*Naja
|
Sem mogla najprej skoz prebrat, kaj ste klepetale čez dan..... Mesečnica- Sploh ne vem od kje mi ideja, da si šla že rodit Sorči....ti še kr počakaj, nič prehitevanja . Bleščici morem čestitat, ne? Bleščica- za tvojega fantiča . Sem pa imela danes pregled. Hemoglobin je ok, ampak ostajamo še na tabletah. Imam pa zadnjih 10 dni nek čuden rumen izcedek in sem dobila neko antibiotično mazilo, ki se ga da v nožnico. Potem sem pa mogla mal napeljat mojega G, da je že 5 tednov od zadnjega Uz-ja in kdaj jo bomo spet kej pogledali. Pa je najprej reku, da na naslednjem pregledu, ko mi je pa z metrom meril dolžino maternice, se mu je pa zdela malo mala spet, pa me je kar danes poslal na Uz . No, pa smo ugotovili, da naša pupika pridno raste....trenutno ima 2200g....je pa moj G reku, da teža sploh ni tolk pomembna, da jih bolj zanima obseg trebuščka in da je obseg pr naši dojenčici že tak, da smo ven iz tahujšega in bi bilo vse ok, tudi če se kar rodi . Drugače morem pa drug teden, v torek, v laboratorij dat urin, ker imam prisotne beljakovine. In morem kr počakat, da eden od dohtarjev, ki bo tisti dan delal v P, izvid tudi pogleda. Če bodo še prisotne, bom dobila verjetn kakšna zdravila. Drugače imam pa ponoven pregled pri mojem G v četrtek. Anandrej- Naslednji pregled torej 31.01.2008. Suzi- a lahko še enkrat objaviš zadnje meritve tvojega deteca? Maja80- v katerem tednu so ti pa odkrili to svežo okužbo A na tretjem testiranju?