Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

). Sva se oba strinjala, da je bolje manj celic pa te kvalitetne...
 ). Sva se oba strinjala, da je bolje manj celic pa te kvalitetne...  

in
  in  za srečo za naslednji postopek.
  za srečo za naslednji postopek.  

ne vem kaj naj si mislim. Sem klicala prijateljico gineologinjo, ki dela v Ljubljanski porodnišnici in me je sicer malo pomirila, da to ni nič nenavadnega, da pa bo seveda več jasno čez 14 dni na UZ in da naj se kar pomirim. Zdaj razmišljam če bi šla vseeno jutri na krvni test, sam ne vem če me bo to kaj pomirilo, kaj pravite, a mi bodo tiste številke kaj pomenile?
   ne vem kaj naj si mislim. Sem klicala prijateljico gineologinjo, ki dela v Ljubljanski porodnišnici in me je sicer malo pomirila, da to ni nič nenavadnega, da pa bo seveda več jasno čez 14 dni na UZ in da naj se kar pomirim. Zdaj razmišljam če bi šla vseeno jutri na krvni test, sam ne vem če me bo to kaj pomirilo, kaj pravite, a mi bodo tiste številke kaj pomenile?  za jutrišnjo punkcijo in na kvaliteten pridelek.
  za jutrišnjo punkcijo in na kvaliteten pridelek.