|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
10.9.2008 8:46:27   
Nika v službi
Doroteja, obilo dobrih želja za sestrico. Ja, kot je Teta Beta že rekla, gre za cerklažo. Upam, da detece zdrži čim dlje v toplem mamičinem zavetju.user posted image user posted image

Teta beta, tale mizica izgleda povsem o.k., le barva me malce bega. Koliko se ta odtenek zelene razlikuje od tiste Mammut zelene? Ker tista bi nam sedla 100/h v sobo. Je ta svetlejša, temnejša? A bi šli zraven zeleni Mammut stoli oz. a so pri tej izvedbi kakšni pripadajoči stoli? Nisem jih namreč našla.

Vsekakor bom v petek podrobno pogledala, zaloga kaže, da jih imajo v Grazu dovolj.user posted image

Aja, DOBRO JUTRO! In seveda, prihodnji teden se moramo dobiti na kavici, Doroteja! Zaupaj nam točni datum, prosim, da se pofočkamo, kdo lahko in kdo ne more.user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 9:30:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.9.2008 10:20:39   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A nisi lih zadnjič rekla, da ti Mamut pohištvo ni več všeč??

Ja, Mammut pohištvo (s tem mislim na posteljo, omare, predalnike, itd.)user posted image  mi res ni več tako všeč kot nekdaj, mizica in stolčki pa so mi še vedno zakon.

Jaz sem tudi včeraj pritroskala domov tisti mikrofon, ki zdaj čaka na soboto, da ga Nika dobi. Po moje zna biti velik hit. Upam.user posted image

Da vam povem, kako je naša lumpa včeraj poskrbela za smeh v lekarni v M centru Šiška. Medtem ko sva midva s Tomažem nakupovala, sta šli babi in Nika v lekarno. Stopita noter - vrsta. Nika babi vpraša, kaj tukaj prodajajo. Babi reče, da je to lekarna, da imajo tablete, zdravila... bla bla. Pa Nika prijavi: Jaz bi sladoled. Prvi smeh vseh okoli. Babi mirno ponovi, da tukaj sladoleda ne prodajajo, da ga bo lahko dobila potem, ko bomo šli na kavico. Nika se ne da: Ampak tista teta tam liže sladoled... In res, neka gospa je držala v roki sladoled na palčki in ga slastno oblizovala. Spet smeh. Pa ji babi razloži, da je ta gospa sladoled očitno prej kupila in prišla z njim v lekarno. Nika se za kratek čas zadovolji z odgovorom, potem pa gleda naokoli, opazuje in pripomne: Bom pogledala, če imajo kje uro (saj poznate njeno obsesijo z urami). Mine nekaj trenutkov in zgroženo reče: Babi, nimajo ure! Smeh vseh prisotnih. Babi tudi sama natančno pogleda naokrog in potrdi Nikino ugotovitev. Nika pa, pazi zdaj, na ves glas, podkrepljeno s primernim tonom in kriljenjem z rokami reče: Pa kakšna lekarna je to, da nima ure?!user posted image user posted image user posted image  Moja mami je rekla, da so vsi prisotni krepavali od smeha.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.9.2008 10:25:52   
doroteja23
Oj punce, ne morem vam nič obljubit. Ker ne vem kdaj bomo gotovi, pa še mojega user posted image  prepričat v to in da bi čakal. Moj je tak čuden tipuser posted image user posted image . Nikamor nebi šel, tak da ga bom probala prepričat če bi on lahko malo okoli hodo tacajt ko me malo čvekamo.
Bomo vidli. Vam javim. Aja datum pa je 17.

Seka je ok, zaenkrat. Ko ji steče infuzija bo lahko šla na Wc. Do takrat pa ma strogo ležanje. Potem dobi tablete. PA neko preiskavo ji bojo še delali, potem pa upa da bo lahko šla domov. Vam javim kak bo naprej.

PA hvala vsem ki držite pesti za mojo sestrico. Res hvala in srca!!

Lp, Doroteja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.9.2008 11:23:54   
pety78
Doroteja, držim pesti za tvojo sestro. user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, kwa dogaja?user posted image Včeraj nisem niti malo pogledala na računalnik. Sem imela Vida doma, ker je v nedeljo bruhal. No, danes je pa po dolgem času šel zopet v vrtec, ga je šprical od prejšnjega torka, ker je v ponedeljek zvečer tudi bruhal. user posted image
Kaja pa sedaj začuda spi v dnevni na kavču. Čez dan je ponavadi kar skoz budna, razen kakšno 5 minutno kitico oddrema. Pa sem jo mela prej na joški kako uro in sem zraven gledala TV, pa je zaspala.

Valla, pri nas je tudi vlak Tomaž popularen. Je dobil sedaj ob rojstvu Kaje (obiski so vedno še Vidu kaj prinesli) kar dva komada. Eden manjši s progo, drugi pa večji, ki ga lahko razšraufaš in nazaj sestaviš. Res luštna in super igračka. Risanke pa tudi niso aktualne. Sedaj rad gleda volka in zajca. To je ene risanka iz Matjaževega otroštva, jaz je pa prej nisem poznala. A jo je katera gledala? Je ruska in ima naslov NU POGODI. Je pa v smislu toma in jerryja, se tudi volk skoz na zajca spravlja. user posted image

Gre katera kaj na gibi gib? Benika, Tažana? Mogoče bom šla jaz danes popoldan tja, da mal avto zalaufam, ker mi že dva dni stoji...user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.9.2008 11:25:18   
pety78
Aja, Nika, res neumno, da v lekarnah nimajo sladoleda...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.9.2008 11:36:28   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Aja, Nika, res neumno, da v lekarnah nimajo sladoleda...user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ureuser posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.9.2008 11:55:36   
spelka12
Nina in Eva vse najboljše damici user posted image user posted image .
doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestrico. Bom mislila na njo. user posted image user posted image
benika sej bova samo 4 dni zamudila benčulin r.d. - ne bit huda no.

Mi gremo pa na morje, se plavat naučituser posted image . Naslednji četrtek greva na Rodos user posted image user posted image . Včeraj sva plačala in komaj čakam, da se namočim v slani vodi.

Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.9.2008 15:44:35   
tažana
Še malo iz naše strani.
Nina in Eva vse najboljše! user posted image user posted image

Pri nas imamo pa zadnje dni tak mir, ker je šla katka z mojo mami na morje user posted image user posted image . Ne morem verjet kako jo pogrešam user posted image .
V nedeljo sva jo peljala v Izolo in sedaj uživa v sončku in morju. V ponedeljek pa je user posted image  pri kosilu ugotovil, da če katarine ni pri kosilu, pride tudi on do besede (to je spoznal, ker sem prej od njega pojedla kosilo on pa je še kar klepetal user posted image ).

V nedeljo smo imeli šuštarsko v tržiču in bilo je noro! Načrtovala sem mirno nedeljo s tem, da bomo popoldan odšli proti morju pa se je vse postavilo na glavo že ob 10h zjutraj user posted image .
Ravno med igranjem (godba je seveda igrala) sem dobila telefon da je umrla od user posted image  stara mama user posted image . Katarina naj bi me med tem ko sem igrala počakala pri aljažu v muzeju, vendar sem morala takoj v Bistrico po avto in v muzej po katarino in aljaža potem pa k stari mami.user posted image
Seveda je vladala cela panika (ta del žlahte ima paniko v krvi user posted image ) in tako sem pristala celo na tem, da sem  morala mamo umit in preoblečt user posted image ) Že svojega fotra sem težko problekla, zdej sem mogla pa še mamo. sem samo gledala al bom šla jaz ven al moj user posted image .
Zvečer pa sva šla potem še enkrat tja ko so jo prišli iskat in ne boste vrjele spet so me razjezil do... Namesto da bi se od mame lepo poslovile (njene hčerke) so se zaprle v špajzo user posted image . Pa to svet ni videl user posted image .
ah ja... sej globoko diham... počasi bo že bolje... user posted image

Doroteja: tudi jaz držim pesti za tvojo sestrico user posted image

No toliko za enkrat...

Pety: sem čist zasedena ta teden, če najdem kakšno luknjo te pokličem user posted image .

uživajte

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.9.2008 20:40:32   
teta beta
Nika, težko bi rekla za barvo, ker zelene mammut nisem videla v živo. Na ikea strani sta si barvi (vsaj na mojem ekranu) podobni, čeprav je naša mizica v živo precej bolj zelena. Če pa pogledam npr. tisto stran iz ebayja, ki sem ti jo pokazala, je pa tam mammut tudi bolj konkretno zelena in podobna naši mizi. Saj boš sama videla v petek. Stolčkov ni zraven, ker to ni otroška mizica, temveč klubska in jo boš našla nekje med dnevnimi sobami, ne na otroškem oddelku. Daša ima zraven navaden plastični stolček ali zložljive kamp stolčke, v Gotovljah, kjer imam isto, le belo, pa dva stara lesena stolčka, ki sva ju uporabljala že midva z bratom.

Pety, jaz se te risanke konkretno ne spomnim, vam pa povem, katero knjigo sem danes dobila v knjižnici (bila je za odpis in sem jo vzela) - Maksipes Fik user posted image . Se ga spomnite?

tažana, moje sožalje za staro mamo! user posted image Ne obremenjuj se z drugimi, važno da si se ti od nje poslovila, kot se ti je zdelo prav.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
11.9.2008 8:47:28   
Nika v službi
Tažana, sožalje Aljažu za smrt stare mame, tvoj trud in angažma pa bo že poplačan.user posted image  Jaz tudi pravim, da moramo na koncu koncev vedno slediti predvsem sebi, na dejanja drugih težje vplivamo. Verjamem pa, da te take situacije razjezijo. Tudi mene bi.

Katarinca je očitno ujela še zadnje zdihljaje poletja, prav tako 2ursae (saj res - kdaj se že vračajo?), vama, Špelka, pa želim, da bi kar najbolj uživala na Rodosu.

Doroteja, ti pa le udari po mizi in svojemu povej, da bo pač tiste pol urice že potrpel (saj se nam lahko pridruži, ga ne bomo pojedle). Bi bil res pravi greh, da se vsaj na kratko ne bi srečali, ko se že tako ali tako redko vidimo!
Sestrici še naprej dobre želje in obvesti nas, kako se bo naprej odvijalo.

Pety, na Gibi-gib nimamo namena priti, bomo pa najbrž v soboto skočili do Brunarice, ker nameravam naš oz. Nikin party narediti kar tam. Pa se grem malce pomenit.

Teta beta, hvala za dodatna pojasnila. Ja, sem videla, da je to "Beistelltisch", barve so atraktivne, vsekakor si jo bom dobro ogledala. Tista zelena Mammut je zelo živa, že malce pomešana z rumeno, bi rekla. V živo si jo laho ogledaš v Polni skledi.user posted image  Vsekakor bom morala dobro premislit, da ne bom na koncu imela 4 odtenke zelene barve v sobici in bo vse skupaj čisto mimo. Imam vzorec zelene deščice od Alplesa, kar je super, saj bom lahko direktno primerjala in kombinirala. Ena stena v Nikini sobi bo točno taka zelena kot od Alplesa, mizica in stolčki seveda ne bodo povsem identične zelene barve, bi bilo pa vsekakor močno zaželeno, da so vsaj primerljive barve in da barvi mize in stolov pašeta skupaj. Jutri bom vedela več.user posted image

Maksipes Fik, ej, kakšna nostalgija. Ful luštno!

Neposredna povezava do sporočila: 2136
11.9.2008 13:57:08   
spelka12
tažana predaj svojemu dragiju moje sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image
Jest imam pa novico!!!!!!!!! user posted image  se je končno prikazala v vsej svoji veličini, rdečini in na žalost tudi bolečini user posted image . Jo pa pogumno prenašam, ker sem tako vesela, da jo imam. Še 2 damo skozi pol pa......saj vam je jasno a ne?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
11.9.2008 14:52:41   
Nika v službi
user posted image user posted image user posted image user posted image  za rdečo prijateljico! Hej, juhej, veseli december bo res vesel!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
11.9.2008 16:23:15   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

user posted image user posted image user posted image user posted image  za rdečo prijateljico! Hej, juhej, veseli december bo res vesel!

Itak da bo, jaz bom stara 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
11.9.2008 20:19:06   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Itak da bo, jaz bom stara 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo je pa tebe kaj vprašal?

Nočko, jutri gremo v šoping, jupijaja!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
11.9.2008 20:26:58   
teta beta
Benika, jaz pa novembra user posted image . Pa mislim, da Pety tudi tu nekje. BOmo res morale kaj častit user posted image .

Nika, danes sem gledala novi Ikein katalog in mism, da se znajo barve kar ujemat, saj boš videla. Zdaj bom pa res nehala o teh stolih in mizah user posted image .

Vrtec gre pri nas bolj slabo. Joče, da noče iti, tam noče spat in ne spi. Potem pa moti ostale. Eh, upam,da bo kmalu bolje.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
11.9.2008 21:25:46   
benika
Benika, jaz pa novembra . Pa mislim, da Pety tudi tu nekje. BOmo res morale kaj častit

Jap, s Pety bova 30-ko dopolnili na isti dan. Matr bo veselo. Bomo na rojstnodnevni zabavi zanaše pingvinčke me tri eno rundo plačaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2142
11.9.2008 21:36:19   
Pia67
Eh, kako hitro gre večer v maloro ...

Na kratko:
  • želim, da Špelka lepo preživi počitnice in, da minejo še dve user posted image  in potem rata ... Danes v Poletu zanimiv članek o miomih...
  • da Nika najde mizico prave nijanse, če pa ne, se da tud zmešat željeno barvo in kaj na novo ustvarit iz staregauser posted image , pa da bo pravo vreme za Nikin RD.
  • da Daša ne joče več v vrtcu. Mimogrede, naša hoče od ubogega vzgojitelja primeren jutranji tretma (objemček, crkljanje v naročju in lubčkanje, grozljivka). Človek se mi prav smili.
  • hm, ostalo sem pozabila, moj oče hoče posodobit svojo spletno stran in mi diha za ovratnik kot vedno, grrrrrrrr.
  • Aja, hvala še 1x vsem za lepe želje...

Zato le še fotka obeh slavljenk z enoletno razliko in malim junačkom s hrabrim srčkom, ki je že napolnil 6 let:

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.9.2008 10:43:39   
2ursae
pozdravljene,

mi smo nazaj z dopusta "from hell" user posted image , stalno smo bolehali, najprej Anže, pol Bor in na koncu samo čakali, kdaj bosta oba tolk zdrava, da skliznemo domov. No, smo doma, moj ima pljučnico, Bor bronhiolitis, Anže je že boljši, ima le zamašen nosek in kašlja, mene pa boli grlo in smrkam.
Vrtec je preložen za nedoločen čas, pa Anžetov rd party, ki bi se moral odvit to soboto tud ...

sam tko da veste, da smo bogi in mi lahk pošljete ene par pikapokic za srečo in zdravje user posted image .  se bom še javila malo bolj podrobno, ko se spet sestavimo.

papa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.9.2008 11:56:45   
spelka12
urša samo za vas bolnike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
tole je pa samo za tebe ker vem, da moraš vse sama prenašat user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pia kolk je pa tvoja pupa luštna user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
12.9.2008 14:25:24   
ninocka
Joj, 2ursae, bozcki user posted image user posted image
no, pa en kup pikapokic za zdravje : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spelka, jupijej za user posted image user posted image user posted image user posted image Vidva kr pridno ze na Rodosu trenirajta user posted image user posted image user posted image

Tažana, sožalje Aljažu za smrt stare mame, tvoj trud in angažma pa bo že poplačan. 

se podpisem user posted image user posted image

Jst sem pa danes vidla Jakoba in je toooolk leeep user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr za pojest user posted image user posted image

Zdej pa sibam mal pospravit in spakirat. Ce slucajno se ne veste, grem jutri na Dunaj user posted image user posted image user posted image

Nika, jst grem tud v Ikeo po darilo za evana, samo mi smo pa dobili opico user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.9.2008 18:48:36   
benika
2ursae, luba dušauser posted image user posted image user posted image ,samo za tebe in tvoje srčke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 12.9.2008 18:50:24 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
12.9.2008 20:49:38   
teta beta
Oh, 2ursae, to pa res ni bil kaj prida dopust. No, evo, jaz ti pa pošljem raje tole user posted image , da se malo posladkaš user posted image . Pa seveda eno user posted image , da boš lahko vse tri poštimala in še en user posted image (čaj) za tvoje grlo. PA seveda želje, da se čimprej pozdravite.

Pia, luštna tortica! Prepričana sem, da je bila tudi za pojest tako dobra user posted image !

Kje je zdaj Nika?! Me že res razganja od radovednosti, če je dobila mizo in stole user posted image .

< Sporočilo je popravil teta beta -- 12.9.2008 20:51:26 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.9.2008 21:25:46   
2ursae
uaaa, uf, sem utrujena. Mal sem se prišla razvedrit, čeprav me že nevihta začenja priganjat, da ugasnem mašinerijo.
Morje: imali smo ene par res luškanih dni, smo se kopali (Bor obožuje vodo, Anže pa mivko), sprehajali (trampolin, kokice, lučke, tortica - pač vse, kar paše skupaj). Pol se je pa en dan slabo počutil Bor, pol je bilo spet ok, pol je nakej popadlo Anžeta, pa je bilo spet še kar ok, pol je Bor dokončno totalno podlegel in po parih dneh, ko je bil že mal boljši in smo želeli domov, je pa postal bogi še Anže. Zunaj je bilo vroče in vetrovno, tako da smo se skrivali doma, kar ni bilo ravno prijetno, ker je hiša bolj tako-tako, stari tepihi (zoprnija za male bolne plazilce), malo prostora, mi pa praktično brez igrač (ker seveda - kdo jih pa na morju potrebuje, ne user posted image ).
V najlepšem spominu mi bodo pa ostali najini jutranji sprehodi z Borom user posted image  - je frajerček vstal ob pol sedmih in sva jo kar mahnila na rivo na kavico in žemljico, nakrmila golobe, pol pa šla gledat morje, galebe, ladje, se mal poguncat in počasi domov. Res, moj najljubši del dneva, bi mi bilo zjutraj kar žal, če bi dlje spal user posted image . Enkrat mi je res zgledal zjutraj še mal utrujen in sem ga hotela nazaj uspavat, pa se mi je takoj začel upirat in govorit "pa pa", zraven pa mahat user posted image  ... ej, pobalinko že ve, da zjutraj uživava user posted image .

tko, to bo to, vas grem še malo prebrat, spit mal čaja - zdaj izključno dojim, Borči ničesar drugega noče user posted image , pol pa nina nana.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.9.2008 22:05:57   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Cez 1 mesec gre pa za Ruben v vrtec, a morte verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jaz sem danes imela zadnji dan porodniške user posted image user posted image user posted image , to ni res user posted image . Tašča je že v nizkem štartu user posted image . Sicer problemov ne pričakujem, ker je Bor res priljudno dete in gre k vsakemu in ima vse rad. Mi je ravno zadnjič Uroš razlagal, da ima tak horoskop, da bo zelo družaben in zabaven, no in seveda, ker je še meni podoben je jasno, da bo lomilec src user posted image .
Anže pa drug teden še ne gre v vrtec, je P rekla, da boljš da ne (sam menda pa nege tud ne bom dobila ne, saj v bistvu ni bolan user posted image  ...), pol pa, če ne bo še kakšnih neprijetnih presenečenj, naslednji pon. štartamo s takorekoč novim življenjskim tempom.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!