|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
8.2.2008 17:07:12   
želva
Ej, Raho, mi smo tud iz Logatca.Da slučajno ne pridemo mi jutri na obiskuser posted image .
No midve sva se sončkale, pa pes se je zdivjal, zdaj pa malo lenariva in uživava v samotiuser posted image .
Naša Manca bo pa lase zgubilauser posted image  in spodaj ji raste tak blond puhek.
Grem, me je celo pobruhala

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 851
8.2.2008 17:14:22   
loncica
U, Želva a iz Logatca si? Pol se mormo pa kdaj dobit. Saj Žiri so kar blizu.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 852
8.2.2008 21:04:13   
Kim80
Lana, midva sva vprašala v Avstriji v lekarni glede kapljic, pa so nama rekli, da lahko dava eno dozo (enkrat stisneš pumpico) pred vsakim dojenjem. Drugače v navodilih piše, da dajemo pred obrokom po dve pumpici, ne piše pa kolikokrat na dan. V glavnem, nama so rekli, da lahko pred vsakim dojenjem.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.2.2008 21:20:52   
andreja2000
Lana38 tudi jaz imam te kapljice in ji dajem pred vsakim obrokom,stisnem pa jih na dudico in potem ona to slastno poližeuser posted image .Imam pa še kremico,prav tako iz Avstrije ,s katero namažem in masiram trebušček pri vsakem previjanju.
Ja,lahko se zmanimo z Mat3jo22 in se dobimo.

Mat3ja22 pa veš da moram tudi jaz preverit ta datun za UZ kolkovuser posted image ,ker nisem čisto prepričana,ma gem kar zdaj pogledat................. ja,tako je 10.3 ob 11 uri.

Jutri pa grem v LJ k moji mami,ker je izrazila željo,da prideva z sestro k njej na obisk,je pa še kar slaba...user posted image

raho kako lušne maškare ste imeli domauser posted image .
Ja,tale žalost glede mami je gotovo vplivala na mojo proizvodnjo mleka,sedaj se pač trudim,da prvo posesa kar še imam v dojkah,nato pa ji dam dodatek.Se pa spet hraniva ponoči okoli 2 in takrat ji zadostujejo le prsi,nato spi do 7 in se previjama,podojiva,damo dodatek,nazaj pa več ne zaspi,no tako je vsaj bilo zadnje dni.

Fajn se imejte in lahko noč!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 854
8.2.2008 21:42:26   
lana38
andreja2000, a ji tudi ponoči daš kapljice pred dojenjem?
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 855
8.2.2008 21:52:34   
andreja2000
Ne,Lana38,ponoči ji ne dam,ker se dojiva v temi,pa se mi potem ne ljubi tako bulit kam jih naj nakapamuser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 856
8.2.2008 21:55:17   
lana38
Jaz sem si tudi mislila, da jih ponoči ne bom dala, ker imava polmrak.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 857
9.2.2008 0:39:51   
Raho
Jaz sem 6 let živela v Logatcuuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.2.2008 7:54:36   
15.7.
vceraj sva pa z nasim sla s tamalim na sprehod za eno urco k je blo lepo vreme, potem sva pa malega kar pustila u vozicku na soncki un je spla 5ur in pol.
pa tudi ponoči je lepo spal 2x se je zbudil.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.2.2008 10:45:22   
Mat3ja22
dobro jutro

naj se pohvalim, da nam je danes ponoči uspelo prespati noč z samo enim podojem. user posted image user posted image Nick je jedel okoli 21 potem pa nekaj časa še gledal v posteljici preden je zaspal. spal je do 3.50, nato sem ga podojila in je spal skoraj do 9.00. user posted image kar nisem mogla verjeti ko sem pogledala na uro. da bi le bilo tako vsako noč.

včeraj pa smo bili stari 2 mesecauser posted image

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.2.2008 11:59:15   
želva
Raho, pol se pa mogoče poznamo, vsaj na videzuser posted image Sam sem vidla eno tvojo sliko, pa mi nisi nič znana.Ah, velik je ta Logatecuser posted image

Manca je jedla včeraj zvečer ob 9.30, zaspala ob 11 in spala brez jest do 5.30.Jaz sem pa tako naspanauser posted image .
Kosilo se kuha, Manca spi na sončku, potem gremo pa po kengurujčka, mora Manca mal denarja zapravituser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.2.2008 12:22:57   
Skyline
ojlauser posted image

naša Ema ima pa malo zamašen nosek, sva ji danes zjutraj po kopanju čistila z vatko nosek in so vn prišle takeee miške, k jih še en odrasel nimauser posted image

...zej pridno spančka v vozičku...jaja, jo je kopanje zmatralo...drugače pa smo popoldne vedno sitni zaradi krčkov in to vse do večera, ko končno zaspi, potem pa se enkrat podojiva ponoči in nato zaspi nazaj do kakih 8 al pa 9 zjutri...sej je pridnauser posted image

...mi se tudi kopamo 5-10 minut, ker potem se že voda shladi, pa tudi lahka ni več tako in še tako miga sem pa tja, da jo prav zelo težko držim z eno roko, ona bi kr splavala...skozi nekaj miga z nogicami in rokicami...a so tudi vaši tako živahni...zgleda da je kriv decemberuser posted image ...VESELI DECEMBERuser posted image

...meni še malo kaplja vn ta user posted image , kot da mi se M počasi končala, bomo vidli, kaj bo rekla G v sredo...

...v četrtek sva šla z dragim malo vn in sem komaj zapela moje stare hlače...so mi tiste 3 kilce ostale samo okol pasu in zej se jih bo treba znebit, ker če ne ne bom mogla nosit več nobenih hlačuser posted image ...sm si pa sama kriva, ko sm vedno kupovala tako, da mi je blo ravno prav, zej se pa bojim, da so se mi tudi kosti razširile ob porodu, kar pa zna bit velik problemuser posted image

...ma kako prilepite slikco tukaj notr???

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.2.2008 13:58:30   
DANVARI
želva in lončica, mi smo tud blizu Logatca, bolj v Po smer... smo pa hodili dosti na igrišče v Logatec (tisto nasproti Petrola), ker je res lepo urejeno... mogoče smo se pa celo srečali user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.2.2008 14:44:00   
lana38
Mi spimo od 23h-24h pa do 4h-5h in potem še do kakih 8h-9h že kar nekaj časa, pa se meni vseeno zdi, da sem nenaspana. takrat vmes, ko dojim, ne spim, pa potem tudi rabim kar nekaj časa, da zaspim nazaj. Podnevi pa skoraj nič ne spi ta naš Tim. Zunaj v vozičku je danes lepo spal. Meni bi pa pasalo, da bi tudi podnevi vsaj kakšni 2 uri skupaj spal.
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.2.2008 16:09:37   
andreja2000
Naša Eva pa je danes prvič za nekaj ur bila ločena od mene.Jo je imel ati in njegovi starši in so rekli,da je bila pridna.
Jaz pa sem obiskala mami v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,joj,kako je boga in sedaj so ugotovili,da ima ta šment še na grluuser posted image user posted image user posted image  in ne more nič jest in pit,pa saj hodit tudi ne,pa rane od ležanja ima povsod ,tako boga je.....sem žalostnauser posted image user posted image user posted image
Pa oprostite,ker sem vam to omenila,vendar mi je resnično hudo in lažje če komu povem.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.2.2008 16:22:18   
lana38
andreja2000!user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti objemček, da ti bo malo lažje v tej tvoji bolečini. To mora biti izredno hudo in si sploh ne morem predstavljati. Upam, da mi ne bo treba nikoli kaj takega doživeti.
Kako je pa Eva reagirala na to ločitev? A te je kaj pogrešala? Jaz včasih kam skočim za kakšno urico. Takrat Tima popazi ati ali pa moja mama. Moram se pa hitro vrniti, ker 2-3 ure hitro minejo in potem se morava spet dojiti. Včasih bi ta naš Tim kar naprej jedel. No, mislim da je to bolj carta, ker samo parkrat potegne in že spi. Včasih pa je kar cele 3 ure zadovoljen in ne rabi jesti. Danes je že bil nekam čuden. Dojila sva se ob 13h, potem je par minut dremal in ob 14.30 je zopet iskal. Seveda sva spet dala zizo in je 2-3 krat povlekel, pa zaspal kot top. To je že bila sama carta.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 866
9.2.2008 21:30:25   
Mat3ja22
Andreja - upam da bo z mami vse vredu. vem pa kako ti je. Pri nas je ati imel raka na želodcu, ostal je brez želodca, dvanajsternika, vranice ter dela črevesja, od takrat naprej je 80 % invalid, mamici pa so lani taki čas odkrili raka na dojki, sledila je operacija, obsevanja in kemoterpije. sedaj je stranje kolkor tolko vredu.
punce se opravičujem, vem da to ne spada na našo temo, ampak vseeno.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.2.2008 21:39:19   
loncica
Andreja in Mateja user posted image . Na našo temo pa spada vse. Tukaj smo, da si izpovemo tako lepe kot težke stvari. Veliko lažje je, če komu poveš kaj te teži.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.2.2008 22:14:15   
Magi*
andreja, saj nimam besed. upam, da ti lahko vsaj prisluhnemo in ti vsaj malenkost omilimo bolečino. držim pesti, da se bo stanje pri tvoji mami izboljšalo. user posted image user posted image user posted image

mi smo danes prvi dan brez antibiotikov in smo prav celega bili zunaj na sončku. počutila sem se takooo svobodno, da ni za povedat. zdravje je res vse.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.2.2008 22:50:05   
Ayo
andreja2000 user posted image user posted image user posted image

Se javljam na hitro, meddtem ko user posted image pripravlja prtlago, jutri gre na sluzbeno pot do cetrtka user posted image . V ponedeljek pa pride tasca, s tistimi obiski iz Slo ni pa nic!! user posted image user posted image

Konec februarja bo imel se eno sluzbeno pot, potem pa eno daljso turo konec marca/zacetek aprila, takrat pa pridem v Slo z mojim cmrlom user posted image ...in lahko bi se kaj dobile, kaj pravte? user posted image

Sem bila vceraj na plavanju, danes pa na kolesarjenju user posted image tako da sem ze prava fit mamica user posted image Potem popoldne sem sla pa se malov shoping, tako da je bil Gabriel prakticno cel dan z atijem, vmes sem ga prisla podojit. Ga je pa ati pozabil skopat, ko mene se ni bilo domov, potem je pa itak zadrnjohal in se kar pancka. user posted image Vceraj je spet potegnil cez noc 6 ur user posted image

A vasim kaj laski odpadajo? Nasemu ful.

Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.2.2008 23:01:03   
ElaM
Andreja, vse besede so odveč.user posted image user posted image user posted image

Mirno noč vsem, sem zmatrana grem v mižule, jutri napišem kaj več.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.2.2008 23:06:43   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Kim80

Me pa nekaj zanima za Mariborčanke. Vrtnica79, kako je v MB z UZ kolkov? Se je treba predhodno naročit v bolnici?

Ne, na tistem odpustnem listu iz porodnišnice imaš datum pregleda. No vsaj meni so ga napisali. Poglej če ti tam kaj piše, če ne pol pa ne vemuser posted image  Najbolje da pol kar pokličeš

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.2.2008 23:07:53   
Vrtnica79
Andreja 2000- drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.2.2008 9:44:27   
15.7.
živjo, naj najprej povem, da komej cakam da se te malo megle zgine, da gremo ven.
no jas sicer newm ce bom sla, ker sem dobla user posted image , in je zelo boleča imam zelo močne krce, in vse me boli, komaj stojim ali sedim, lezim ze lazje, kaj pa pr vam, so tudi tko bolece?
pa je mozno da mam ze user posted image , čeprav dojim?

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.2.2008 10:04:58   
Mat3ja22
sem pozabla včeraj napist da sem šla z malim na sprehod z vozičekom in kaj se mi je zgodilo, ko sem prišla do sestrične je z vozička padlo kolo  user posted image . potem pa se ga niti ni dalo več gor narest. sem bla tko jezna da sem voziček popatrala v avto in ga odpeljala v Baby center. in tam so mi rekli da ga bojo komaj v četrtek naprej poslali.user posted image sem full jezna, nazdnje bom na voziček čakala mesec dni al pa še več user posted image kaj katera ve, če bi mogli voziček poslati v garancijo takoj al takrat ko imajo dostavo, kaj pa če bi jo imeli  samo 1x na mesec. pol bi čakala 2 mesca na popravilo.ker vem da ostale stvari takoj pošiljajo v garancijo npr ure, račnalnik,..
pa full so varni za otroka a?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?