MetiLu
|
Dobr jutr Danes sem se malo bolj naspala, samo me je od včerajšnjih aktivnosti tako sekalo po medenici, da sem celo noč stokala Mater boli tole trganje Janez - nikamor!!! A si slišal, mulček? No, malo je bilo pa tudi zelje s fižolčkom krivo Bamby, zato tudi jaz čakam alelujo, da me odreši Čakam tudi, da pokliče Dolenjka in me pelje na zajtrk , potem pa če bo dragi pri volji, ga zvlečem nazaj v BC, ker sem včeraj uočila dva ležalnika, ki sta bila znižana, pa sploh nisem utegnila pogledat cene, sem se pregovarjala zarad pojstlce Pa danes se razprodaje začnejo, pa bi šla v Mano po spodnje majčke (zase), pa v BC po kakšen body za za poleti (št. 68 in 74 pomojem), če bodo imeli kakšne s kratkimi rokavi aja, pa še v lekarno bo treba skočit, mi je železa zmanjkalo. No, bom vidla kakšno bo razpoloženje. Neki je včeraj obljubljal, da danes on kuha Pa še nekaj glede pojstlce, je res velika in sem se spomnila, da se naš mali ne bo zgubil v njej, jo bom kar s to oblogo napol pregradila, za kovtrček pa uporabila eno kapno od najinih povštrov in bom vanjo oblekla kakšno manjšo dekico. Še vedno mi ni jasna najvišja višina postavitve jogija Pa predvidevam, da po tej logiki obloga pride do svojega namena šele potem, ko je otrok tako velik, da se že obrača po celi pojstli in znižaš jogi na najnižji nivo