Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:07:52
jazz
Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko!
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:15:24
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazz
Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo. Mislim, ej, noro!!!! Žalostno za tistih 10 žena, ki so čakale doma, da pride ljubi z zaključka...ne vem a sem staromodna, al se meni zdi to idiotsko!
O mater. 150€ Očitno so jih rabl....kurbe namreč. Zato pa jst svojga ne spustim več k z 100€ ven .
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:16:59
Anonimen
Mi je kolegica razlagala, da je bil njen znanec na nekem zaključku in da je ostalo deset tipov na koncu žura in so imeli dve K...., za popestrit. Vsak je plačal 150 evrov in celo noč so z njima počeli kar se jim je zljubilo.
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:18:47
Anonimen
Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklica , vsaj čez praznike k so te čage .
jazz moj resnično dvomim da bi šel na kurbe. Oz. če bi šel bi bil vsej tolk brihtn da neb dopustu da bi pol tu ven pršlo. Pa ene si tud neb delil še z petmi sodelavci pomoje. Je pa preškrt za kej tacga, tko da resno dvomim da bi kkšni plačou . Je fletn, ne rab plačvat
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:21:32
jazz
Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!!
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:24:12
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazz
Sem tut jaz računala ja! Ma ni variante....z veseljem obdelujem enega samega čez celo leto ZASTONJ....so kot škatla bombonov...nikol ne veš kaj boš dobil!!!!
Vidiš, jst ga ne zastojn. Mi je dns nov stol za k kompu kupu, da bom lažje sedela pa kle gor čvekala . Me je kupu . Packa sm
RE: Novoletne čage bi bilo potrebno prepovedat 24.12.2007 16:24:25
Anonimen
Ej sam te k....so pa ful zaslužle! 1.500€ v eni noči za 10 prbitih dedcov k jim itak sam par minut stoji. Dobra kupčija. Matr ena je v eni noči zalužla mojo mesečno plačo. Treba premislt o menjavi poklica , vsaj čez praznike k so te čage .