Ayo
|
Cer! No, mi smo se vrnili s podaljsanega vikenda na morju in smo se imeli ful lepo!! Prekrasno sonce in mali je ful uzival. Bom v naslednjih dneh prilepla kaksno slikco. zelva, v petek sem bolj na hitro komentirala, ker sem pakirala...ne bos verjela, da sem med pakiranjme razmisljala, kdaj bom prilsa v Slo in Logatec (ker ima tam prijateljico, enkrat sem ti to ze napisala) in sem si rekla, kdo ve, ce ne bos takrat ze ...in za tem pogledam na RR in ti z novico!! Mi je bilo ful hecno, res. In sedaj med vikendom sem ful mislila nate...pa se...midva sva doma pozabila kondome, smo se imeli tako lepo na morju, da smo kr brez zascite Ampak jaz itak se sploh nisem dobila Glede dvojckov - kolikor jaz vem, je to podedovano preko zenske. Tako da ce so v druzini moza, baje da to nima veze (je pa tudi moj dvojcek in jaz bi jih ful imela ) Tistek, ki boste spet kofetkal, vam pa itak ze spet zamerim. skaana, ja nas Gabriel ful govori, najveckrat "uuuu uuuuu uuuu" andreja2000, pestke in pikepoke za tvojo sestro! Mi pa jutri zacnemo z uvajanjem v jasli... Lahko noc!