuha kar dosti napisanega na internetu, nekaj malega tudi tukaj:
http://med.over.net/otrok_druzina/novica.php?id=8557

Lahko pa greš na masažo v kak center, ki se prav ukvarja s tem.
Zadeva deluje, a na žalost ne čez noč. Kot sem zasledila na nekem tujem forumu, se povprečno ženske po porodu takih vsakodnevnih masaž poslužujejo tudi po dva meseca, da se koža popravi.

Res upam, da vam bo na kakršenkoli način uspelo priti do pravega izgleda trebuščka.
Ideja o masaži je samo moje mnenje. Zdaj me čaka še en porod in upam, da bo masaža tudi tokrat delovala. user posted image
Pozdravček!

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: odvečna koža na trebuhu - operacija?
26.5.2019 15:39:09   
jabi
Živjo, zase lahko povem, da sem z operacijo trebuha zelo zadovoljna,...sem jo pa morala sama plačati. Po 3 porodih je bil trebuh raztegnjen kot meh in mi telovadba in trebušnjaki niso kaj dosti pomagali. Tudi sama sem dolgo časa odlašala z operacijo, sedaj mi pa ni več žal. Treba si je najti pravega zdravnika in mu zaupati.
O sami operaciji in okrevanju si lahko preberete na https://globalcaresurgery.info/plasticna-hirurgija/abdominoplastika/ , https://revijaestetika.si/kaj-je-abdominoplastika.html ali https://www.estetika-milosevic.si/abdominoplastika/

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?