|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Presnemavanje miniDVDjev iz kamere na rač...
15.12.2007 11:36:51   
Blink1
Točno tako kot je Sharpy napisala.

V navodilih za tvojo kamero piše, da je potrebno dick po zaključku snemanja zaključit (finalizirat). Potem ga lahko predvajaš na televiziji ali na računalniku. (Navodila str. 62 - angleška verzija).

In kot je napisala Totimato.
Če bi želela film z DVD-ja posneti na disk računalnika ti tukaj pomaga DVD decrypter, ki je zelo enostaven za uporabo. Samo DVD daš v računalnik, zaženeš decrypter, stisneš start. Film se presname na disk, ampak je prevelik za snemanje na navadne DVD-je. Zato ga moraš z DVD Shrinkom pomanjšati. Hkrati s shrinkanjem ti ga potem posname na DVD.

Hudič pa je... če bi želela na računalnik prenesti samo posnetke za nadaljnjo obdelavo... to pa ne vem kako, ampak predvidevam, da samo s direktno povezavo kamere z računalnikom.

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Presnemavanje miniDVDjev iz kamere na rač...
18.12.2007 15:52:25   
totimato
IZVIRNO SPOROČILO: petra81

Hm, no kabel, ki je priložen je samo za priklop na TV in VCR, nikjer v navodilih ne piše kako  oz če se da povezati z računalnikom, sem pogledala tudi te kable, če bi slučajno pasali na rač, pa ne gredo!

Zgleda, da gre to samo tako, kot je napisala sharpy, ampak nisem še poskusila, ker trenutno nimam časa!

Je pa camcorder Canon DC210!




Hmm, na tej strani:
http://www.pcworld.com/product/specs/prtprdid,34147300/dc210_dvd_camcorder.html
piše, da bi kamera naj imela USB port. V tem primeru, bi moja navodila držala, če pa nima USB porta, pa bo potrebno uporabljati kripter.

lp

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Presnemavanje miniDVDjev iz kamere na rač...
4.1.2008 21:25:33   
danu
Tudi jaz imam s tem probleme. Posnetek sem iz kamere dala na racunalnik, in uredila v movie makerju. Sedaj me pa zanima, kaj moram narediti,da bo na posnetku ostal datum snemanja, ter da bo velikost filma krajsi. Trenutno mi za 60 min posnetek vzame 12 GB. Sem ze gledala po zgodovini ringaraje, nekaj sem nasla pa mi vseeni ni se cisto jasno. Hvala

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?