Ayo
|
Dobro jutro! Jaz se pa danes prvic oglasam preko Mac-a direktno s fotelja sam sem se bolj leva, ker je vse mal drugac Gabriel je bil vceraj zvecer in cez noc sitko, tako da smo bolj slabo spali, pa se en kup obiskov imamo danes, tako da si bom verjetno mogla pristavit zobotrebce med oci Vceraj zjutraj smo bili pa po trgovinah, je pa dremal ves cas, mami je pa zapravla ful enga denarja. Sem si kupila nove smucke, kolesarske hlace in kopalke. Potem sem jih pa tudi takoj ze izprobala, sla na plavanje in - iiiiiiiiiiii kako je pasalo po dveh mesecih! Danes je pa zanic vreme, drugace sem mislila, da bom lahko izprobala tudi nove kolesarske hlace lana38, cestitke za Blazev god! A je katera gledala EMO? KATASTROFA!!!! Men je tukaj kar nerodno, ko tujci gledajo kaksno glasbo imamo! Ker drugace ima SLO ful dobrih in kvalitetnih pevcev, ampak se zal ti ne prijavijo na EMO! Lepo pustno nedeljo vam zelim! Joj, jz bi pa trojanske krofe!!