|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 15:46:10   
Vrtnica79
Želva, meni je patronažna že dovolila iti ven z user posted image . Samo zdaj je pri nas prav mrzlo in ful piha tako da bom raje počakala na kaki bolj sončen dan.
Drugače pa jaz sama večkrat skočim do trgovine in pustim Vano z atijem. Naj se malo navadita drug drugegauser posted image .

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 15:51:13   
Vrtnica79
Končno smo obrnile stranuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 16:36:04   
ursa1981
Ojla,

tudi mi lahko že hodimo na sprehode. Začeli smo v ponedeljek za 5 minut, nato v torek za 10 minut in nato v sredo za 15 minut. Četrtek smo preskočili, včeraj pa smo bili zunaj že 30 minut, danes pa je bilo tudi v Lj. zelo mraz in raje nismo šli ven.

Drugače pa kar korajžno, ko bo kakšen sončen dan in ne bo preveč onesnažen zrak.

Spet sem imela probleme z Anjo (uro in pol se mi je jokala, s krajšimi prestanki), no potem smo se zopet podojile in je pojedla 130 g mleka. Se mi zdi zelo veliko - na vsaki dojki jo dojim po 10 minut. Zgleda da bo tale naša Anja mala požrešnica.

Zdaj pa upam, da bomo imeli kako uro počitka:) Res je naporno, a hkrati luštno.

No, se še oglasim.

URŠA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 17:55:45   
Ayo
Ojla mamice, jaz vas kar berem, tako da se pocas zacenjam ogrevat za novo temo user posted image
Upam, da bo kmal!


Bi vas pa nekaj vprasala:

ko ste dobile znake za it rodit oz. ste bile na poti v p, ali ste takoj obvestile o dogajanju svojo mamo in tasco? Ker jaz jih ne bi, bi jih, ko se rodi. Moja mama vem, da bi bla cist nervozna, ce bi ji ze prej sporocila, pa ji rajsi prisparam to trpljenje...

P.S. Raho je ze doma, je ena sprasevala user posted image

Lepo se cartajte! user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 20:15:42   
ursa1981
Ojla,

ja jaz sem takoj sporočila staršem in tašča je tudi vedela. Namreč zgodilo se je tako, da sva šla z možem v petek 30.11.2007 v Leclerc po darila z Miklavža nato pa k mojim staršem, kjer smo se z mami pogovarjale o tem, da bom verjetno šla v ponedeljek 3.12.2007 še na CTG, ker ni nič popadkov in bo verjetno naš otročiček še malo užival v mojem trebuhu.

No, z možem sva se nato odpravila proti domu in tukaj pred našo hišo je mož malce bolj hitro vozil in ne 40 km/h, kot je predpisano in sem se zezala, da če bo prehitro vozil, da bom šla še ta dan rodit. No ko pa prideva pred našo ograjo, sem se komaj skobacala iz avta, da bi odprla ograjo. Mož me je še hecal naj malce pohitim, da rabim 100 let, a pridem iz avta in glej ga zlomka, ko sem se dvignila iz sedeža mi je odtekla voda:) Možu sem čisto presenečena rekla, da mi je odtekla voda in da morava v porodnišnico in kaj je preostalo, kot da svase hitro odpravila, tašča je itak doma tu kjer sva doma midva in sva ji takoj povedala. Ko sem se vsedla nazaj v avto pa sem poklicala mami in ji rekla, da mi zdaj gremo (seveda ji ni blo jasno kam), dokler ji nisem rekla, da mi je odtekla voda. Sporočilasem tudi bratu.
Je pa res, da je mama celo noč prebedela, saj sem bila v porodnišnico sprejeta ob 20.30, rodila pa sem šele naslednji dan 1.12.2007 ob 11.05.

Še dobro, da sem možu pustila iti domov, ker nisem bila še dovolj odprta, prav tako pa ni bilo popadkov in šele nekje okoli 2.00 so se začeli pojavljati in ob 7.30 se mi je pridružil mož, ob 9.00 paso mi dali umetne popadke, ki so boleli kot user posted image . No, tam malo pred 11.00 me je začelo tiščati na stranišče in sem rekla, da moram iti drugače se bom pokakala:) Paso rekli naj se kar pokakam, da so vsega navajeni. Seveda pa so vedeli, da to ni to in da tisto kar jaz mislim, da je kakec, da je to le glavica otročička, ki že močno pritiska in čaka, da se prikaže na ta svet:)
No, potem pa se je začelo in so rekli zdaj gremo pa rodit in res sem pritisnila samo trikrat in mala Anja je bila zunaj.
Dali so mi tudi nekaj proti bolečinam (direktno v žilo), tako, da sembila cel porod (ki je trajal mogoče 5 minut - ko je bilo treba pritiskati) čisto zadrogirana in nisem vedela kaj mi govorijo. No ko pa sem zaslišala jok naše male Anje pa sem prišla čisto k sebi in vsaka bolečina je bila pozabljena.
Sem bila pa tudi šivana, ker so mi prerezali presredek in zdaj je tudi to že za mano.

Glede tega ali obvestiti starše ali ne pa je čisto tvoja odločitev, mi smo bili zmenjeni, da sporočimo, hkrati pa sem preveč navezana na starše in jih imam zelo rada, da jim tega nebi mogla zamolčati, ker so se veselili skupaj z mano.

LP

URŠA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 20:17:23   
Skaana
user posted image

mojih pet minut je zame...user posted image

Alekseja sem uspešno ravnokar oklopila, po dobrih treh urah crtljanja. Še dobro, da imam dudo, za nekje 15min zaleže. Si jo pa revež kar z obema rokama poriva k glaviciuser posted image .

Glede odhodov ven sem tudi jaz hotla vprašat. Men je patronažna rekla, da zdaj ko je res mraz, je treba pazit, da ni preveč megla in da preveč ne piha. Drugače je pa meni rekla, naj počakam tri tedne, ker je Aleksej rojen teden pred rokom. Tako bom v četrtek, če bo prehladno, za pet minut na stežaj odprla okno in ga oblekla.
Kako pa ve oblečete otročka za ven? Jaz sem čist zmedena, ker Atena je marčevka in takrat je bilo že prav lepo vreme.

Glede črvičenja pa žal ne morem pomagat. Imam pa en res dober članek o jokanju novorojenčkov. Če hočete, vam ga lahko na mail pošljem - javite na ZS.
Meni bolj kot ne skoraj vedno uspe, da podre kupček. Če mi zadrema, ga primem pod pazduhami, ga privzdignem, potem pa položim preko rame, tako kar ornk, da mu visi glavica preko, rama pa pritiska na trebušček, pa gladim ga po hrbtu od ritke navzgor. Če pa še to ne pomaga, si ga dam na prsi tako, da je on na trebuščku in drnjoha. Potem slej ko prej podre kupček. Mi pa vzame ogrooooommmmnnnoooo časa tole. Sam imam paranojo, ker mi je že v porodnišnici dvakrat ni prišel do sape, ko se mu je še plodovnica dvigovala. In danes spet enkrat doma, se mi zdi da je imel zamašen nosek. Sem se tolk ustrašla, da sem še zdaj čist panična in ga skoz hodim gledat user posted image user posted image .

Ah, ti naši sončki. Saj čas pa po drugi strani tudi kar beži, kajne?

Evo, bežim k Ateni.



_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Decemberčki 007
15.12.2007 21:34:37   
ajtak
oblačenje - jaz Tjasa oblecem v plenicko, body dolg rokav in plisast pajac pa nogavicke(to ma za doma) potem pa po vrhu se eno majcko z dolgimi rokavi- plisasto in flisasto jaknco, na glavo dve kapici (bombazno in volneno). Po vrhu vsega ga zavijem v dekico in polozim v globoko kosaro. Po lickih pa sem mu danes namazala se kremo proti vetru (ker je bilo res mraz pa se sneg).

sprehodi jaz sem zacela s temi kratkimi izhodi (5-15min) ene 10dni po rojstvu postopoma sva tako prisla do sprehoda z vozickom za pol ure ki je bil tocno na tisti dan ko je dopolnil 3 tedne, sedaj se vozickamo tudi ze po 3 ure.

skaana se toplo priporocam za clanek.

Lahko noc!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 9:49:27   
DANVARI
evo da se še jaz javim user posted image

Mi smo pa bolni user posted image , Ajda ima zamašen nos (vse ženske smo zamašene, samo očka cveti user posted image ) Danes sem ga čistila s fiziološko ob treh zjutraj ker ni mogla jest, tolk je bila revica zamašena in je imela čisto zeleno sluz user posted image Ma sej ne vem... upam da ne bo takole celo zimo...

Drugače pa imamo danes hudičevo vreme, res je prišla zima....


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 11:33:55   
Vrtnica79
En lep zimski pozdrav!

Ja, pa je res zima tukaj. Saj po eni strani je lepo ko bo za božič vse belo in Lataša je tudi čisto navdušena nad sankanjem in kepanjem. Ampaj jaz pa pogrešam lansko zimo, ko je bilo tako suho- zdaj namreč ne morem vozičkat in plužit z vozičkomuser posted image . Pa saj bo še dosti lepih dni za to.

Danvari želim vam da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas na srečo ni kakega prehlada, samo očke so se Vani malo vnele. In  predvsem zjutraj ko se zbudi ima skupaj zlepljene pa tako rumeno ji teče ven.

Ayo jaz sem mojo mamo obvestila takoj ker sem jo morala poklicat da je prišla čuvat Latašo. Taščo pa je poklical ati takoj po rojstvu. Pa tudi vse ostale sva pol obvestila.

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 11:34:59   
ajtak
Danvari, a poznas tisto pumpico ki se jo da preko Rije narocit??
Ce ma res fejst zamasen nosek toplo priporocam, ker s tole rocno gre bolj tako-tako.

Upam pa da se vam cimprej uredi.

A mate dovolj vlage v zraku ker zamasen nosek je pogosto tudi zaradi kurjenja in premalo svezega zraka, ni nujno da gre za prehlad.



_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 12:57:00   
loncica
Čav punce!

Se vam pridružujem. Mi se še malce lovimo, predvsem z dojenjem. Jutri bo prišla patronažna, da bomo videli, kako se mali redi. Mleka imam ful, ampak je mali nekam zaspanček med dojenjem. Kakih 10min vleče, potem počiva, pa ga mal budim, pa spet potegne. A ima še katera tako izkušnjo?

Lp

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 13:03:35   
želva
Pri nas smo se pa končno lepo ujeli, Manca je ratala zelo pridna, mami ima mleka na pretek, tako da ko se lepo napapcamo, potem fino spimo. Ponoči pa kar po 6 ur, pa nafutrat pa nazaj spat user posted image . Oči je super in ful pomaga, crta in oh in sploh smo srečni.
Ja, pol mormo pa mi še mal počakat za ven saj smo stari komaj 10 dni, pa še sneži in piha zunaj.

Se pa naši bejbi ful kolca, da jo kar zbudi, ko spi user posted image  In to večkrat na dan. Kaj pomaga?
Je pa res, sa kupčka težko podremo.
Smo pa za tiste krčke zvečer uvedl žličko komarčkovega čaja pred dojenjem in očitno pomaga.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 13:16:12   
Mat3ja22
lp


da se vam še jaz javim in pridružim čvekanju kajti tudi mene pestijoenake težave kot druge.mleko sem dobila v porodnišnici 2 danin se z malim prov lepo dojiva. problemi so pr podiranju kuščkov in dostikrat se nareedi da mi ga noče podreti,pa poskusim več načinov. ponoči spimo bolj malo prvi teden pa sploh nisem vedela kaj je to spanje ponoči, saj je mali bedel od 23 pa do 6-7 zjutraj pa vmes je 3x sigurno jedel.
želva- meni je patronažna rekla da se mu kolca ker ni vredu podrl kupčka.

sedaj pa moram it ker se mali joka

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 15:27:08   
ajtak
Kolcanje baje ni pogojeno s podiranjem kupcka ponavadi pa pomaga ce user posted image  malo podojite (nasvet nase patronazne).

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 19:26:08   
želva
Kje ste čceke?A ste vse tako zaposlene s svojimi user posted image  in se lepo cartate? Naša punca spi, lubi je peljal psa ven, jaz pa imam svojih 5 min.

Kako kaj zaspijo vaši user posted image . Naša se podoji in zaspi na zizi, pol pa kupčka podreva in je spet budna. Pa jo pol nosim, crtam pa je še kar budna tud po uro in pol, pol pa obupam, jo dam na joško, dvakrat povleče in šele pol zaspi in še to moram pol počakat leže ene 10 min, da fino zaspi. Ne gre brez mene. A so tud vaši taki scrtanci?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 19:54:27   
Skaana
user posted image

jap, naši so tudi tako scartani user posted image . To je normalno. Ja, proti kolcanju pomaga, če se še majceno podoji. A potem je spet problem kupček, ah.

Alekseju so se pa včeraj po obrazku spustili rdeči mozoljčki. Prav grdo izgleda. Je rekla patronažna, da se kožica čisti.

Mi2 pa imama probleme z lulanjem in kakanjem. Vsak dan mi vsaj enkrat premoči čez. Dojim ga tam nekje na dve uri, previjam vsak drugi podoj, a mislite, da bi ga morala na dve uri previjat? Prej je spal tri ure in pol in seveda je šlo spet čez. Mi je pa danes šel user posted image  po pamperske v Muellerja, upam da bo kaj boljše. Z Ateno nikoli nisem imela teh problemovuser posted image

user posted image ajte se.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 20:18:38   
želva
Skaana, če midve ne bi po vsakem podoju preoblekle rite, bi bilo groza! Naša toook lula, pa sračka ene 6 krat na dan, tako da druzga ne preostane. Se pa tud bojim, da bi se ji rita vnela. Je pa res, da ponoči pa kar zdrži plenica ene pet do šest ur, ampak ponoč se tud dojiva ne.
Včasih se mi zdi, da me prov heca. Se podojiva, greva problečt plenico, pa jo glih zamotam nazaj, pa sam slišiš kako se pokaka in spet jovo na novo. In tko me heca ene trikrat na danuser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Decemberčki 007
17.12.2007 20:22:24   
Vrtnica79
Čer!

Plenice; mi imamo pamperske iz Mullerja. Prvo sem jih nabavila v Sparu in so mi skozi premočile. Sem pogledala na etiketo in videla da one iz Spara so made in Polanduser posted image . VMullerju pa so iz Nemčije. Pa tudi mi pri Lataši nismo imeli nobenih problemov z premočevanjem. Previjam pa nekje na 4 ure ker drugače tako spi ko se naje. Ponoči pa jo previjem nekje ob 23 uri in potem komaj zjutraj, razen če se zmes ne pokaka.

Spanje; naša je glede tega pridna. Če ne zaspi na zizi pa zaspi tudi komot v stolčku. No, pa nebom jo preveč hvalila. Lataša je bila pa čisto kontra, sem jo mogla premašat okoli in jo ujčkat da je zaspala pa še pol sem mogla čisto tiho oditi vstran da jo nisem predramila.

Kolcanje; pri nas je tudi pogosto. Kupčka pa včasih podre, včasih ne.

Loncica, tudi naša je bila od začetka bolj zaspana pri jedi. 5-10 minut pa se je najedla. Pa je vseeno lepo pridobila na teži.

nič, letim ziziko ponudit..........

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 8:08:55   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Danvari, a poznas tisto pumpico ki se jo da preko Rije narocit??
Ce ma res fejst zamasen nosek toplo priporocam, ker s tole rocno gre bolj tako-tako.


ajtak, jo že imam za tavečjo punco in se super obnese user posted image . Tamala ima pa tako majhen nosek da ne gre drugače kot z aspiratorjem, pumpica ima preširoko luknjo. No sej bo punca zrasla user posted image

Drugače pa se doji super, vleče k norc user posted image user posted image user posted image da se ji revci sprot zaleti


_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 12:17:51   
Raho
No, da se še jaz sčekiram.

Tudi mi imamo ponoči pestro - mala je prava žurerka. Začne ob 22.00 in konča ob 4.00. Sedaj pa spi kot angel. Dojive se 200 na uro, mleka imam tako ali tako preveč, in sicer toliko preveč, da se v P ni dobro redila, ker se je najedla iz predmleka, sedaj pa si moram najprej izčrpati predmleko in šele potem jo lahko začnem dojiti. Ja, pa še Črtomir se je spet na polno priklopil. Tako se igramo tandemca. Včeraj in danes je pri nas bila patronažna, danes sva jo z mojim že sama kopala, tako, da patronažne več ne bo in danes gremo prvič ven - za 10 minut.

Meni ni nič nihče rekel, da ne bi smeli ven, ker je rojena 12 dni pred rokom.user posted image

Bom jo zadekala v vozeku in bova naredili 2 kroga po dvorišču.

Še vedno iščem čas, da napišem svojo porodno zgodbo in očitno mi bo danes uspelo, ker sta fanta šla v trgovino in k babici, jaz sem pa s pupo sama, ona pa tako ali tako celi dan prespiuser posted image . Ja, Iraja Živa nam bo še dala vetra - koliko je Črto bil priden dojenček, toliko imamo sedaj problemov - ponoči, seveda.

Želva, Vrtnica - Meni tudi diši, da bi si enega prižgala, ampak si ga še ne bom. Bom še kakšen mesec počakala. Če sem zdržala 26 tednov, bom pa še teh nekaj. Potem pa komaj čakam eno kavico... Pri Črtoju tudi nisem kadila do njegovega dopolnjenega 4. meseca. Fajn bi bilo, da sploh več ne bi.

Sicer pa je s kajenjem v času dojenja tako - razpolovni čas nikotina je 60 minut. Se pravi, da imaš, če kadiš cigarete s 0,4 mg nikotina po eni uri v krvi (in tudi v mleku, ker se nikotin izloča v mleko) 0,2 mg nikotina, nato še čez eno uro 0,1 mg.... Jaz tako ali tako kadim tiste z 0,1 mg nikotina. Pravijo, da sem jaz samo za kamuflažo kadilkauser posted image

Glede plenic - mi uporabljamo Fixise. Sem kupila ene Pamperske Newborn pa je imela mala po 10 urah in nenehnem previjanju tako vneto ritko, dauser posted image

Grem sedaj... Nekaj malega pojest - ja, jem pa kot za stavo. Nonstop sem lačna.



(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 13:15:35   
želva
Joj, Raho sem ti kar mal fouš! DA greste že ven! Jest si še kar ne upam, prvič mamica kaj čes. Bom vrjetno počakala na patronažno do petka, pa jo vprašam, če že lahko gremo. Ampak glede na to, da je tvoja rojena za mojo pupo, bi vrjetno že lahko šli.
Sem mojmu rekla, da bi šla že ven, pa se mu ne zdi dobr, pa še tašča bi naju vidla in vrjetn ne bi bla zadovolna oz. bi mela pripombe.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 14:47:19   
Ayo
Ojla mamice, jaz vas kar pridno berem in se vedno cakam, da se vam pridruzim.
Ah saj bo, najvec 1 teden, ker ce do takrat ne bo nic, mi sprozijo.

Sem samo hotla povedat glede kajenja, nam je v MS rekla, ce je user posted image  prej kadila, lahko mamica mirno nadaljuje tudi ko doji, ker je user posted image  itak navajen nikotina.
No, seveda je bolje ce ne kadite, ampak ce vam pase, ve kar. user posted image

Lepo vas pozdravljam!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 15:30:09   
Mat3ja22
skanna - meni je na zečetku mali lulal tud tko, da je bil moker oz je premočlo,potem pa mi je patronažna povedala da moram lulčka dol obrnt, zdaj pa je vredu. sej ne rečem da ti tega že zdej ne delaš, samo meni to ni prej nobeden povedal. tko da, mogoče je to to,...

midva tudi še nisva bila nič zunaj, me je kar malo strah glede na to da je kar mrzlo, pa cesta je tud ful ledea kr smo čist pr gozdu tko da voziček trenutno ne pride v poštev.user posted image user posted image

Raho - najlepša ti hvala za čestitko, sem bila ful srečnauser posted image . aja pa ko sem bla v bolici sem v novembrski reviji mama prebrala tvoje mnenje glede imen. moram rečt da si prv aktivna na vseh področjih, le kako sfolgaš vse to. kaj tvoji Živi je popkovnica že odpadla, da si jo že kopala. meni je rekla patronažna da ma ful močno in da bo dalj časa trajalo da mu bo odpadla. drugače, pa je pri meni glede spanja isto samo da se začne ob 23 pa traja do 4.00, v P pa sem mela budnico od 23 pa do 6.00-user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 17:46:01   
lorch
lepo pozdravljene!
jaz imam pa eno    vprašanje. Pravkar mi je moj dragi prinesel koroške vetrovne kapljice, pa piše, da se jih uporablja po potrebi 3x na dan 8-10 kapljic v čaju. Mi se dojimo, zdaj pa ne vem koliko čaja, pa a lhko po flaši al po žlički al kako. Prosim povejte tiste, ki imate izkušnje s temuser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Decemberčki 007
18.12.2007 19:27:16   
želva
Našo pupo pa spet šraufa, že cel dan user posted image . Sicer spi, ampak joka, pa se zvija, krči, stoka..Gremo mi tud jutr po kapljice.Men so rekl, da ji v čaj zmešam pol pa po žlički dam kapljice. Probaj tako lorch.
Katere kapljice pa so najbolj fajn? Za te koroške sem že slišala, pa ene sep simpax(ne vem če sem prov napisala)?
Skaana za tale članek si moram pa prov cajt vzet, pa preštudirat.
Koliko so vaši user posted image  kaj budni? Naša je popoldne mes spanji budna po 2 uri, meni se to zdi ful veliko.Pa še to se pol ful matrava, da jo uspavam.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?