Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 21.1.2008 20:12:22
|
|
|
|
mlavla
|
našemu tud dones dogaja..mam občutek,da bodo noge vsak čas ven pogledale.... jst sem si pa zdele naredila sadno kupo..sploh nevem od kje mi ideja..sem eno hruško, pa pol banane zmazala z dvema kepicama vanilijevega sladoleda...njami....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 21.1.2008 20:18:24
|
|
|
|
bamby
|
Tudi moja zdajle kar pošteno brca. Verjetno je dobila energijo, ker se je mami pravkar nafresala . Zdaj moram pa tudi jaz še pod tuš, da se spedenam za jutrijšnji pregled pri G, pa še v laboratorij moram prej iti vodo pregledat. Mi je dal zadnjič napotnico, verjetno tudi zaradi otekanja, kaj pa vem . Nos pa kar pušča , pa vse me že boli, pa ne morem več opredeliti, ali me mišice, medenica ali kolki , skratka vse postaja eno veliko sranje in sem že sama sebi napoti . Me prav zanima, kaj bo jutri rekel G .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 21.1.2008 20:48:00
|
|
|
|
delfa
|
lep pozdrav vsem! Se po dolgem času oglašam, nekaj časa sem imela računalnik v okvari, pa gužva v službi... No sedaj sem pa že na porodniški Se mi zdi, da je tako hitro minilo... Še malo pa bodo že mali februarčki z nami Ste ve doma povedale za spol otročka? Midva ne, saj je G vsakič drugače povedala, tako, da sedaj tašča vztrajno okoli mene z bajalico skače in mi "krade" popite šalčke kofetka (potem pa skupaj s kolegico prerokujeta). Vse to bi še nekako mirno prenesla, če mi ne bi vsakih pet minut dala kak krasen nasvet.... npr. zadnji pameten je bil, da naj popijem dve surovi jajci, ker je njena kolegica v zocu videla, da mi primanjkujejo jajčni minerali .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 21.1.2008 21:07:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Samo da se vam na hitro javim, da ne bo katera mislila, da sem izdajalka in da sem kam šla (P in podobne ustanove) Cel dan sem bila v akciji, ker je bila mami pri meni in sva zašili baldahinček, pa 2 prevleki za kovterček, pa provizoriš kovterček je tudi naredila. Potem sem pa skuhala in malo počvekala.... zdej bom pa dol padla! Vmes so pa seveda prišli malarji in je predsoba že pobelenjena (1x), otroška pa pripravljena, da jutri 7.30 nadaljujejo. To pomeni, da moram vstat 6.30 zato zdej grem...sej veste kam...likat Dijooo pa pridne bodte in nč v luno lajat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 21.1.2008 21:11:51
|
|
|
|
nizy
|
dolnjka a boš kaj poslikala baldehinček Jaz sem danes dobila svoj kompletek posteljnine ,pa sem brez idej kakšen baldehin naj skombiniram zraven. Pravzaprav je slaba izbira blaga.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 4:22:26
|
|
|
|
kati kati
|
ojla...ker ne morm spat pa sem vas brala,kaj ste napisale včeraj... mene je tale luna čist zmešala, pa še veter tak piha da ne morš spat ..pa 5 na stranišče pa bolečine...pol pa smo tam, ko smo...spet budna... bom poskusla nazaj zaspat ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:08:28
|
|
|
|
Suzi*
|
Dobro jutro. A danes sem pa jaz prva al kako? To pa je nekam za zapisat. Sem že od šestih pokonci. Je blo treba it na wc, pol sem mojmu čajčka skuhala preden je šel v službo, pol je pa moj neki po hodniku rogovilil, se je pa še tamal zbudil in se hotel oblečt in it v varstvo. tako da sem tud to že odbrenkala, zdej pa pijem čajčka, ker ful kašlam, ne vem al bo tale prehlad kej minil al nič. Ve pa vse nekej jamrate in stokate. Prav luštno vas je brat. No, sej jaz sem tud že kokr en nilski konj. Najhuje se mi je vstajat in vležat v postlo, pa iz sedežne. pol hodim kokr račka nekej časa, da se naštelam. Drugač pa tud mene kokr eni krči spodaj pod trebuhom občasno primejo, pa išijas oz. te bolečine iz kolkov v noge me tud dajejo, če sedim ali ležim v kakšnem neprimernem položaju. Drugač je pa to vse normalno za zadnji mesec, no pa še občasno sitnobo sem pozabila dopisat. Sej bo kmalu minilo, bejbe, pol bo pa drugač luštno, pa drugi problemi... Včeraj sem pa mal lubeka pocrklala zvečer....sem mela ustni zagovor. Zdej bom mogla pa še njega mal v akcijo spravit. za joto kuhat pa prvi, da ga je kr mal strah. Aja, še en kveščn........ dejte kako idejo kaj naj mojmu lubeku kupim/neredim.., ker ima okrogli rojstni dan (30) ta teden. Vsaka ideja bo dobrodošla. Grem nekej zajtrkovat, pa upam, da še kakšna čveka pride sem gor.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:18:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro, punčke! Ne vem kaj je blo včeraj, ampak nobenega elana za čvekanje od vas . A je mela luna tak vpliv? Jest itak spet nisem mogla zaspat, zbudila sem se pa hvala bogu šele ob 6h za wc, ampak nisem mogla ustat. Tako me je bolelo spodaj, da sem mislila, da mi bo vse raztrgalo če vstanem. Da ne govorim o kolkih in kako me čudno noge bolijo . Zgleda, da to vse spada zravn ker mamo podobne bolečine. Vsaj to, če ne bi mislila, da je že kaj narobe. Me je pa res tako štihalo, da sem kar solzne oči dobila. No, zdej je bolj, namo več jamral. Pol sem pa še na vago stopila prejle in je šlo spet gor. Mislim, jaz sploh ne jem več. Zjutraj itak ne pojem velik, zvečer se tud mal nazaj držim, dobr da je čipsa zmanjkal pri bajti, ne vem kaj naj še nardim. Glih tko zgleda, kot da bi sam jedla. Me kar zvija, ko pomislim, kako bo G pogledala drug teden... Joj, Suzi rade volje bi ti pomagala glede roj.dneva, ampak kaj, ko si vedno belim glavo kaj naj mojemu kupim/naredim, na koncu pa itak nič ven ne pride...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:24:44
|
|
|
|
larisa
|
Jutroo , vidim da še spite. Sej mate prav , ker kmal ne boste več Suzi, kaj je dobrega za zajtrk?? Moj je imel tud rojstni dan par dni nazaj in sem bla ful brez ideje za darila, ker nič ne rabi (tko pravi). Tko da smo mu cela njegova familija skupaj kupli laptopa, jaz pa sem mu na roj. dan naredila tortico, okrasila stanovanje z 50 baloni, izrezala napis vse najboljše + njegovo ljubkovalno ime, šla po šopek rožic in napisala čestitko. Potem sem mu naredila še kupončke, z raznimi ''užitki'' (a la: neponovljivi sex z visoko nosečo punco, masaža celega telesa, ustni zagovor , masaža hrbta,...itd) V glavnem, bil je ful vesel, bolj kot pa vseh daril in zdaj z velikim veseljem leta po stanovanju s kupončki in se odloča katerga bi koristil...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:34:01
|
|
|
|
kati kati
|
..tale ideja za rojstni dan pa je dobra...namreč moj ma pa nasledno sredo rojstni dan,pa darilo je že dobu...sam za popestritev pa je tole res super..
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:45:14
|
|
|
|
Suzi*
|
Larisa, za zajtrk se kuha gres. Bom dala še malo banane noter. njam. Ta ideja je res zanimiva. Mislim, da je to Dolenjka tudi svojmu zrihtala. Ampak je to bolj tako za zraven, za popestritev. Jaz bi še kaj drugega zraven dala..... sej po moje že zgleda za tako okroglo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:47:38
|
|
|
|
itata
|
jutro, suzi jaz sem z idejami bolj švoh... mojmu sem za 30. rd kupila bon za skok s padalom... pa je pol tolk cajta odlašal, da ga je že minil... tko da ne vem. danes pa moj ni mogi spat. pol se pa tolk cajta svaljka po postli, da še mene zbudi - sam da pol k je šel v službo, sem še mal podremala pol grem pa v štacuno in ob 13h na masažo priznam, da še ne vem čist točn kako bo to izpadl, tko da bom verjetno sam pol urce, tolk da mi mal hrbet zmasira k me boli (po mojem zarad trebuha k se mal grdo držim včasih...). razpoloženje danes boljše. moram priznat, da me je včeri blo kar mal strah pa tko... kako bo pa porod pa pol otrok pa vse skupi, ampak sem se že skulirala do danes
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:50:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Jaz sem tudi budna že od 6.15, ker so se malarji napovedali za ob 7.30 in sem se bala da bom zaspala, zato sem vstala takrat kot moj . Pol sem pa obema pomaranče stisnila, pa kavico skuhala, pa sendvič za sabo sem mu naredila in potem sem se počasi oblekla, pospravila kuhinjo, ki se mi jo včeraj ni dalo do konca in zdej študiram foto knjigo Larisa najprej hočem geslooo ! Nizy baldahin sicer lahko poslikam, samo ne na posteljici, ker še ni zlikan, pa sobica se barva danes in ni šans, da posteljo ven zvlečem. Je pa mami material v Velani kupila in kopirala iz originalne garniture za Stokke posteljico, obrobila pa z rumenim trakom. Res je modelka ta moja mami! Šiva ko profi! Ful se je potrudila. Mam kar slabo vest, ker sem jo pred 14 dnevi tko napi**** Najkasneje za vikedn doste dobile slikice sobice, ker bova z mojim konec tedna še poličke montirala Jst se pa zdej bašem z mandarinami, ki mi jih je mami včeraj celo gajbico prinesla, pa banane, pa domače meso.... mi je blo kr mal mem, ker vem, da z njeno penzijo (350) nima ne vem kolk lufta, še dobr da mal fuša zraven In ve? Kva dogaja? Ste kej lajale?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:51:52
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Larisa, za zajtrk se kuha gres. Bom dala še malo banane noter. njam. Ta ideja je res zanimiva. Mislim, da je to Dolenjka tudi svojmu zrihtala. Ampak je to bolj tako za zraven, za popestritev. Jaz bi še kaj drugega zraven dala..... sej po moje že zgleda za tako okroglo. Itak, da je za zraven, sej pri meni je blo tudi.... Ampak kaj podarit oz. kupit, pa je ful težko pomagat, ker nič ne vemo o tvojem , tako da najbolje nekaj kar ti veš, da si želi...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:54:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Larisa, za zajtrk se kuha gres. Bom dala še malo banane noter. njam. Ta ideja je res zanimiva. Mislim, da je to Dolenjka tudi svojmu zrihtala. Ampak je to bolj tako za zraven, za popestritev. Jaz bi še kaj drugega zraven dala..... sej po moje že zgleda za tako okroglo. Suzi ja, to sem jaz mojmu za božička naredila in dala v denarnico, ki sem mu jo kupila Moj je imel letos okroglo, pa sem mu dala nared mikico z napisom "Spet bom očka", pa ker je bil glih abraham, sem mu kupila navigacijo za v avto, ker drugače bi si jo sam (ampak je bilo presenečenje). MOji so mu kupili karikaturo (našla sem enga iber doberga tipa na netu - 120 EUR kar velika, z okvirjem vred), pa dobil je torto iz WC papirja (50 raznobarnih rolic, okrašenih in zloženih v torto)... kaj pa vem, težko je, ker ga ne poznam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 8:54:35
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, jaz sem pa že iz CTG in UZ. Mere za 37 5/7 so pri moji sledeče: Obseg tebuha: 305 FL:76 Ocenjena teža od 2900 do 3000. Mislim, da so to neke povprečne mere.. Srčni utrip pa od 110 do 160. Lep dan vsem..
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:00:59
|
|
|
|
larisa
|
Oooo sexy mama mi je ukazala, da hoče geslo....kaj dobim za to??? Sej ti pošljem takoj, mal te hecam.... Jst nisem nič v luno tulila, ker brez alkota tega ne znam Dolenjka dej nam link od tega tipa za karikature zrihtaj, če ga imaš, tio je zmer fajn imet!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:01:31
|
|
|
|
Suzi*
|
Hja, tud iz vaših idej se vedno kaj najde .....sem dobila idejo za bon za polet z balonom. pa tista z majico z napisom tud ni švoh.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:15:14
|
|
|
|
bamby
|
Dobro jutro! No, jaz za spremembo nisem lajala v luno, ampak že drugo noč konkretno žagala . Itak sem spet slabo spala . Še dobro, da je je mož ponoč na šihtu, ker drugače revež še spat ne bi mogel. Še tako ob 7h vstanem in grem kavč peglat naprej, da lahko bolj v miru spi. Me pa zelo jezi ta prehlad zdaj . Bog ne daj, da moram zdaj v porodnišnico . Bi vse zimre ven ušle, jaz bi pa itak dihat pozabila . Ponoči sem sigurno 3x vstala za lulat, pa sem čisto mal lulala . Očitno vsa voda ostaja v meni, no, pa tudi nekam švoh pijem zadnje čase. To ni nič dobrega. Sem tudi vago spet povohala in je pokazala že +16.4 kg . Pa od novega leta imamo tudi sama praznovanja ob vikendih, kar se tudi pozna . Pregled imam pa šele ob 12h. suzi, zate pa nimam nobene prave ideje .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:18:43
|
|
|
|
dolenjka
|
http://www.karikature.si/ Evo, to je link od karikaturista. Tudi okviri jo, če tako želite. Mojga je zadel v 0!! Pa še mal poveste o osebi, pa kej na to temo doda... Majico sem pa jaz naročila pri Mojci, ne vem če jo poznate. Našla sem na sosednjem forumu (Mama - upam, da to ni reklama). Pa kar hitro pošlje. Lahko izbirate model majce (barva, kratek, dolg rokav.....), pa napis seveda po želji in črke tudi. Jaz bom pri njej naročila majico za mojga očija ( z napisom ..... dedek), pa mami, pa verjetno za sina od mojga ( ..... big brother) pa morda še za kakšno babico (pol že prababico) Vse bom že prej naštimala in se dogovorila, ko rodim pa samo potrdila naročilo (sej veste, če slučajno kaj zraste do poroda ).
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:21:50
|
|
|
|
dolenjka
|
OOO larisa, kok si luštna! Ti bom jaz dala krofek! Če je tle kdo krofek, sem pol to jaz in to trojanski Maš tko suho rokico Moja je prav zašpehana, mi jih mora fotografinja mal zožat, da bo za v javnost
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:22:32
|
|
|
|
katka37
|
Jutro! Sem pokonci od 7.00, mulčka pospremila v šolo, potem sem pa imela še neke "opravke" z mojim, sem bila ful delovna. Zgleda, da se prehlad širi po vsej Sloveniji, smo skoraj vse prehlajene, vključno z našim "starim". Raje povejmo, kaj nas ne muči, glede na to, da smo zdaj res v kritični fazi. Suzi, npr. v Big bangu dobiš poseben papir, na katerega preneseš kakršnokoli fotko, napis...iz računalnika (sprintaš na njega), pa potem to sama preneseš na tekstil z likalnikom. Sicer moraš potem malo paziti, kako pereš, ampak zdrži kar nekaj časa, mogoče kot dodatna ideja. Sem naredila lani mojemu za roj.dan.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:34:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan čveke Sem čist brez energije dones. Zdele moram klicat na faks in v knjižnico, ker ne morem diplome oddat, če nisem vseh sposojenih gradiv vrnila. Zdej so mi pa res en drek naredil, da se moram s tem ukvarjat Jeb knjižnica... Pred pregledom bom še v Obija skočila, če mi bo znesl, pol pa hitro do Ratkota . Sem naročena ob 11.45. Včeraj sem mojga žicala, če bi šla dones v Kaval na kosilo, mi tisti orehovi ravioli po možganih skačejo. Sicer pa tudi moja vaga kaže že +13... skrajni čas, da grem rodit Pridno klepetajte, se beremo popoldan
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:41:45
|
|
|
|
dolenjka
|
O Metka gre k Ratkotu danes Spet je do večera ne bo na spregled Mene pa vse tko tišči Zakva že? Aleluja je špilala, tko kot vsak dan, je bla glasna in dolga, tko da ne vem v čem je hec Kje pa je mama Pina? Da ni preveč dedca ubogala in v luno lajala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 22.1.2008 9:51:11
|
|
|
|
Janey
|
Dan. suzi meni je lepo za okroglo kakšna večja stvar, ki si jo želi ali jo nujno potrebuje. Naprimer jaz sem mojemu kupila uro. Razmišljala sem tudi o brivniku. Lahko mu za zraven (ti najbolj veš kaj potrebuje ozz. si želi) naredi še photobook ali kaj takega z slikami. Odkar sta se spoznala do zdaj. To so pač bolj resne stvari...odvisno kaj želiš. Jaz se več ne spomnim Danes bi naj imeli v bolnici sestanek za epiduralno. In sem vstala on pol 8 (zaspala šele ob 2h ) in laufala ko nora, ker je bilo treba cel hodnik spraznit, ker je prišel električar nekaj delat in pol šibala v bolnico, da so nam povedali, da sestanek danes odpade. jezna ko hudič...pa še cela organizacija je bila kdo bo doma z električarjem in to. Mah...kaj češ...smola pač. Edino upam, da me kaj ne preseneti do naslednjega tedna ko je ponovno sestanek...če spet ne odpade. Je rekla sestra da pač je možnost, da dobim epiduralno že tako mala, brez tega sestanka še pa toliko manjša. No pa sej...sem jo imela v rezervi, če bi bilo res hudo, drugače pa si itak želim brez. Zdaj grem pa malo pospravit kuhnco, popoldan ko električar gre me pa čaka še celo stanovanje. Volje pa od nikjer Če jo katera ima...jo par dek kupim
|
|
|
imesamma..Ariela (
10%)

Neva (
24%)

Kati (
23%)

Alisa (
23%)

Anisa (
19%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!