Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:37:38
|
|
|
|
Paštetka
|
na belo ti nabolj paše srebrno. Jaz bi dala srebrn širok pas in srebrno verižico. Če bi bil nakit črn, bi bilo preveč črno-belo
|
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:40:25
|
|
|
|
rija
|
jaz pa bi kar pozabila tisti bel pulover bi se raje dala cela v črno, pa potem kakšne srebrne dodatke, glede na to, da so nohti črnobeli....da te kdo za kelnarco ne zamenja....
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tekila živjo punce....še jaz bi rabila kakšen nasvet- jutri imamo neko zabavo in bi oblekla sledeče-črnji škornji, črne žabe,črne tričetrt hlače potem pa bel tanek polover in čez mikico-črno kratek rokav, vse ok do tu-imam pa črno-bele nohte-marmorirane(če katera ve kako to izgleda).....kakšen nakit naj bi dala na to- srebrno, črno ali belo, mogoče bi imala bel pas??? Meni ni vse ok do tu , mi je pa vsega preveč...kr vroče mi je postalo ko sem brala, kaj šele da bi oblekla..
|
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 22:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo pazite se vi mene, k vas dobim.... pa kaj sj mi ne bo vroče......sj je to čisto tanko-pa še slaki špilajo tko da mi res ne bo
|
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 22:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš za vratom odprto, si daj kakšno črno kratko verižico okoli vratu. Lahko pa tudi bele perle, če misliš biti bolj nežna. Jaz ima m eno fajn verižico iz perl, takih bolj velikih, vmes so pa kvadratni srebrni glidi, da ni preveč posukrano. Tisto fajn poživi.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
katero ime se vam zdi lepšesirenettalan (
48%)

val (
21%)

ruj (
2%)

tai (
24%)

griša (
5%)
Število vseh glasov: 798Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!