Ayo
|
prsut je verjetno (se) v depresiji http://www.ringaraja.net/forum/m_2888201/mpage_1/key_/tm.htm#2904535 Mi smo danes dobili vrocino Trenutno ima 38,7°, je moj klical na urgenco in sva mu dala eno svecko za zbijanje v ritko. Prehlajen je pa itake ze vec kot en mesec (mine in pride nazaj). Mogoce so zobki... Slaba novica je tudi ta, da mi primankuje mleka . To sem opazila ne samo pri crpanju zjutraj, da ga je manj, ampak enostavno vidim, da joske niso vec tako napete. Nekaj zaloge imam v skrinji, ampak ne veliko, tako da se verjetno pravljica pocasi koncuje. No, ampak saj 8 mesec dojenja tudi ni slabo. Lepa novicka pa je ta, da sedaj ko se plazimo in kobacamo, ko ga pridem iskat v vrtec, ko ga poklicem in me zagleda, ful zasiba proti meni, in to je tak lep obcutek, ki enostavno prezene vse tezave. Tko da, cimprej v sluzbo! Tukaj imamo tako leeepooo vreme...pa ne vem, ali bi sla lahko vseeno z gabrielom malo na sprehod, ceprav ima vrocino itak je ful toplo