|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 10:55:16
|
|
|
|
Taula
|
Ne vem zakaj bi škodilo. Razen če bi seksala brez kondoma in bi on takoj dal penis v prvo luknjo, brez da ga umije.
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 11:21:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da škoditi ne more. Pomojem je še manj nevarno, kot klasični seks. Tko, da lahk kar nadaljujeta. Do otroka ziher ne prideta.
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 11:30:16
|
|
|
|
Roberta69
|
Tudi jaz mislim, da je še manj nevaren kot "običajni" seks, le paziti je treba na to, kar je omenila Taula.
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 12:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem proti koncu nosečnosti, pa občasno prakticirava, tako da - po mojem ni problema
|
|
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 16:08:02
|
|
|
|
malecka
|
Ti samo uživaj v sexu, saj nobena poza ne škoduje otroku tudi anala ali orala. se pa strinjam z taulo, kondom ali pranje
|
|
|
RE: Nosečnost in analni sex 27.12.2007 16:20:25
|
|
|
|
Klarissa
|
kolko jaz vem, pranje med menjavanjem lukenj ne reši čisto bakterij iz penisa. tak da...
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2007 16:55:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Koiko ss ste imele preden ste donosile?metuljcek27Koliko ss ste imele preden ste donosile ?1 (
77%)

2 (
9%)

3 (
5%)

več (
9%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!