|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Prijateljice" brez otrok
5.1.2005 21:44:02   
frutka_
Eh...hvala, no!9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   "Prijateljice" brez otrok
5.1.2005 22:36:21   
mehurčica
Frutka, pa ti si carica!:) Ful si dobro napisala.:bravo:


No, seven, da ti še jaz malo povem, kako je pri meni in prijateljicah.
Ko je ena od mojih (2najboljših) prijateljic zanosila, sem vedela več o nosečnosti kot ona. Iskala sem na internetu, po revijah, ji pisala doooolge sms-e kako in kaj...V glavnem, veselila sem se z njo. Ko je rodila, bi najraje bila ves čas z njo, ampak je doma v Radgoni.:( No med tem sem tut jaz zanosila.
Torej, ona me itak razume in se pogovarjava večinoma o najinih sončkih.

Drugi dve, s katerima se dobivam pa kar rade poslušata štorije o Davidu. Tudi ponujata se, da bi ga pazle. ampak na žalost ena še študira in je večinoma v LJ, ena pa hodi v službo(do 17h vsak dan). Ko gremo ven, se ponavadi onidve pogovarjata o njunih prijateljih, ker jih imata več skupnih. To me sicer malo moti, ampak jaz se itak vsemu prilagodim.:zmeden:No, drugače pa me razumeta in se že hecamo, da bom naslednjega imela istočasno z njunima...hja, vprašanje kako nam bo(ali ne bo)ratalo.

No, potem je moja sestra ena izmed mojih najboljših prijateljic. Z njo se itak o vsem pogovarjava.:)Tud o dojenčkih.hehe
Ena prijateljica ima tud malega, ki pa se je preselila v I.
Pol so pa še kake sošolke, s katerimi smo ohranle stike-se ponavadi o otrocih pogovarjamo, ker jih ful zanima.:)
Pa kake prijateljice iz športa-teh pa ne vidim kaj dosti.

Pol pa ste že ve-RR prijateljice!9nebesa

Tako da-jaz imam zelo fajn prijateljice glede tega. Sicer sem pa taki tip človeka, da se ne pritožim, tud če sama stojim v kotu in čakam. Včasih mi prav paše.:zmeden:Sem čudna? Ma ne. Nisem. Mogoče samo za drobtinico preveč prilagodljiva.:ups:

:miska:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   "Prijateljice" brez otrok
6.1.2005 8:57:50   
KIRA
mehurčica, ampak če si vedno sama ti pa to prek pride. jaz sem bla praktično celo nosečnost, poleg tega nisem smela nič napornega delat, ker je bla rizična. tako da sem v glavnem visela pred TV in računalnikom. na ta način postaneš zelo osamljen, če si skoz doma in nimaš drugih stikov. saj se delno navadiš, ampak včasih je pa res preveč in rabiš malo medčloveške komunikacije. a ne?;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   "Prijateljice" brez otrok
6.1.2005 9:12:27   
lucika
mene so vedno učili, da si na koncu vedno sam. kljub temu, ne zdržim niti dneva brez prijateljev:)
Otroka še nimava, imajo pa jih že vsi okoli. Odnosi se spreminjajo iz obeh strani. ni nujno, da so mamice zdaj na slabšem in se vidi kako slabe prijateljice so imele prej. vse je naenkrat drugače in to se mora nekje poznat. vidiš pa, da prava prijateljstva ostanejo in postanejo še močnejša; pri drugih pa sebičnost in egoizem pokažeta pravi obraz, za izgovor pa so otročki.

kira, jaz te čisto razumem. sama sem brezposelna, in edino kaj mi krajša dopoldneve je računalnik in moja :kuza:. dojenčka še delamo:)ko pride mož iz službe, morava nujno nujno malo med ljudi. ko padne noč, mi je tudi on zadosti, vmes pa rabim še druge ljudi.taki pač smo. zdaj, ko pa imamo doma internet, pa ste tu na RR itak najboljše prijatlce. samo oglašam se še bolj malo;)

Lepo se imejte!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   "Prijateljice" brez otrok
6.1.2005 9:15:07   
KIRA
lb
tu nisi sama, tudi jaz ne. zato pa sem tolko tu gor... :love::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   "Prijateljice" brez otrok
6.1.2005 10:01:30   
lucika
vsaj to, ne? smo lahko srecni, le kak smo prej brez neta ziveli???:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   "Prijateljice" brez otrok
6.1.2005 10:04:29   
KIRA
uh, jaz sem ful odvisna - te kar hitro prime ko enkrat veš, kaj moraš delat z njim. zdaj pa na RR še tolko bolj, ko se lahko pogovarjam o moji štručki.
od tistih parov, ki smo si dobri z njimi, edenše nima otrok, drugi pa dva starejša (ona je bla že enkrat poročena), zdaj pa je spet noseča z drugim moškim, s katerim živi skup. vsi ostali pa so nekako "se odtujili", se sicer pozdravimo, če se srečamo, ampak to je blj poredko, kje in kaj pa delajo pa nimam pojma. tu pa vsaj izvem, kaj se po svetu dogaja, pa kake pametne nasvete dobim pa tako. men je fino tle.9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   "Prijateljice" brez otrok
7.1.2005 20:59:52   
tinadvojčica
Jaz imam srečo z prijateljicami pa še vse so ful navdušene ker imam dvojčici tako da je vsem zanimivo moje nakladanje glede pupik.Je pa res da cel čas ne ra zglabljam o njih me tudi še kaj drugega zanima npr kdo zdaj hodi s kom,kdo je noseč....Pa saj veste babje čenče!
Sem pa hvalabogu vesela da svojih resničnih prijateljic nisem izgubila čeprav nimajo otrok!!Če pa bi jih bi bila resnično žalostna!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   "Prijateljice" brez otrok
9.1.2005 9:43:38   
cuma
Ja sem brez otrok in prav zato zelo rada poslušam vse in vpijam znanje 8)
Najrajši pomagam otročke hranit, jih kopat in prebiram pravljice za lahko noč!
Moje prijateljice pa potrpežljivo poslušajo vse o mojem :kuza: , o njegovih zobkih, kakanju in napenjanju, trmi in puberteti, mojih teorijah o vzgoji in pasji psihologiji! So kar vredu moje prijateljice ;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   "Prijateljice" brez otrok
12.1.2005 17:16:16   
Anonimen
Hojla pri meni pa je malo drugačen primer.Če kdaj greva ven na večerjo z našimi prijatelji.poročen par.Se moram brzdat da ne govorim o mojem vnuku.Prijateljici gre to zelo na živce.Ko sem enkrat o temu začela je rekla:ja kaj boš zdej samo o vnuku nakladala.:hudicek:Te kar malo mine pol hodit ven z njimi,če moraš pazit da slučajno ne omeniš vnučka.
Da ne pozabim imajo dva odrasla otroka,in ko bosta tudi ta dva si omislila otroka je za sveto obljubila naj se ji ne približujejo,ker ona ne bo nikoli čuvala njihove otroke.Hoče imeti svoje življenje sedaj ko sta odrasla in ga popolnoma uživat.

Neva6:rozica:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   "Prijateljice" brez otrok
16.1.2005 22:46:59   
DeVilla
Da bi lahko živela skupaj s svojim izbrancem sem se preselila iz obrobja Ljubljane na Gorenjsko, čez pol leta pa sem zanosila. Tako nisem nikoli prav dobro spoznala kraja, kaj šele ljudi.
Moja pikica je sedaj stara skoraj 7 mesecev. Vsak dan jo peljem na sprehod, včasih se mi pridruži moževa teta, ki je že v pokoju in takrat celo pot preklepetava. Samo to ni isto. Srečavam polno mamic z vozički in jih pozdravljam v upanju, da se bo katera ustavila in kaj spregovorila z mano. Pogrešam svoje prijateljice, utrip mojega domačega kraja, znane neznance... Včasih je hudo.. Takrat pobegnem domov k mojim in se en dan pustim razvajat..
Vem, da bom spoznala prijatelje, ki me bodo klicali na kavo. Samo času moram dati čas. In pokazat ljudem kako jim je bilo dolgčas, ker me niso spoznali prej..
Hvala vam za vaše zgodbe. Če bo katera v Škofji loki, pa častim kavo... :kava:


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   "Prijateljice" brez otrok
17.1.2005 9:47:30   
malika
Lahko si podava roke. Pri meni je isto ali lahko rečem še slabše.Po tistem, ko sem zanosila in nehala bit večno na razpolago za avto ali za filanje luknje v družbi, so mi obrnili hrbet in tako sem ostala sama. Lahko pa rečem, da imam eno zelo dobro in večno prijateljico, ki stanuje žal v Lj in tako se vidiva zelo zelo malo.
Hvala za RR in babike s katerimi se tu in tam srečamo, da pridem ven iz hiše. Ampak najhuje mi je zdaj poizimi, ker nimam svojega avta in tako tudi ne morem po svoji volji ven.
Prizadene me pa tudi to, da moj dragi zelo rad hodi sam naokoli in s tem tudi rad pozabi, da meni tudi tu in tam manjka razvedrilo. Ko pa mu to omenim, pa popolnoma ponori, da ni njegov problem, če nimam s kom it na pijačo. kaj drugega pa je itak zame že zelo oddaljena Španska vas:zmeden2::zmeden2::zmeden2::((:((:((

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   "Prijateljice" brez otrok
18.1.2005 8:39:51   
viv_
Pa še moja zgodba ...
Opažam, da imam res srečo s prijatelji. V nosečnosti nisem izgubila niti enega in po zaslugi Slončic :sloncek: sem dobila kar nekaj novih prijateljic. Večina najinih "družinskih" prijateljev je imela otroke pred nama in so komaj čakali, da ga bova imela še midva. Le 3 moje zelo dobre prijateljice so še berz otrok, ampak imajo vse 3 zelo rade Mirno, tako da vedno sprašujejo kako in kaj ... Ampak imamo kar nek dogovor, da kadar pridejo k meni na obisk je debata v glavnem samo okrog Mirne, pa o porodu, pa moje izkušnje take in drugačne ... Kadar gremo pa ven, na "babji čvek" pa tudi meni paše da obdelamo še kaj drugega. Tako se mi je zadnjič ena od prijateljic celo opravičila, da se premalo zanima za mojega otroka ...:)
Druga varianta so moje sošolke s faksa. 5 se nas bolj ali manj redno dobiva in 3 imamo hčerkice. Ostali dve sta se malo pritožili, da pretiravamo, da razpredamo samo o otrocih. Tako da se me tri občasno dobimo same in takrat nadoknadimo za naprej in za nazaj.
Potem pa še moje drage slončice ... Sploh Mateja, Marita, LARA, Pajaca in Renata so mi močno polepšale dneve med porodniškim dopustom. Z njimi pa lahko čvekam in čvekam 5 ur na enkrat, pa jim bom še po končanem srečanju poslala en nujen "sms" :)

Otroci so res neizčrpen vir pogovorov. Se pa sama malo zadržujem, da ne razlagam samo o Mirni (čeprav je včasih kar težko).

LP in čim več prijetnih pogovorov o sončkih ob :kava:!


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?