Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
popoldne. Drugače pa tudi skozi hodi na nogomet, kake karte igrat,...... Pa saj sem se že navadila, zdaj pa ko je lepo vreme pa pobašem moje punce in gremo v park, pa mi dan še prehitro mine. Sploh ne razmišljam da smo same.
. Ampak priznaj, brez njih pa tudi ne bi mogle bit

.Tako, da smo že s sprehoda, Manca pa še spi v vozičku.Hvalabogu, ker dons neki tečka, mogoče se mora pa sam spočit.Smo šle pa uspešno vse tri babe ven(pes, Manca in jaz) in pes se je začuda še lepo obnašal na povodcu
.Jutri ponovimo vajo. Moj danes spet dela cel dan in bomo šle pol mal domov na obisk.
Tim je že 6.
, ki jo uporablja. Pa stara je že tudi 20 let.
, ampak mi bomo vseeno šli ven za kako urco, sam tok da se mal nadiha svežega zraka.
k je loh šel z nama, kopalnico sem že zribala danes, cunje oprala, posušila, zložila(peglam rajš ne
) pridruzim..., No mi smo dobili naso prvo princesko 5 decembra v letu 2007 in smo presrecni