urla
|
No takole, vikendško čvekanje prebrano. Doma vas tut prebrat več ne morem. No bom čez teden nadoknadila vse za nazaj. Sedaj pa lepo po vrsti: thaiss - bogi Matia. Ja tut mi smo v petek prišli domov s prehlajenim nosom. In sem si že razbijala glavo s tem, kako urediti varstvo. Sedaj me pa linčajte: odpeljala sem jo v vrtec. V vrtcu VSI otroci smrkajo in jim teče iz noska. Tako je bilo tudi pri Tianu prvo leto do poletja. Kaj mi pomaga, da sem sedaj z njo doma cel teden, ko bo v sredo drug teden spet smrkala. Če se bodo pa slučajno pojavili še kakšni drugi bolezenski znaki, pa itak da bo doma. Tejčica - bravo Vid za stekelničko. Naša jo še vedno nagne samo toliko, da vleče zrak. Draja - vsaka čast tebi, da dovoliš Živi izražat svojo umetniško žilico s hrano. Men bi se sfuzlal, da mi takole packa. No pri Tianu sem tudi dost popuščala, ker ko se je zamotil, je celo odpiral usta. Pri Katji hvala bogu tega ni trba, ker je pravi jedec. Kati - Žiga je super medo. Mi moramo kostum še kupit. Tian pa itak, da bo Spiderman. PILATES - jaz bi hodila, samo če bom sama, bom hitro nehala hodit. Rabim enga, da me brcne v rit. ANJA - super, da se uživali na bazenu. Pa lušna dvojčka imaš, res Dajadada - sem se tako nasmejala slikci od Nejca, ko ima gor slušalke. Je tak cuker. Mislim pa, da imamo vsi take slikice, ko ima otrok slušalke gor. No Tian bi moral iti danes na dolgo pričakovano zimovanje z vrtcem. Dopoldne vse lapo spakirala, ko mi mulc pri kosilu izjavi, da ga zebe. Grem merit vročino in 39,5!!! Takoj dobi zdravila, pa mu vročina vse do večera ni padla pod 39. Danes ga je moj pelju k zdravniku, ker danes vročline ni več in tudi nič drugega ga ne boli. Vzeli bris grla (zaradi suma na škrlatinko). Moram poklicat kasneje zdravnico, da pove ali ga jutri ali v sredo peljem na zimovanje, da bo vas nekaj dni užival.
< Sporočilo je popravil urla -- 21.1.2008 9:45:27 >
|