dolenjka
|
Dan Evo, danes je pa res en lep dan. Ob 9h je prišla ta nasmejana teta pospravljat hiško, sem bla tko dobre volje, da sem ji še kavico skuhala No, ob 11h sva pa midva odpeketala v staro LJ in si tam na sončku privoščila eno kavico in čvekico, je blo tko fajn Pol me je pa moj še 2x slikal z bušijem v LJ in potem sva šla do ene mamce po solatko. Sva jo že prejšnjo soboto tam kupila in je razlagala, kako je njena snaha tut in danes ponoči je rodila To je od te gospe 16. vnuk ! Hudo a? No, pol sva šla pa še v Spar (sej veste na 14 dni, ker sem ugotovila, da je drugač tu mač) in v Hofer po moko za kruhomat in jogurte pa po šteko mleka. sem bla jezna! V Sparu je 1 l alpskega mleka 1,15 EUR, v Hoferju pa 1l avstrijskega trajnega mleka 0,63 EUR!! Pa sem ga že zadnjič kupila in je ok. A si predstavljate, da je to skoraj 1x manj kot od Ljubljanskih mlekarn?? Lopovi! Sva kar 10 litrov kupila in imava sedaj ozimnico No, ko sva prišla domov se je pa vse to šajnal, da sam gledam Tko, zdej je šel pa moj na rekreacijo, jaz pa vas pozdravit, ker greva pol k sosedom na RD od namlajšega fantiča (2 leti). Je tko lep, ko slika Vrtnica za vaju z Janezkom! Upam, da dojenje steče in da bo kontrola v ponedeljek uspešna! Pina sem slišala kva čvekaš, nikamor, lahko pa kavč peglaš, to ti je dovoljeno v trojni meri! Ella, ti tut počak še do konca naslednjega tedna, prav? Pridna