|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
16.12.2007 19:16:12   
vampirka
MAKS & OŽBEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJ NAJ za 1. svečko!

Frufru, Lovro je ful faca user posted image ... Naja3, Tija je pa taka luštna frajerka - pa tako poredno gleda (mi je znano od nekod user posted image ).
 
S_C: Ožbej je pa taki frajer na snegu! Kje si mu ta komplet kupila??? Jaz iščem nekaj takega za Lauro... Etirel imajo v intersportu, a ne?

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 7:43:26   
Strawberrie Cherrie
Jutro user posted image

No, mi smo preživeli 1.roj.dan. Mali je itak pravi razgrajač. do gostilnice nam je uspelo prituser posted image user posted image ,pojest in popit tudi, pa tortico še na vrh. Mljaskuser posted image user posted image user posted image

Vampirka, ja Etirel imajo v Intersportuuser posted image user posted image

ZDej pa si kuham kavico, potem grem pa moja dva sončka izbezljat iz sobe, mamo posvetovalnico ob 9h. in pomojem tudi cepljenje, ker razen šmrkavega nosa, je sedaj vse OK.

No, pa z zdravnico sem malo skregana, ker mi ni hotela dat bolniške za vse dni - ko sva bila z Ožbejem v bolnici, po zakonu jih pa mora dat, ker mali še 1.ni bil star 1.leto in 2.se še dojiva; tako da smo na koncu vse zakone pregledali, v Lj klicali in ji nisem mogla rečt kaj drugega, kot pa do, da bom revizijo poklicala, če ne bo dala mi bolniške, ki mi pripadauser posted image user posted image user posted image to je to, ko dajejo svoje bolniške, potem morajo pa proti koncu leta tile s koncesijo tolk stiskat.user posted image user posted image user posted image gre se pa tudi zato, da mi pripada bolniška 06 - NEGA, se pravi 100%povrnjen prihodek. No ja, sej zaposlena sem bila pa samo do petka. zdej pa zopet iskat službico - sej kakšnih par mesecev res ne bo panika, pa nadomestilo od zavoda mislim kortistit.. no ja, bo že

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 9:02:09   
emaa
bolniško naj pa le da, ti jo vsaj dobš, pri nama zboli eden, moj je ne dobi, ker je skrbel septembra za Luko, jaz pa z Davidom v bolnici, ker sem jaz na porodniški. B sicer nekaj sčarali, samo bolano, a jaz sem pa lahko na več mestih hkrati. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 9:13:56   
Vilma
Mal z zamudo, pa vseeno iz srca! Čestitke Leu, Maksu in Ožbeju za prvo svečko! user posted image

Frufru Lovro je car s tisto piščalko. user posted image  Pameten dečko je tako hitro pgruntal, kako je treba pihat. user posted image
S_C sem vama tako fovš za norenje v snegu! Mi ga mamo tud, pa ga lahko gledamo samo z balkona! Ožbej je cukr, je pa res shujašal, zdaj bo bolj med suhimi, ko je tako velik. Vama želim veliko zdravja v drugem letu in še naprej!

Naja Tija je res frajerka, sploh s to kapco. user posted image  Kako se ji že reče, sem čisto pozabila?! A to ji nona štrika? user posted image  

Ja mi smo še vedno bolani. user posted image  V petek smo bili na urgenci, ker Dominiku po eni uri zbijanja s svečko in ohlajanjem v kopeli vročina ni padla. Je mel še kar 40.4. Jaz pa v jok seveda in takoj na urgenco. No ko smo prišli tja, je mel že 39.5. Še dobro, da je bil dragi zraven, ker jaz sem samo jokala, nisem spravila niti besede iz sebe. Zdravnik me je kr debelo gledal.
Očitno se bomo celo Dominikovo mladost borili z visoko vročino, jo je podedoval po atiju. Moj dragi je menda imel vročino tudi čez 41, je menda že oči obračal. Da te kap! user posted image   Bomo pa kupili tisti termometer, ki se samo približa otroku in menda takoj zmeri, ker z ostalimi se ne bom hecala. Je dragi naročil prek ebaya, bo ceneje, skoraj taka cena kot pri nas ušesni termometer.

Tako da danes imamo sicer v službi Dedka Mraza ampak brez nas. Mi je tako hudo, ampak nimam kaj. Bo pa jutri menda v vrtcu, tako da mogoče pa ulovimo to! user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 9:45:19   
crci06
Vilma, če si jokala, naj te nič ne skrbi. To je čisto normalno. Materinska ljubezen + nosečniški hormoni.
Jaz sem tudi bila na robu joka, ko sva bila prvič na pediatriji v LJ. Ful sem se trudila poslušat zdravnico, ona je pa videla, da se borim s čustvi in je pomoje mislila, da gledam skoz njo in jo ne poslušam.

Še hujša pa je bila, ko sva pred porodom podpisovala očetovstvo. Pomoje je uradnica mislila, da sem očka na cesti pobrala, ker sem ful jokala, ko smo urejali papirje, pa mi sploh ni bilo hudo. Čisto nič. prej bi rekla, da sem bila srečna, da smo to lepo zrihtali. Ampak solze pa krokodilje in potem mi je bilo ful smešno, ko me je tista gospa hotela tolažit, men pa nič narobe - samo pač solze so lile user posted image user posted image user posted image

To, da so malčki okrog zdravnikov, še zdaleč ni nekaj navadnega, zato te Ema, še toliko bolj spoštujem. Faca si, ker zmoreš fajn pedenat dva, da pa ste zmogli vse tele kalvarije okrog zdravnikov, pa kapo dol.

Ma ja, kaj zdaj je moder Rr, jaz pa melanhonična, al kaj?

Pri nas sneguje 100snežink na uro.
Če bo šlo tko naprej, bo do božiča belo. Kdaj se bomo mi metali po snegu, ne vem.

Hm.... čudna tišina - raje šibam.

LP!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 10:03:54   
Vilma
Moj_moj tale urgenca je bila predvsem zame posebna izkušnja. Zdravnik je Dominika pregledal in rekel: A greste na infekcijsko?! user posted image  Sem ga samo debelo pogledala in mu rekla: A je treba? Jaz ne bi šla.
In veš, kaj mi je rekel nazaj? Aha dobro. Sem mislil, da spadate v tisto skupino staršev, ki jim ni dovolj, da otroku predišemo samo zdravila. user posted image
Ti povem, da sem kar mal zakuhala od jeze. Verjetno si je mislil, da sploh ne bi rabli hodit sploh zato, ker je imel ob prihodu v bolnico "samo" 39.5. vročine.

In potem me je ta isti zdravnik spraševal, zakaj jokam? Pa sem mu rekla, da sem noseča in pač nosečniški hormoni, pa je spet kr neki dvigoval glas, da bo takih situacij še ogromno in da če mislim vsakič tako jokat, da me bo ob dveh otrocih kmalu pobralo. user posted image  Saj ima prav, nič ne rečem, samo v tistem trenutku tega res nisem rabila slišat.
Sem imela slab občutek, ker sem sploh šla tja, ampak po drugi strani pa je fajn, sem zvedla par novih stvari, na kaj je treba pazit, ko ima otrok visoko vročino.

Pri nas pa fuul sneži. NO v bistvu je snežni vihar user posted image  A si predstavljate kako je to? Na enem koncu Postojne pol metra snega, na drugem pa čistina. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 10:23:19   
ally1
VSE NAJBOLJŠE OŽBEJ in MAKS!!!!! user posted image  user posted image  Upam da ste uživali v praznovanju in da sta dobila velikoooo daril user posted image user posted image
 
Evo, mi smo spet nekaj prehlajeni. Ima spet nosek čist zabasan upam da bo ostalo samo pri tem.
 
Vilma upam da se bo Dominik pozdravil čimprej. Vem kako je če te zdravnik zabije nazaj z tako bedno potezo. Ti si že tako v šoku in ves pretresen on pa .... haloooo.
Naja3 mala Tija je pa res faca in tak dobrovoljček, voljo morajo pa itak uveljavljat user posted image , naš jo tudi že zelo in včasih si moram kr mal ušesa "zatisnit" tako je glasen user posted image .
S_C upam da boste vse uredili glede bolniške, baje ti jo more dati (tvoja zdravnica) kot spremljevalec otroku in ti tudi PRIPADA.

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 10:26:27   
emaa
Jaz sem očitno imela srečo v nedeljo ob 4:30 ponoči. Luka je celo noč jokal (najprej trmal, pol pa jok, kot da bi ga iz kože dajal), sva takrat obupala, ker ni pomagalo nič, calpol, svečka, crkljanje. Pa na urgenco, pa še rekla sem, da nisem ziher da so ušesa (je trznil in se še bolj jokal, če si desno uho pritisnil), pa je pogledala in je desno vneto. Me vpraša, če ima vročino, sem rekla, da težko vedet, ker je svečko za bolečine dobil,  karkoli zmerim ne bo realno. Tako, da je dobil AB. David je bil pa včeraj popoldne tako tečen in zmatran, da je šel spat brez večerje. Sva sicer ob 3 zjutraj nos pucala, ampak je z mlekom zdržal do 8. Pa redko toliko časa spi, da bi mleko pil, pa tudi ne, samo nekaj je bilo treba, če ni mogel jest zaradi zaspanosti. Oba pa matrajo zgornje dvojke in je po moje vse to zaradi tega. Sem še enkaj hotla rečt, pa mi je ušlo. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 11:20:11   
Strawberrie Cherrie
Ema, dejte se čimprej pozdravit, prav tako Vilmauser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:32:40 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 13:00:53   
Vilma
S_C ste lepa familija! user posted image  A je ratala nutelina torta? Tudi jaz sem imela en čas namen nutelino delat. Semnašla en recept na kulinariki, samo potem nisem imela časa.

Ema upam, da bodo Lukata kmalu nehala ušeska bolet. Ma te bolezni res ne dajo miru našim malčkom. Kje pa preveriš, če otroka bolijo ušesa? A zadaj pritisneš ali kje drugje?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 13:06:58   
emaa
Pri ušesnem kanalu pritisneš, saj hitro vidiš, odksoči in zatuli, če boli. Zdaj ga ne boli več, je čisto v redu. Sva dosti hitro očitno šla k dr. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 14:09:37   
ally1
S-C luštni ste user posted image , in torta tudi zgleda lepa in očitno je bila tudi dobra user posted image .

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 16:26:30   
Bubacka
JOJ SC oprosti mi ker sem zamudila, nic nisem imela casa vceraj!!!
Vse  naj, naj, naj boljse!!!! Ozbejcku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In seveda tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepa ste druzinica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 17:23:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma


Naja Tija je res frajerka, sploh s to kapco. user posted image  Kako se ji že reče, sem čisto pozabila?! A to ji nona štrika? user posted image  

Ja mi smo še vedno bolani. user posted image  V petek smo bili na urgenci, ker Dominiku po eni uri zbijanja s svečko in ohlajanjem v kopeli vročina ni padla. Je mel še kar 40.4. Jaz pa v jok seveda in takoj na urgenco. No ko smo prišli tja, je mel že 39.5. Še dobro, da je bil dragi zraven, ker jaz sem samo jokala, nisem spravila niti besede iz sebe. Zdravnik me je kr debelo gledal.
Očitno se bomo celo Dominikovo mladost borili z visoko vročino, jo je podedoval po atiju. Moj dragi je menda imel vročino tudi čez 41, je menda že oči obračal. Da te kap! user posted image   Bomo pa kupili tisti termometer, ki se samo približa otroku in menda takoj zmeri, ker z ostalimi se ne bom hecala. Je dragi naročil prek ebaya, bo ceneje, skoraj taka cena kot pri nas ušesni termometer.

Tako da danes imamo sicer v službi Dedka Mraza ampak brez nas. Mi je tako hudo, ampak nimam kaj. Bo pa jutri menda v vrtcu, tako da mogoče pa ulovimo to! user posted image  



Ja, Vilma, take stvari ji babi naredi. Ima polno enih jopic in oblekc in kapc user posted image  Tej kapi se reče baretka.

Joj vedno ko preberem, kako je kdo bolan, mi je kar hudo. Upam, da je Dominik zdaj ok? Jaz bi tudi jokala na tvojem mestu, sploh zdaj v tem stanju. Ne sekiraj se zarad zdravnika user posted image  Nima smisla.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 17:26:12   
Naja30
ema, kaj je potem bilo z Davidom vse ok? Še dobro, da nista na enkrat bolana oba. Upam, da kmalu pridejo dvojke ven.

SC ful ste luštna družinica. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 18:15:21   
emaa
kaj z davidom ne vem, je pri zdravniku, luka je boljš z antibiotiki. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 20:00:53   
ally1
S_C ali je bil danes Ožbej cepljen? Veš me zanima, ker naj bi se šla midva jutri tudi, pa ima nos zamašen in se mu malo smrkelj nabere v grlčku, pa nevem ali ga bi sploh peljala.user posted image  Kaj mislite??

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 20:02:27   
Strawberrie Cherrie
Aja, točno, poročilo, jauser posted image user posted image user posted image
Ja, je bil cepljen. Mere enake kot pri 11m. tko da frufru ni potrebno kej popravljat, tiste 10g bomo že preživeliuser posted image
Opravil je vse teste, žogo je vrgel atiju v glavo, kocke je lepo pospravljal v posodico, ploskal je,papa je mahal. sestri je rekel: mama, amuser posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 20:14:46   
emaa
No pri nas ima tudi david vnetje ušes, tako da sta oba na AB. Ni kaj bolezen je treba bratsko deliti. 

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 20:17:02   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

No pri nas ima tudi david vnetje ušes, tako da sta oba na AB. Ni kaj bolezen je treba bratsko deliti. 


Ojej, revčka! najprej učke, zdej ušseca. dejta se čimprej pozdravituser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 20:40:03   
emaa
Eno vprašanje punce, a ste kaj preko sončka kupovale in plačevale po predračunu, plačam s posebno položnico ali BN02?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: December(ke/čki) 2006
17.12.2007 22:57:13   
vampirka
Ema, moja kolegica je popolnoma vse kupovala (oz. še kupuje) preko sončka in je ful zadovoljna (plačaj pa z BN02). Vse BP. Je pa Jani (lastnik) ful fajn in se da z njim vse zmenit (garancija, popusti...). Davidu in Luku pa pošiljam enga velikega user posted image , da se čimprej pozdravita.

S_C: lepo ste praznovali user posted image  (restavracija mi je poznana user posted image ). Vidim, da ti je torta uspela user posted image ! Jaz sem pa danes spekla muffine z malinami in so mi res super ratali (sem en recept na netu našla in je preprosto dober) user posted image ... Etirel imajo samo od 2leti naprej...kar je tvojemu Ožbeju seveda prav (malo mu zavihaš rokavčke) - nam pa še absolutno prevliko.
Sem pa našla v Hoferju komplet iz "tinsulate-a" in je neverjetno kvaliteten! Sem dala za bundico+hlače 25eur.


_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: December(ke/čki) 2006
18.12.2007 8:04:40   
Vilma
Ema tudi jaz sem kupovala prek Sončka, vse ok. Plačala pa sem po povzetju in to res toliko kot je bilo napisano na predračunu. Sicer tudi jaz nisem slišala še za pritožbe, torej so zanesljivi.

A kr oba imata vneta ušeska? Hm to se kr rado ponavlja ane? Pa bolet mora kot sto hudičev. Upam, da bo čim prej mimo. Sta pa res bratska, ni kaj, oba naenkrat in isto.
Ja včeraj sem potem DOminika tipala, če ima slučajno vneta ušesa, pa ni videt. Zdaj pa ne vem, kaj narest?! user posted image  Včeraj popoldne je imel spet vročino, sicer na meji, nisem niti zbijala 38,3. Samo siten je bil pa za tri! Pa spet je samo visel na meni, ne vem, a ga kaj boli, a je kaj narobe al ni?!
Včeraj sem rekla, da se bova šla danes pokazat pediatrinji, zdaj pa malček spi?! IN to je zaspal včeraj ob 20:00 in zdaj še spi, brez zbujanja. Torej ga ne more ne vem kaj bolet, če spi 12 ur v kosu ni tako?! Sem pa včeraj naumila, da bi mogoče lahko bilo vnetje sinusov, ker mu toliko iz nosa teče. Sam vem pa ne. Ja nič, moram počakat, da se zbudi, potem bom pa vidla.

Ally sem te hotla vprašat, a je so Matica tudi gensko testirali? Kaj pa vaju? Sprašujem zato, ker si omenila, da bi mogoče imeli drugega otročička, pa bi bilo hudo, da bi imel isto.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: December(ke/čki) 2006
18.12.2007 8:30:56   
Strawberrie Cherrie
Vampirka, ja itak, da ti je znano, če si pa skor reden gostuser posted image user posted image user posted image ja, drugače imajo pa etirel od 86 naprej - 1,5l naprej. kar pa logično, da tvoji miški ni pravuser posted image - pa naslednje leto! mislim, naslednjo zimouser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: December(ke/čki) 2006
18.12.2007 8:32:28   
Strawberrie Cherrie
Vilma, ti ga kar pusti, da se naspi. tudi spanje je del zdravljenja in imunski sistem se tudi na tak način obnavlja.

Ema, jaz sem preko sončka nabavila posteljico+jogi, pa podlogo za previjanje (al sem tisto prek BC,ne vem?), ampak sem plačala po povzetju. je pa vse kvalitetno, pride ful hitro...jaz sem zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?