Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?8 foliklov je velikosti 17 do 13.V sredo 19.12 mam ponovno uz, za punkcijo pa mi dr.Zorn ni še nič rekel, mogoče bo v sredo kaj več novega.Hvala vsem za pestke.Sonček 75 ne biti žalostna veš da se čudesa dogajajo in zdej si ti na vrsti...vse bo ok mislim na te.Anonimen ful lepo kr solze mam v očeh ko vidiš tisto malo bitjece.Punce vse bomo enkrat to doživele
. Potem je pa res bolje, da sploh ni pluska, kot da se na koncu tako veliko upanje tako žalostno konča
po mojem.Kakšnega pametnega odgovora ti ne morem dat.Po mojem je bolje da poiščeš še kakšno drugo mnenje.Me pa res zanima kaj ti bodo rekli.Prvič slišim za kaj takega.Edina varijanta je ta da sta se oba prijela.Eden je šel naprej drugi pa je ostal.Včasih pride tako,da se obeh ne vidi.Kaj pa vem,res čudno.Sporoči nam.Mogoče si pa 9 čudo.
ker me je vse bolelo, potem pa tudi nisva, ker so nama rekli, da ne smeva in tudi sedaj imava prepoved. To pa je groza. Ma res me zanima kaj je z menoj, ker bi rada da se pač zadeva reši, bi bilo lepo če bi bilo vse OK, sam mi je tudi G rekel, da naj ne upam preveč.
.
je bil še bolj zmeden kot jes,en dan sem rekla da bo vse ok z
prikazati, naj se prikaže, če ne pa da je ne vidim najmanj 9 mesecev!!
Lotty