Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pregledat sanjske kotičke obale, lovit ribe, nabirat šparglje in timjan. V gozdičkih je dehtelo po ciklamah. Spoznala sem kar nekaj zanimivih ljudi in komaj čakam, da zopet pridemo. Nina se je prav razcvetela, žalostna je bila le zaradi tega, ker ni mogla v morje. Komaj slabih 14 stopinj je imelo ampak se že greje. Žal mi je za kupček školjk, ki smo ga pustile na obali in seveda zato, da so trije dnevi minili kot bi mignil.
), pa na šminke, špangice, modne dodatke... Verjetno tudi s kakšno fensi torbico ne bi udarila mimo, samo po te stvari bi se splačalo iti pogledat v Italijo, pa ne vem, če bom imela čas to storiti v tako kratkem času.
.
)! Vem, kako je težko izbrati. Kaj pa kakšen Voranc, Samuel, Oliver, Osvald, Damjan... uf, kaj pa vem. Sicer pa imamo različne okuse, meni so všeč bolj s šumniki, tebi npr. ne. Na koncu koncev ti pa še vedno ostane Uncen, kajne
. Se gremo kopat in mu dam plenicko dol in je mel cist rdec in otecen lulcek. Ampak cel dan oz. popoldan ni nic pojokal al pa nakazal, da ga karkoli boli. Ga pa tud nisem previjala, ko je prisle iz vrtca, ker smo sli takoj ven. Zvecer me pa skor kap. Po kopanju sem mu pa mal kozico nategnila, ker se mi je ze prej zdelo, da ima tist sircek spodaj (ce ste pozabile, mu ne moremo cistit lulcka, ker mu kozica ne gre cist nic dol) in se je ven kr gnojcek pocedil. Sva s Samotom po hitrem postopku sibala na metelkovo in smo dobili antibiotik (primotren) na 12 ur do petka. V petek imamo kontrolo pri P oz. ob poslabsanju se prej.