Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Popoldan pa malo doma, malo sem kupovala neko zemljo, zvečer smo luščili orehe pri prijateljih od staršev in je Ančka vsa vesela pomagala tolčt orehe in jih predvsem razmetavati. Ji je bilo prav težko oditi domov, potem je pa padla v posteljo kot že dolgo ne! Prehlajena je pa še vedno močno
. Saj bo! 
No sej tiste tri dni bo tudi Nika zdržala.
Kaj si pol po horoskopu škorpijon ali strelec??
Midve z Manco prideva, če bomo seveda zdravi. Zadnje čase obe skoz nekaj bolehava. Imam v torek dohtarja, ker ima na roki (dlaneh) že kake tri tedne srbeče izpuščaje in ji bom rekla naj mi še kako kri da pregledat, ker to je pa res too much, sploh ne morem priti k sebi, skoz sem nekaj bolana.
pravi, da znam "pikati in prcati" in to so milejše oblike vračanja, če se mi kdo zameri. Vseeno je kaj si po horoskopu, povsod so dobri in slabi ljudje,... Ti si sigurno tista fejst tako kot vse decembrske čvekice tukaj.
za vas.