|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
13.2.2008 23:08:15   
tejčica
Ma joj kolko bubanih malčkov je. user posted image  Vsem želje da se hitro pozdravijo.user posted image
Bravo Živa za kobacanje.user posted image user posted image user posted image
Maks bravo za mama!user posted image user posted image user posted image

Pa uživajte jutri v ZOO-ju.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
14.2.2008 7:27:50   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

evo, danes imam ta radovedni dan user posted image

... ker imate zihr naštudirane štacune v nulo ... se obračam na VAS z naslednjimi vprašanji ...

... KJE v LJ dobit čeveljne za našga Maksa ... bi šli probat Cicibana in Geox, da vidimo razliko ... če priporočate še kaj, pa povejte ... user posted image superfit v podhodu plave lagune, geox v centru poleg subiceve srednje sole pri maxiju, ciciban - hala A

... a je morda katera KJE zasledila že kakšno pomladno vetrovko ali kaj v tem stilu in KJE ste nakupile trenerke ... sem študirala v čemu bo hodil v vrtec in so absolutno zmagale trenerke ... v kakšnih nobl hlačah se ne zna ne premikat, ne obnašat user posted image trenerki - H&M, c&A mi ima super azdeve, zara,... jaz cakam pa na GAP user posted image

... aja, pa pod nujno rabimo KAPO za ZAVEZAT ... ima jih točno 6 in v vsaki so ušesa zunaj .... ma ne moreš verjet ... in zdaj rabimo eno tako pomladno za zavezat ...
imajo olj al manj zimske - maxi, nama... jaz iscem bombazno
... no, ker ste že na korajži, pa povejte, če se ruzačke od Samsonite dobijo v tisti štacunci v CP al še kje drugje tam okrog ... imas jih tud v BC, takoj ko not prides visijo na levi

... hvala user posted image user posted image user posted image   NI za kaj user posted image pa bravo za mama.

jaz sem zaspala z B vceraj user posted image ne bom omejala, da sem sla dop in pop z njo spat.. res pa sem prejsnje 4 vecere bila pokonc 2 uri vec kot ponavad...

Govorjenje otrok - tole je men tok hudo, ker je B zacela ful pricat v nekem svojem jeziku in dodaja nove crke v njeno gvorico.. in to pricanje traja tud eno uro non stop.

Zivalc
- a pol recemo, da okol 10:30? al kako?

Lejci, kej si?

Kako so kaj bubankoti?

Zunaj je zdajčle pri nas ornk mraz, cez dan pa bo pomladno - vec kot 20 ° razlike user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
14.2.2008 7:29:02   
tinaaja
Danasnji 11 mesecniki .. odstevanje se je zacelo user posted image
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
14.2.2008 7:32:09   
tejčica
Bor, Diti, Anja in Livija, user posted image  za 11 mesecev.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
14.2.2008 7:49:47   
A-N-J-A
Ja naš B ma 11 m,in to na valentinovouser posted image .Hvala za čestitke.

Midva sva včerajšnji dan preživela v dnevni in to tako da je B spal na meniuser posted image .Ko sem ga hotla odložit jok,ko sem šla na Wc dretje,še jest nisem moglauser posted image .No enkrat me je tud polulal,ker mu je čes prišlo,ker je tok spiluser posted image .
Današnji dan bo zgleda istiuser posted image .

Uživajte v živalcu,jaz bom pa z mislimi z vamiuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
14.2.2008 7:53:53   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Jaz kupim Napisan v Italiji, imajo tekočino in prašek.

jaz Napisan uporabljam že par let, pri vsakem pranju!!!

Redno uporabo so meni ful odsvetovali, sploh za otroka, ker potem ni prav nič odporen, če vse v njegovi bližini razkužiš.Isto finto imajo italijani, ko solato perejo v antibakterijski tekočini-meni to ne pade na pamet.Če si zdrav je mal bacilov pametno imet okoli.Sicer pa vsak po svoje.user posted image

ma dej no Sibiluser posted image  
Ni varjante da ti prašek cune 100% razkuži, a zarad Napisana otrok ni odporen user posted image  pa tudi če bi stoposto razkužu cunje bi ble polne bakterij takoj ko bi jih iz stroja v škaf vrgla, dala v sušilca itd.......

Evo-točno moj argument-zakaj ga točno uporabljaš?Samo ena kemikalija več na cunjah, ki je itak brez veze.Ampak ti kar, jaz ga pač redno ne uporabljam.

Tinaaja-sem nekaj gledala Buggsterja-kakšna je razlika med navadnim, s in sl?In če ga kupiš v Rutarju kaj dobiš zraven?user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
14.2.2008 7:58:07   
tinaaja
navaden - model 2007
s- model 2008, amortizirana kolesa in nastavek za noge, nove barve
sl -isto kot s,samo poseben vzorec

v rutarju ne dobis nic zraven

Anja, pikepoke za bora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
14.2.2008 8:02:37   
Sibil_
Hvala za info!user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
14.2.2008 8:10:11   
K_a_t_i
NUJNO - kako daste svojim dojenčkom/otročkom ponoči zdravila user posted image  Mi smo včeraj Žiga ob 1h zbudili za žlico antibiotika (poskusili smo elegantno ga samo prevaliti s trebuščka na hrbet in uturit žlico pa žal ni šlo, se je zbudil) in potem se je histerično drl naslednje 2 uri. Pa kako mu na to žlico daste še piti vodo (od kar noče flaše je to ponoči zame ZF). Hvala!!!!!

CV - H&M ma luštne trenerke pa prejšnji teden so jih še imeli na znižanju tiste od jeseni (take s snoopijem). Kape pa tud majo za zavezat, samo ne vem, če že "spomladanski program". Rukzake od Samsonite maš pa tudi v Baby Centru.

Kako dolgo mora bit otrok notri, če je bolan? A je dost, da mu vročina pade (na kok), al je pomembno, d aneha jest antibiotike? Ma totalni nevednež sem... Hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
14.2.2008 8:18:21   
tinaaja
Kati - brizgalka - injekcija, 5ml.. Sicer se je B ponavad zbudila, ampak je koj nazaj zaspala. das v koticek ust in pocasi pritisnes. Mi smo imeli 2ml dozoi in se sem stisnila na enkrat je pol slo ven user posted image   Po antibiotiku obvezno vodo cez .. das mal v brizgo in ponovis vajo - tko je mami svetovala zaradi zob.. Mislim, da je dovolj, da vrocina pade + se kak dan bi bila not. Tko nam je rekla pri skrlatinki. jaz sem tko odstevala dneve jemanja AB - se mi je mesalo od tega, ker je bilo ponoci  dat ravn takrat,ko je ful lepo spala

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
14.2.2008 8:21:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
jaz sem tko odstevala dneve jemanja AB - se mi je mesalo od tega, ker je bilo ponoci  dat ravn takrat,ko je ful lepo spala

Men se je tud včeri srce trgalo user posted image . Po 4ih nočeh zbujanja in joka na uro in pol, je končno mirno spal, a mi ga mormo zbudit... Ja, za vodo vem. Pa mamo zdej še s tem sruser posted image , ker noče več flaške. Ok, sem razmišljala o injekciji, sam se mi je zdelo, da bo vse ven priteklo. Pa šit je, ker spi na trebuhu user posted image  Ma bomo probali, kaj pa čmo...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
14.2.2008 8:39:06   
draja
Čestitke vsem mini slavljenčkom!!!!!!

Še vedno držim pesti za se bubančke, da hitro ozdravijo!!!!

ZOO midve sva danes zgodaj vstali tako da lahko prideva enkrat med 10. in 10:30.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
14.2.2008 8:59:26   
tinaaja
Aja, drage moje.. happy valentines day! naj bo cel dan obdan z nasmehom, vecer pa poln neznosti :)
user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
14.2.2008 9:24:07   
Pikca
jutro

čestitke današnjim slavljenčkom!

zoo - mi2 bova bolj proti 10.30... tamal sicer mal smrkauser posted image ... prideva vseen, sej bomo zunaj... samo punc ne bo smel lubčkatuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
14.2.2008 9:35:48   
thaiss
Matia je šel danes prvič v igralnico brez jokauser posted image  user posted image  

Punce in malčki lepo se mejte v ZOOju!!
Sem razmišljala da bi lahko še v kratkem organizirale eno srečanje v zooju, preden grete vse delat?????

Vse naj naj BOR, DITI, ANJA in LIVIJA
user posted image

kati nam je P svetovala da gremo lahko kljub A ven če je otrok vsaj 14ur brez vročine.

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
14.2.2008 10:19:31   
cv105
user posted image user posted image Bor, Diti, Anja in Livija ... vse  najboljšeuser posted image user posted image

Maks je dobil zobka številka 5 in 6 user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa mal je tečkan ... mogoče od zobkov ... za zajtrk sva se tepla, zdaj za pit istotako ... sem ga v posteljo nesla, pa bomo videli kako in kaj

Hvala vsem za šoping nasvete ... se moramo spravit 1x kmalu od bajte ... mislim, da kar v soboto ... user posted image

ZOO ... danes imam en kup opravkov, sicer bi mogoče res prijadrala do tja ... itak, da zadnjič skupaj nismo šli v zoo ...

smo imeli pa sinoči doma celo štalo ... možek je šel enemu kolegu nekaj pomagat in pride krepko čez enajsto domov ... pa valjda od lakote v hladilnik pade in še nekaj po shrambi šari in pitaj boga kako mu uspe ... stopit v ponev z oljem ... ne me vprašat, kaj je delala ponev z oljem tam na tleh, ker to ni v skladu z našiomi predpisi ... štala, vam rečem ... najprej sem se skoraj zlomila od smeha ampak potem, ko sem na kolenih ribala tisto olje stran, sem pa takooooooooo glasno in grdoooooo govorila, da je bilo joj ... ma mi smo razjarnikovi, vam rečem!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
14.2.2008 11:22:24   
K_a_t_i
CV  user posted image  user posted image  user posted image  men se tud zdi smešen.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
14.2.2008 13:40:53   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

CV  user posted image  user posted image  user posted image  men se tud zdi smešen.

men pa ne več user posted image

noge mi bodo stran padle ... sva vozičkala skoraj 3 ure ...

moram it ... me sine kliče user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
14.2.2008 14:49:37   
tinaaja
CV ... pa sta ugotovila, kaj je delala ponva v shrambi??? user posted image user posted image user posted image

Zivalc - user posted image user posted image user posted image B je ze na poti domov dol padla user posted image   zdaj pa cakam mojga, da gremo spet ven user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
14.2.2008 14:51:43   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
CV ... pa sta ugotovila, kaj je delala ponva v shrambi??? user posted image user posted image user posted image

v bistvu ne, ker nisva glih dost komunicirala potem ... user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
14.2.2008 14:52:17   
K_a_t_i
men se je pa še ta drug uček vnel user posted image  pa že fajn je zgledal...
pa Žiga ma drisko po aantibiotikih user posted image ... to je pa tud vse

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
14.2.2008 14:53:42   
Lejci
Lep pozdrav po dolgem času,

Tinaaja, res lepo, da si se spomnla name user posted image  

Mi smo na splošno ok, zdravi. Imamo pa velik problem zadnjih zdaj že 5 dni, ki ga vse poznate - zobje. Ponoči spim povprečno 2 uri, ja, včasih tudi manj. Mala joka, se skos premetava, jamra, se budi, pije, leze name, pol se po meni vala, pa leze spet dol, ziza in... jovo na novo ponovi vajo.

Tko da sem do kraja izmozgana, pa še zdaj sem dobila zadnjo porodniško, na zavodu mi ne pripada nič, tako da smo ostali le z eno plačo. To pa pomeni, da je moj cele dneve v vslužbi, sobote, nedelje, praznike, jaz pa sama doma za vse. TOK sem utrujena, da na sprehodu včasih kar mižim in vsake tok poškilim, če ni pred mano kakšna ovira user posted image

Ines je spanje skrčila na 1x dnevno po urco in pol, ostalo pa ji moram bit neprestano na razpolago, ni šans, da bi se sama zaigrala, no, igra se že, ampak jaz moram zraven sedet in jo gledat.  Je pa živo srebro od otroka, samo šiba sem in tja, pleza po kavču, policah, stopnicah, ...

Naučila sem jo tudi, da mora sama jest, tako da zajtrk, malico in večerjo v celoti poje sama - no kakšen čokolino ne, bolj kruh, sadje in tko. Ji pa niti ne režem več, recmo jabolko le olupim in na pol, banano tudi, pa sama poje. Kosilo jo eno tretjino, ali pa polovico pomagam, ostalo pa tudi sama poje, nekaj z žlico, nekaj z roko. Svinjsko je vse, ampak prej ko se nauči, boljš bo.

Od danes - je pustila samo ene 5 makaronov user posted image
user posted image

Čez teden in pol štartamo vrtec, zdaj se že pošteno veselim, da se bo tam (upam) zdivjala vsaj dopoldne.

Je pa ful dojemljiva na prošnje za pomoč, recimo če ji rečem, naj mi pomaga obut copate, majico, pulover, ful sodeluje, da sama roke v rokave, na nogice "natika" copate... Pa tudi ko prinese kaj, česar ne bi smela, s prigovarjanjem v 70% sama vrne.

Sva pa včeraj z mojim možem praznovala 10. obletnico najine zveze user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Echinax Bimbi ... tiste, ki ga dajete ... koliko časa se ta sirup lahko daje ... kdaj je potreben premor in koliko časa naj traja ... če katera ve mogoče ... mi v lekarni niso znale povedat ... prvič smo ga dajali 14 dni 2 m nazaj, drugič pa smo ga začeli dajat pred 14 dnevi ... zdaj pa ne vem user posted image

Meni so v lekarni rekli, da je to za 8 tednov 1 žlička dnevno in potem obvezno pavza. Tako sem ji tudi dajala in porabila recimo 80% sirupa.

Če se kaj za ZOO dogovorite, si bom probala avto zrihtat user posted image

Pa lepo sončno in toplo valentinovo vam želim!!!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
14.2.2008 14:56:20   
tinaaja
B je imela tud drisko po AB, pa pol se gljivice.. user posted image Actimel, activia, prolife ... no takrat sem ji dala prvic actimel. pa kaksen borovnicev caj, postano jabolko, banano.. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
14.2.2008 14:56:29   
thaiss
user posted image user posted image user posted image  Maksu za zobka

Kati in Žiga user posted image user posted image ! Matia je tudi imel drisko po A, je trajala kr 5 dniuser posted image

a ste se nasončkale v zooju??????

Mala joka, se skos premetava, jamra, se budi, pije, leze name, pol se po meni vala, pa leze spet dol, ziza in... jovo na novo ponovi vajo.

Lejci pri nas je isto...user posted image user posted image user posted image  upam, da bo kmalu boljše!!
pa čestitke za 10. obletnico

< Sporočilo je popravil thaiss -- 14.2.2008 14:59:18 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
14.2.2008 15:06:08   
skačica
Jao Kati in Žiga, sta pa res ena revčka. Upam, da se oba kmalu pozdravita.

Jaz bi tud živalca, ampak sva imele z Izo FT ob 9.45 in sva šle pol mal po Velenju skupaj z LP in njenim Žigcem. Je luštkan fantek za pojest. Vreme pa tud tko krasno, da dol padeš,ampak zdele sva not, ker jaz kuham kosilouser posted image  pa še pihat je mal začel tle okol bajteuser posted image .Pa Iza hoče bit mal hripavauser posted image , ne vem kaj je zdej to....upam da nič.

Sicer sem pa za možeka kupla en lep puloverček od TT in majco s kr. rokavi, je blo znižan pa mu bom dala za Valentinauser posted image , jaz bom pa menda parfumček dobila, si ga bom kar sama izbrala- Kenzo flower me spet mikauser posted image . Bi šla kam sama na večerjo pa sva oba na shujševalniuser posted image  ne, sej ne, ampak ne bova Ize puščala v varstvu.

igrače: Izi sem zdej kupila tisti vrtiljak z žogicami v Arielu, ki je bil v akciji(iz 33 eurov znižan na 22) in mali je full všeč. Je pa znamke WOW, baje da je fajn znamka, men pa tud na oko fajn zgleda.
S tem se veliko igra(če sem jaz zraven, da pritiskam na gumbe), pa zelo aktualen je spet postal mini baby born. Ga kar naprej za sabo vlači.
Drgač pa daljinci, mobiteluser posted image , škatle, vrečke,....pomivalni stroj- se ne zgodi, da ne bi pridirkala v kuhinjo, ko sliši da sem ga odprla.
Grem, se že obeša za moj stol....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Ime?
daisy87

Katero ime vam je ljubše?

Žana (33%)

Zala (67%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!