Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pol moraš pa res zgodaj v posteljo.
. Tija je zvečer imela 38 vročine in sva ji dala calpol, pa je lepo spančkala. Zdaj pa gleda Tiji (hehe, se hecamo da so njej v čast poimenovali program z risankami
Sicer pa začnem kmalu delat in ju bom itak budila pred šesto,tak da se bosta tudi verjetno prej vstajala
Pa vikend pred vrati, samo dežurni dela. Ma dokler bo pila in bo živahna kolkrtolk ne bom delala panike. Tak. Sem dala ven iz sebe.
in Manči še spita jaz pa na hitro mal po RR pol gremo pa k prijateljema na Rakek na kosilce. Ob 17h smo bile pa vozičkarce zmenjene, da gremo v kitajsko (mjaaaammmmmmi), pa nam je ena pobegnila ponoči v porodnišnico rodit.
Mi smo meli pa nočni randi s školjko. Lovro je celo noč bruhal. Včeraj so R v vrtcu povedal, da je driskal, jedel ni nič, pil je malo, pa še tisto je zbruhal.
Naša madam namreč zvečer pred spanjem komajda spije en deci mleka z nekim dodatkom. Mah, deci je veliko. Če spije 30ml je super! Kako so pa vaši kaj pri tem?
, da je bilo treba vse preoblečt. Ob 6.30 je bil p poknci in hotu knjige gledat
Zaenkrat je še vedno vse v bušiju.
Se mi je že mešalo! Potem sem jo pa lepo poslala v svojo sobo, jo pospremila, pokrila in basta. Kdaj je zaspala ne vem, slišala tudi nisem nič po babyfonu, da bi imela kakšne težave, ob devetih je pa spet prišla k meni, pripravljena za akcijo in je takoj bilo plidi, plidi, kom, ker si je zaželela plastelina. Ta prva stvar navsezgodaj! Popoldan pa tudi ni, da bi na veliko not spravljala. Sem jo mogla kar malo okregat, ko se je že po eni uri zbudila in je potem potegnila še za eno uro. Očitno ima obdobje nespanja.