|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naš trmasti prvošolček
4.2.2005 13:35:28   
Anonimen
Evo, Calvo (hec!), meni tudi lahko čestitaš. Zadnjič sva bila s Tiborjem (kmalu bo 3 leta) v Mercatorju, pa je hotel peljati ta majhen voziček. In ker ga ni bilo tam pri vozičkih (pa vedno to teži), je hotel v klet ponj, meni pa se ni dalo, ker sem imena namen kupiti samo eno malenkost. Tako sem vzela večji voziček in rekla, da ga on lahko pelje. Pa se je drl, da hoče tamalega. Lepo sem šla z velikim vozičkom naprej, mali se je prijel za stranico vozička in z vso silo bremzal, zraven pa vreščal kot zmešan. Enkrat sem mu lepo razložila, da sem ga vprašala, če bo peljal voziček, pa je rekel, da ne, sedaj ga bom pa pač jaz peljala. In tako sva šla vrešče in bremzajoče lepo do police, vzela, kar sem hotela, šla na blagajno, plačala in naprej proti izhodu. Vreščanje in bremzanje se je nadaljevalo do izhoda iz trgovine, vsi so naju gledali, otroci so spraševali starše, kaj je narobe, v glavnem, bila sva prava atrakcija. A avtu pa nato, kot da ni bilo nič. Lepo sva se prijateljsko naprj pogovarjala o vsakdanjih stvareh. Razlika med med otroci je le ta, da jaz vem, da naslednjič ne bo nič drugače...

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   naš trmasti prvošolček
4.2.2005 15:14:01   
Anonimen
Ja, ponavadi je res tako, da se začne, ko pridejo mamice, vem. Pri nas je ta razlika, da so iste finte pri vseh, tudi v vrtcu.
Veliko energije in vztrajnosti pri vzgoji vam želim.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   naš trmasti prvošolček
4.2.2005 21:10:06   
niki5
Kalbo,
ne bođ verjel, ampak tako mi že kar dolgo počnemo, razlika je edino v tem, da sem ga pri 3 letih lahko odvlekla, zdaj je pa že tako težek, da namesto vlečenja se obrnem rečem adijo in grem. Hja doma je pa druga pesem, nimam kam it :)- No ubitačna je pa še ta kombinacija, v naročju dojenček in zraven mala velika 'trmula' :)
Dejstvo je, da je ugotovila, da bo kmalu brez igrač če jih ne bo pospravil, ker namreč tiste ki so se valjale po tleh so potem tudi odšle na svojo romarsko pot ;) Važno je da se stvari izboljšujejo, situacija je sedaj malo boljša, so pregovarjanja ampak veliko manj.
Smo pa pred leti dali vse to skoz, metanje ob tla, kričanje v avtu, razbijanje po steni in lahko rečem da je minilo.

Splišni čestitke ;) :bravo: pri takih ki jih imava midve samo tak način pali

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   naš trmasti prvošolček
16.3.2005 11:44:00   
ania
NIč drugače ni pri nas, včasih sem že čisto obupana. Vsak večer mislim, kako bo naslednji dan in ni nič bolje. Tudi meni odgovarja, mislim, da bom vse postorila namesto njega. Dobesedno mislim namesto njega...Tudi jaz mojemu vse lepo razložim, potem pa ga vprašam kaj sem mu rekla, ali me je poslušal, potem pa ne ve, kaj bi bi mi rekel, se pravi, da me sploh ni poslušal. Sedaj sem pa kar tiho in sem mu rekla, da ko bo začel lepo govoriti, bom tudi jaz govorila z njim.:zmeden2:

Grozi pa tudi meni, neprestanoma. Ves čas si mislim, saj bo bolje, saj bo vedno starejši, pa se mi zdi, da je vedno slabše.


(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   naš trmasti prvošolček
16.3.2005 21:35:10   
niki5
Joj, puberteta pa tudi mene skrbi :zmeden2: takrat bodo še hormoni na pohodu, bo sploh pestro :)-

Mislim, da bo vedno bolj naporno.. očitno tale rek majhni otroci mali problemi, veliki otroci veliki problemi, res drži. Najbolj me skrbi slaba družba, droga, alkohol.. A se lahko otrok v naši družbi sploh izogne temu :zmeden: Kako sploh to dosežti :zmeden2:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   naš trmasti prvošolček
16.3.2005 21:48:17   
Anonimen
Po moje težko sploh kaj narediš. Odvisno od človeka, v kakršnega je do takrat otrok zrasel in od dednih zasnov. Kar se odvisnosti tuče, mislim. Jaz v to dedovanje odvisnosti namreč verjamem. Če alkohol ali droge (to zadnje se mi kar upira pisati) poskusi, ni taka grozovita stvar, tako, predvidevam, danes (žalostno, ampak) pač je. Bolj je pomembno, da ne postane odvisnik. Ne vem sicer, kako je z drogami, a je isto kot pri alkoholu, da nekateri pač postanejo odvisni, drugi pa ne. Pač odvisno od nečesa v možganih ali kjerkoli v telesu že je tisto, ki nekaterim onemogoča, da bi sploh postali odvisni od alkohola, drugim pa ne. Mogoče je z drogami drugače, da prej postanejo odvisni. Joooj, kaj zdaj premišljujem, ampak to je na žalost kruta prihodnost, ki nas mogoče še čaka. Zelo upam, da ne.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   naš trmasti prvošolček
16.3.2005 21:55:12   
niki5
Ja tudi tako je.. trdo drogo lahko samo enkrat poskusiš in postaneš odvisnik, sicer sem že pozabila, ampak naj bi imeli nekaj v sebi, pač odvisno od človeka. Prijatelja imam, ki je imel to nesrečo da je podvržen temu in je postal odvisen. In potem mi je pred leti razložil kako to deluje. Na žalost pa dokler ne poiskusiš ne veš. Ko pa, je pa lahko že prepozno.

Kaj nas vse še čaka.. kakšen bo svet čez 10 let :zmeden:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   naš trmasti prvošolček
16.3.2005 22:01:03   
Anonimen
Aja, a tako je to z drogo. Joj, res grozno. Upajmo, da bo čez 10 let kaj bolje, čeprav glede na razmah tega hudiča težko. Ampak nekaj se bo moralo narediti, tako menda ne bo šlo še kar naprej.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   naš trmasti prvošolček
18.3.2005 20:35:55   
Anonimen
Niki, da se izognit alkoholu in drogam, sam če hočeš. Mene to niti najmanj ne mika, ker mi je to čist brezveze..fajn se maš lahko tudi brez tega, samo če hočeš. Alkohol in cigarete mi smrdijo za bruhat, o drogah pa niti ne razmišljam...Zakaj le? Sam zakomplicira se lahko vse skupi, če gre kaj narobe...Pa če so drugi (po njihovem mnenju) še taki frajerji, ki vse to počnejo...meni žal ne. Zame je frajer ravno tisti, ki ne počne nič od tega.
lp,:fis:

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?