|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
20.4.2009 22:02:50   
tintara
O, Najaa: a tko ste ze napredni, ze kar kolneteuser posted image user posted image . No, saj jih mine, ceprav je res treba pazit kaj govoris, itak je ful grdo (tudi za nas odrasle, ane). PA jaz nisem noben svetnik, da ne bo pomote. Porka madona, seveda je to kletvica in to italijanskauser posted image   Pomoje sta kar pravilno reagirala, ceprav pri nas ni glih palilo - je kar poavljal in ponavljal. Pol smo mu pa eno tezko besedo dal naj izgovarja in je pozabil na kletvico (šraufenciger, se mi zdi). No, pa tudi kakšne risanka je že odpadla zaradi grdega govora, amapak zdaj je dokaj OK. z Nadjo nas pa to se caka.

Ja, tudi jaz pogresam Barbk: se ze dolgo ni javila. No, najbrz je naporno.

Ally: in kako je s poganjalckom? Tudi jaz mal premisljujem, da bi ka kupili, pa sem do zdaj slisala same pozitivne izkusnje. No, nisem se cist odlocena. Zadnjic smo jo dali na kolo, ampak je malo se majhna in komaj obrne pedala, tako da verjamem, da je tezko.  Kolko ste pa dali zanj, ce ni skrivnost?

Ema: glede slabosti socutvujem bolj kot si mislis.

Lp, Tina

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
   RE: December(ke/čki) 2006
20.4.2009 22:07:42   
tintara
Joj, R1ta: tebe sem pozabila. A ko si napisala, da ste bili brez posebnih podvigov, si gotovo mislila, brez sestavljanja postelje, ane.user posted image   Vas je ze docakala?

Vilma: cim prej se pozdravite, in Ema: a da tudi brez padca gre? Lepa rec. Pri nas je G. enkrat padel z otroske postelje in si zlomil kljucnicouser posted image

Nic, lepo bodite in lahko noc. T

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
   RE: December(ke/čki) 2006
21.4.2009 7:21:30   
emaa
Kako si je Luka to naredil ne vem, dovolj je da se rukne, ker so vezi pri tako majhnih tako prožne, lahko pač slep zdrsne iz jamice. Ugotovili, ker je levo (mea culpa ne desno) roko držal ob sebi kot mrtvo, tudi plastelina ni hotel maltretirat z njo, pa ga je peljal pokazat, pa v Lj, kjer so slikali, od treh otročkov jo je edini odnesel brez gipsa, potem je bil pa kot nov, čebljal, norel, itd. Tintara a vi ste pa že ključnice obdelovali, hvala za sočćustvovanje, ne pomaga dovolj, amapk bouser posted image .
Vilma kako kaj?
R1ta uživajte doma, zdaj se je vreme sfižilo.
Najaa mi ne kolnemo, vsaj fanta, jaz redko, bolj kako madona, ko sta zraven, moj se večkrat spozabi, pa ga opominjam, da imava dve spužvi, bomo videli kaj bo.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
   RE: December(ke/čki) 2006
21.4.2009 8:52:31   
ally1
IZVIRNO SPOROČILO: tintara
Ally: in kako je s poganjalckom? Tudi jaz mal premisljujem, da bi ka kupili, pa sem do zdaj slisala same pozitivne izkusnje. No, nisem se cist odlocena. Zadnjic smo jo dali na kolo, ampak je malo se majhna in komaj obrne pedala, tako da verjamem, da je tezko.  Kolko ste pa dali zanj, ce ni skrivnost?

naš se samo usede gor in hodi gor in dol z njim; na začetku je to delal zeloooo počasi, ker moraš biti kar previden - zaradi ravnotežja user posted image , sedaj mu pa kar gre. Smo ga pa podedovali od moje nečakinje, je pa baje bil lansko leto tam okrog 50€ v baby centru (se mi zdi, nisem pa ziher).

Emaa - bogi Luka upam, da se mu bo čim prej pozdravila ramica; koliko časa pa bo imel gips (če sem prav razumela, da ga ima).

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
   RE: December(ke/čki) 2006
21.4.2009 9:01:16   
emaa
Ne, ne nima gipsa, samo poravnali so mu sklep nazaj, pa je, tudi bolet ga je takoj nehalo. Poganjalčki, moja dva bi šla po tobogau dol z njim, po štengah sta že probala, me je skor kap.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
   RE: December(ke/čki) 2006
21.4.2009 23:06:25   
frufru
Naš mulc se že pripravlja na poletno sezono. Samo na malo čuden načinuser posted image . Je ne vem kje našel 50ml tubico kreme za sončenje in jo razmazal po celem stopnišču  user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
   RE: December(ke/čki) 2006
22.4.2009 7:02:04   
Vilma
Dobro jutro punce user posted image
evo Julija še spi, jaz pa s kavico pred računalnikom. user posted image
Julija je bolje, čeprav je včeraj imela rahlo vročino, sem se ustrašila, da se bo povišala, pa se hvala bogu ni.
Drugače pa kot pravijo, je v vsaki stvari nekaj dobrega. To, da naju z Julijo ni bilo dva dni doma, je Dominika čisto spremenilo. Pa ne, da je mene pogrešal, za Julijo je spraševal. user posted image  
Prej jo sploh ni šmirgal, al je bla al pa ne, zdaj pa se skupaj igrata, Dominik jo kliče v sobo in se potem tam sama igrata. Non stop ji nekaj razlaga in jo pri tem ful gleda v oči. Ko jo dam popoldne spat, mi ne pusti. Govori mi "mama pusti Julijo. Ne nina nana" user posted image   Skratka prav fino ju je skup gledat, res. user posted image

Kar se kolnenja tiče Najaa. user posted image  Dominik tega ne počne, je pa res, da tudi midva nikoli ne kolneva. Ampak mislim, da se to da zaustavit, tako da se je treba samo odločit.
Ally za tega poganjalčka sem tudi jaz slišala, da so super! Sploh nisem vedla, da obstajajo, ko smo Dominiku kupovali kolo. Mogoče bi se takrat celo raje odločila za to. Drugač pa sej boš glih kar rodila. user posted image  27. teden uf, kako gre hitro čas.
Da ne govorim o tebi Ema, kakšen 17 teden!?!?!  Kam bežijo ti tedni?
Tudi jaz pogrešam Barbk, upam da se kmalu javi.
R1ta lepo je blo brat vajine priogode v Sloveniji. Se prav čuti, da ste uživali. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
   RE: December(ke/čki) 2006
22.4.2009 10:57:15   
r1ta
Evo še mene!

Včeraj smo imeli družinski obisk pri zobozdravniku. Imamo lepe zobke, Ana je lepo odprla usta in si pustila pregledat svoj zakladek. Ima lepe zobke, vse je b.p. Zatem smo obiskali še vrtni center da si je mami dala duška. Nekaj rožic smo nakupili, ta večji nakup in presajanje me še čakata. Madona, se menim kot da imam 20 metrski balkon, ne pa 4 korita!user posted image

Pri nas nič ne preklinjamo oz. mami ja, dete pa ne. Zaenkrat. Čeprav tudi meni redko uide kakšna sočna. Verjetno zato ker ne vem v katerem jeziku bi rekla. Ta zadnja je bila na slovenski avtocesti, ko smo prihajali v Slovenijo in je en tovornjakar zapeljal na naš vozni pas tik pred nami in je malo manjkalo, da ni spokalo. Takrat mi je pa pobegnilo. Pa še to v nizozemščini. Tekoče!user posted image  Sicer pa kolikor poznam Ano, bo tudi preklinjanje pobrala. Dedi jo je že naučil rečt "dič daman" ampak zaenkrat še ne ve, kdaj se to uporablja...

No takole. Naj bo dovolj. Dva stroja sem že zlikala, zdaj malo pospravim, potem bo pa čas da dvignem Aniko iz vrtca.

Tole še. Zadnjič sem nekje na forumu zasledila, da so cunje strašno fajn mehke in prav tako dišeče, če namesto mehčalca uporabiš navadni beli kis. In sem za hec sprobala. In res drži! Perilo je res lepo mehko, nima nič vonja po kisu ampak samo po pralnem prašku. Cenovno pa ni za primerjat, pa še kamen v stroju se dolgoročno baje ne nabira. Pri nas ne bomo več kupovali mehčalca. 



_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
   RE: December(ke/čki) 2006
22.4.2009 11:37:30   
Najaa
r1ta kakšen beli kis? Tisti za vlaganje? user posted image

Zdej je izpadlo, kot da pri nas ful kolnemo... Ne ne, jaz že ne. user posted image  Jaz rečem sam p.madona, pa še to ne bom več... zdaj se navajam na pišuka, tristo kosmatih medvedov, oštja... pa take. Vem pa, kje je Tija to pobrala, pa dobro. Je pač tako. Sva jo pa oba ignorirala takrat in ni več rekla. To je bilo kake 3 dni nazaj. Mogoče bo pa pozabla.

Vilma, lepo da sta tak navezana tvoja dva. Da ima Dominik tak rad Julijo. Tija je tud lepo sprejela Niko. Ju je tak lepo že zdaj gledat, ko se Nika vrti okol nje, pa dudo daje v usta, boža, lubčka, ji kaže igrače in knjige, pa zapoje ji kaj... Včeraj jo je držala v naročju in je bila tako ponosna. Bom sliko napopala kasneje.

Nika ima pa ful poln nosek... Me ful skrbi... ma ne vem, skoz neki. Če ne ena, pa druga...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
   RE: December(ke/čki) 2006
22.4.2009 14:51:18   
r1ta
Ja Najaa beli solatni kis. Tisti za vlaganje je menda malo močnejši, ne? Nimam pojma ko ne vlagam... Skratka jedilni kis, tak ko z njim narediš solato. Pa da ne boš mislila, da meni ni bilo čudno ko sem prebrala. Je, fejst! Samo pol sem si pa študirala, da me ne bo pobralo, če za hec probam. In sem res presenečena. In še cenovno ugodno, dobro za pralni stroj in za naravo.

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
   RE: December(ke/čki) 2006
22.4.2009 21:22:57   
Najaa
To bom pa jaz tud probala. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
   RE: December(ke/čki) 2006
23.4.2009 7:04:51   
emaa
Evo naše novo igralo:
user posted image
Fanta pri uporabi
user posted image
ZOO
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
   RE: December(ke/čki) 2006
23.4.2009 20:23:11   
frufru
Emaa fajn ste to naštimal, se vidi, da uživata, ti boš mela pa celo nekaj sekund miru ane?user posted image user posted image  No saj pri nas smo na istem.
Najaa pri nas ne preklinjamo, men je sicer enkrat ušlo norc blesav in sem takoj dobila na tapeti nos besau. Kaj je to mami nos besau? Pa sem mu rekla, da je bila mamica titi in je pol to veselo referiral našim doma. Danes je pa karnaprej ponavljal bonh pomagu, ko hotel spet čistila pipkat. PA mu je mtka rekla da bogpomagaj če to vzame, da je to strup. Drugih kletvic pa ne poznamo, nismo glih neki, da bi preklinjal. Meni uide kvečjemu kakšen šajs al pa pismorosno. Me je pa vedno strah, ko gremo k R domov, da bo kaj pobral.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
   RE: December(ke/čki) 2006
24.4.2009 0:29:44   
r1ta
Uuu Ema, super! Še Ana je od navdušenja kazala s prstom na ekran in govorila "lej, lej!" ko sem odprla slike! Noblih!

Jutri (danes) napišem kaj več, ko bo dama v vrtcu!



_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
   RE: December(ke/čki) 2006
24.4.2009 9:18:36   
r1ta
Takole. Ančka je v vrtcu in jaz imam malo časa zase. Čakam na dragega, da mi prinese surfinije in da končno presadim rože v korita. Tega dela se vsakič veselim. Zasaditev ne bo nič posebnega, ker nisem dobila trav in še ostalega zelenja, ki sem jih želela dodati, bodo pa letos kraljevale viseče pelargonije in surfinije, v stoječih posodah pa stoječe pelargonije in prav tako surfinije. Tam mi zaenkrat še cvetijo tulipani in narcise, tako sa bom s tem morala malo počakati. Mačehe v koritih trenutno najlepše cvetijo, ampak jih bo treba dat stran, če hočem, da bodo pelargonije začele delat... Toliko o vrtnarstvu. Marjetice in ivanščice so presajene, drobnocvetne rastlinice tudi, privoščila sem si cvetoče drevo marjetic, drevo vrtnice mi je napadla črna pegavost in jo špricam, ima pa nastavljene popke, tako da upam, da bo cvetela. Lanski hortenziji napredujeta, s tem da modra lepo dela, roza pa malo manj. No, to je o mojem balkonu.

Ančka je načeloma pridna, le dosledni moramo biti. In zahteva ogromno pozornosti, predvsem pa družbo. Ko smo bili v Sloveniji, je bil z njo vsak dan bratranec in sta se lepo igrala, midva pa sploh nisva vedela da jo imava. Zdaj pa visi na meni. Dneve poskušam čim bolj zapolniti s takimi rečmi, ki jih rada počne. Nove besede, ki jih je osvojila pred kratkim so "zajk", "pajk" in "ne vem" (zraven obvezno skomigne z rameni). Drugače pa čveka sto na uro in dejansko se lahko človek z njo pogovarja. Obvezno pred spanjem imama desetminutne pogovore oz. bolje rečeno ima Ana samogovore jaz pa poslušam, sprašujem in pritrjujem. Kar ne morem verjeti, da je že tako velika!

Evo, dragi je klical da mi pripelje rože, tako da spijem kofetlek na brzino in na balkon! Zraven pa še zakolnem ker v radiusu 30km nimajo po vrtnih centrih več kot 6 belih surfinij, jaz jih pa rabim 8. Madona!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
   RE: December(ke/čki) 2006
24.4.2009 11:58:14   
Najaa
r1ta ful rada berem o tvojem vrtnarjenju! In se nasmejim zraven. user posted image

Ja, vsi rastejo.... Mene tud Tija vsak dan preseneča. In prav tako kot ti sem bila presenečena, ko sva se en dan začeli kar pogovarjat. In pol ima take hecne npr. ona men včasih kej prinese za Niko (dudo, plenico, dekico...) in jo vedno pohvalim, da mi pomaga. No in zadnjič rečem mojemu, da moram še Niko previt, Tija pa to sliši in pride do mene"A kej pomagam?" user posted image  user posted image  Prav zlata je! Besedni zaklad vsak dan večji. In dobra je, ko se prav trudi čim lepše ponovit besedo za mano.
Kar se tiče njene živahnosti, se je malo umirila. Ko greva ven, lahko dejansko uživam z njo, ker se ne meče po tleh, ne izsiljuje, ne teče stran od mene... Pride pa še kak "zmešan" dan, ko smo vse tri zaprte noter že par dni in pol kot včeraj greva s Tijo v trgovino in se je obnašala ko ena opica! Kot da bi živino spustila na pašo! Tekala je sem in tja in se drla "mami, mami, mami" user posted image  In čist je ponorela, da sem jo na koncu dvignila in vrgla v voziček. (da me je zvečer bolela rana, sploh ne omenjam...)

Sem pa tud vesela, da je Nika bolj mirna od nje. Že zdaj kot dojenček. Ker če bi imela še enega takega živčkota, uh, bi bilo še bolj naporno. Tak pa se Niko da okol prnest z dudo, pestovanjem, hitro jo uspavam, če nima krčev... in tako. Ali pa je tako, da zdaj malo več vem in znam... tudi to je, ja. Pri Tiji pojma nisem imela, da ima krče, ker ni imela tako močnih. In pojma nisem imela, da zvečer ni lačna, ko hoče jest, ampak so to krči in... ah! user posted image
Upam, da me ne bo ven vrglo zdej, ker sem tole pisala kakšno uro. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
   RE: December(ke/čki) 2006
24.4.2009 17:19:06   
r1ta
No takole. Sem presadila, zdaj me pa matra al naj vržem tulipane, narcise in kompanijo ven, al naj čakam da se perje posuši, al naj odrežem? Baje se perje ne reže ker ne bojo drugo leto cveteli, ne? Ma ne vem... Škoda mi je ven metat, čeprav sem za 40 čebulic dala borih 10 evrov al neki takega... Tole moram prespat!

Ana švasa že tri ure, ponoči je imela slab spanec. Zdajle jo bom pa zbudila, ker moram še posesat preden pride obisk.



_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
   RE: December(ke/čki) 2006
26.4.2009 7:54:52   
frufru
Ojla!

Mi smo bili leteči. V petek smo šli v Tuš, kjer je bila pomladna predstavitev vrtca in so skupine nastopale. Naši so bobnal po žogah. Skupaj z mamicami. Samo naš se gužve ustraši. Če je veliko ljudi kar zmrzne. In se me je tiščal kot klop. Tako da sem samo jaz bobnala user posted image Včeraj smo šli pa na Gozd, je mel dedi RD. Pa Je šel R jahat s sestro, midva sva se pa sama nekako motila user posted image . Kukr za 20 minut, pa je prišel čez 1,5h  user posted image Pol se pa čudi, da mama joka, mali tečen, jast pa tudi user posted image Danes bo menda bolje.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
   RE: December(ke/čki) 2006
26.4.2009 14:54:35   
r1ta
Ne morš verjet, še preostale viseče bele petunije sem vjagala. Včeraj na tržnici. Ko jih je J. zagledal je takoj vzel 8 komadov, šel za 10 minut stran in ko je prišel nazaj so vse preostale petunije (cca 80 komadov) bile prodane. V šusu. Ni čudno da jih nimajo v vrtnih centrih! Tak da sem včeraj še balkonila in dokončala. Zdaj pa naj pada dežek, sije sonček in rožice naj lepo rastejo.

Popoldan smo imeli namen it malo med tulipane, pa se je pooblačilo, tako da nismo šli, zvečer smo pa šli na večerjo k prijateljici. Tam je bila vsa družina, vključno z mojo taščo. Čeprav sem ruknila dva šampanjčka, mi je vsake toliko dvignila tlak. Jao bože mili, ko je pametna...user posted image

Danes smo se prebudili v deževno jutro, tako da spet nič iz tulipanov. Sem pa na brzino zdajle ko Ana spi izkoristila gužvo in pomila okna, ker je nehalo deževati, radarska slika kaže da danes ne bo več, tako da ga popoldan mogoče pihnemo malo ven...



_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
   RE: December(ke/čki) 2006
26.4.2009 20:46:13   
Shorty_
sem napisala cel roman pa me je ven vrglo,user posted image
no lepo pančkajte pa rada vas imam

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
   RE: December(ke/čki) 2006
27.4.2009 11:38:54   
r1ta
Baaaaarrrrrbk!!!! Kjeee si?

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
   RE: December(ke/čki) 2006
27.4.2009 14:01:28   
Barbk
Tuki....Babuške moje mene je napadel en tak velik lenoritis. user posted image  Pa še internet nama dela s svetlobno hitrostjo in ko najdem energijo za rr ponavadi začne vse štekat in se mi ne odpre ama nič. Ampak, ker vas imam jaz tolk velikkkkkkkkk rada, mi boste zamižkale na eno okico, a ne. No takole zdaj še smajliji ne delajo....
V glavnem, da ne pozabim- Naja vse najboljše, srce moje.
R1ta tudi tebi en velik objemčke, ma kar vsem mojim decembrskih čvekicam en velik objemček....Lada vas imammmmmm....Hormonči delajo....
Vmes ko me je tale moj lenoritis pošteno grabil sem imela morfologijo pri Cerarju. Možakar me je dobro nasmejal. Dvojčka sta vredu, pridno rastata in po njegovih besedah sta si po merah tolk enaka, kot bi bila enojajčna. Je pa ata Cerar odločno povedal, da bo Manči dobila bratca in sestrico. No tako grem hitro oddati tale post, ker me je vmes že enkrat skenslalo s sorry....grrrrrrrrr. Bom še zvečer kaj skočila gori, mnde je lenoritis malce popustil...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 27.4.2009 14:02:19 >


_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
   RE: December(ke/čki) 2006
27.4.2009 14:50:08   
emaa
Spanje podnevi, če ju božamo zaspita takoj, drugače se David tolk dere, da ga še pol ure trese od tistga joka. Če ju ločim pa spala ne bosta, saj je prejšnji ponedeljek David Luku posteljo grel, ker ga še ni bilo z urgence nazaj. Kdaj zvečer zaspita vsak zase, ma ne vem izjemoma, recimo od 30 noči, 1 večer. Ker onadva se pogovarjata, pa privatne šale, hihitanje, lubčkanje, ni da ni.
Včeraj je Luka ob 11 bruhal, spet se je zanj preveč najedel, pa je šlo ven. Pa ni bilo toliko, pač ne prenese. Jaz pa spet cel vikend kašljam, smrkam itak že cel teden, tako kot februarja, tako da sem danes kao 'spala' v dnevni, ker ne spim, ker samo kašljam, me prav grlo boli, posledično seveda bruham. Sem šla danes v dežurno, mi posluša pljuča, da AB, pa rečem, no super, ker komaj se neha bruhanje zaradi slabosti, pol zarad kašlja, mi je tko hitro recept vzel. V resnici, ko je rekel naj grem zaradi alergij k pulmologu pa možnosti astme, pa sem rekla, da smem šele po porodu. Da noseča pa ne, da moram kri dat, prej pa prikrita okužba, ki se na krvi ne pokaže, tko da bom spet brez vsega, pa spet ne bom dobra, pa ker sem na meji za astmo, bla, bla. Pa sem mu na začetku govorila, da sem noseča, pa ko mi je pljuča poslušal, kaj je mislil, da sem sam v trebuh debela user posted image .
Ne vem jaz mam tega dost, naj rečejo, vzamem ves dopust kar ga mam, da grem lahko še na dopust, pol naj mi dajo pa bolniško do konca, ker tole je pa mučenje, en teden službe, pa sem čist fertik.
Pa torto bi mogla spečt, pa mi ni za nič, ne vem al jo bo K, al bojo pa jutri piškote jedli. Pa tud, če noben ne pride, mi je vseeno, kakor se počutim. Posledično me itak trebuh, želodec boli, za znoret.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
   RE: December(ke/čki) 2006
27.4.2009 15:11:18   
Barbk
Ema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Madonca tebe pa res matra. 

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
   RE: December(ke/čki) 2006
27.4.2009 20:14:32   
Shorty_
en kratek pozdravčekpa upam da me ne vrže ven kot včeraj.

R1ta kako slikico balkončka bi prosilauser posted image
emaa igralo je fenomenalnouser posted image tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da začneš čimprej uživat v nosečnostihuser posted image

Barbk čestitke za parček malček lenoritisa pa nikomur ne škodi.

No mene zadnje čase ima da bi imeli spetuser posted image pa vem da se mora ogromno stvari prej uredit, tko da pomoje še enih  4-5 let ne bo ničuser posted image je pa pozitivno to da razmišlam o študiju oz. o tem da si pridobim 6 stopnjo. moram še ugotovit kje naj najdem 3000€ za 2 letnikauser posted image user posted image user posted image user posted image   morem se orng pozanimat o študijih na daljavo itd... pol pa kaka smer poslovni sekretar ali pa komercialistuser posted image ja ne vem če bom že oktobra začela ampak oktobra 2010 je bil cilj ko sem maturirala in upam da ga izpeljem.user posted image

No tok o mojih ciljih za prihodnost no še izpit za avto moram spackat umes. Pa še stanovanje je treba raztegnit oz. nekaj ukrenit v zvezi s kvadraturouser posted image pa možek šolo še mal spackat do konca..... joj pa še sodišče mora vse zaključit in takrat bomo imeli spet dojenčka.  Nč grem kar v akcijo začela bom pri izpitu za avto, do Nikinega 3 rojstnega dne ga hočem narest, evo obljubimuser posted image če bodo finance kolikor toliko. drugo leto pa fax.

konec filozofiranja grem, pod tuš pa pančkat..


Najaa še tukaj vse naj najuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?