Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mislim, da imamo vse nekaj podobnega posnetega, ko so se začeli prvi koraki. In teli videi so neprecenljivi.

). Naspala sem se, najedla tudi, pomila in pospravila tudi, perilo se suši, likala bom kasneje... Zdaj čakam možeka, da pride iz službe in greva na eno
! Juhuhu!
Potem sva zavili še v trgovino, nakupili potrebno za juhico in se odpeljali domov. Ančka zdaj spančka, jaz pa tule visim in juho kuham. Popoldan gre madam k noni, da bo mami lahko malo pospravila.
. Potem pa laufam po malega v vrtec, ker bo moj malo potegnil in sem danes jaz na vrsti za vrtec.
al sem jaz narobe razumela?Ker jaz še vedno ne vem koliko bomo plačevali. Ni bilo še nobene odločbe niti v vrtcu niso še nič rekli
. Upam, da oktobra ne bo prevelik šok
Moj me samo gleda, ko sem kisla. Jah kaj čem, hormoni.
! ker 500 eur je pa čist tu mač!
Zdele ne bom oblajala vsake posebej, ker sem v službi in upam, da mi uspe še zvečer al pa čez vikend. Z
sva danes že kofetkala (je frej
Se vid, da sva dve babi na kupu.