Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(le potem je šel nazaj v svojo sobo in zaspal v joku) 
Jutri je pustna sobota. Moja miška bo princeska in jo bom peljala gledat povorko v mesto. Upam, da se ne bo preveč ustrašila mask
Tiji bom jaz verjetno kakšnega srčka narisala na ličke. Sem ji pa že lani, ko je bila medo, narisala brčice.
Še dobro, da imam vsaj do nedelje čas se jih najest, če bom morala potem na dieto
Zdaj sva pa prišli domov in si je sama postregla s kosom kruha (krajčkom) še iz nakupovalne vrečke in se je zraven smejala kot pečena piška. Kot da bi ji dala ne vem kakšno čokolado. In zdaj že pol ure gloda tisto trdo skorjo, katere se drugače sploh ne pritakne.
. Hiška bo enkrat v prihodnosti, če bo vse po sreči. enoprostorca ne bomo imel, ker so mi bolj všeč karavani in najhni avtomobili. Psa pa tud ne, ker sem alergična na pasjo dlako, tako da odpade. No mogoče nam pa vsaj delno nekoč uspe izpolnit pogoje povprečne slovenske družine.
Čeprav po današnjem UZ sodeč se mu prav dobro godi