Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

5x
, pa saj ni čudno ko pa je tako vreme. Tudi mi že nosimo štumfke, pa 2 dolgi majčki in jaknico preko. Sem pa morala it kupit kapico, pa sem še kar rokavičke zraven vzela. V vozičku jo še pokrijem z kociko.
.
. Hvala ti za trud!
. No, naše punce so zaenkrat zdrave (že trkam) zato pa sem jaz včeraj cel popoldan preživela na wc-ju. Danes je že bolje, samo me zeeebbbeeeeee. Joj, kaj bi dala za poletje!
, rezultat pa je- zobek, zdej jih imamo že 6. Če pomislim nazaj, smo nazadnje prespali noč na morju, to pa je bilo avgusta.
Upam da se bo kmalu nehalo s temi zobki in da bojo tudi noči bolj mirne, ker sm jst čist nenaspana in posledično tudi mal tečna.
.
. Saj so bile vmes redke izjeme, ampak tako redke, da sploh ne štejejo. Še kakšno leto pa bomo s tem opravili.
. Nč, zgleda, da se je treba kr navadit na mraz.
. In sem rekla da jih bom nesla nazaj, ker to pa je toomuch, zgledajo kot da bi bili stari 2 leti.