Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sam tolk, da vam povem, da zdajle šibam na Šmarno goro.

- jaz mislm, da bi blo bolš, da se nehaš "psihično" obremenjevat s tem pa bo. Sej najbrž veš kaj mislim, ne? Daleč od tega da bi te hotla užalit al pa bit neki pametna, ampak tko je tud pr drugih stvareh, npr. kilah. če se skoz neki vagaš pa gledaš kaj ješ pa računaš kalorije si tolk obremenjen, da je vse skupi
težko. Ko pa si vse vzameš na easy pa kar gre. blesava primerjava, vem, ampak tko je...
natočila vsak kozarec kokte in Lan reče: "Koto...bi pil". Midva sva se kar gledala par sekund...Dd
, ma se zgodi, ne more vsem ratat - nažalost!
Sem se hotla dvakrat kar obrnit. In ko so me prehiteval 60 letniki sem si rekla, da to pa ne. Matr sem tegotna. Ampak se je splačalo. Jutri definitivno šibam in Pirnič.
Tako kot vsem babuškam, ki navijajo zame, pa še za ostale nas borke. Tolk zdele, k šibam delat.
GREEEEMO NA MOOOOOOOOOORJEEEEEEEEEEEE
Je pa zdaj ko je moja M na ovinku trenutno stanje pri meni tako, da mi je vse tolk dol padel, da se čist prepuščam toku. Čez dva tedna greva k Rešu, da vidmo, če oz. kaj nama fali, to je pa tud vse. Še bomo seksal
! In Manca tudi